В първите минути на 22 април (петък) Джун отлетя за Япония, директно от Банкок, с полет в 00:05 ч. В страната на изгряващото слънце започна обиколката на Ким Хьонг Джун, свързана с промотиране на неговия първи самостоятелен мини албум "My Girl". Ще бъде едно дълго отсъствие от дома. Мъчително, поне за мен, защото фенките в Япония не споделят нищо. След щедрите Triple S Thailand идва ред на стиснатите японски почитатели. Няма нито една снимка от пристигането на Бебо. За камера - да не говорим.
Досега в Япония...
22 април - Hyung Jun at Nagoya FM A!ch! 23 април - KIM HYUNG JUN JAPAN LIVE TOUR 2011 [Нагоя] 24 април - KIM HYUNG JUN JAPAN LIVE TOUR 2011 [Осака]
Автор
Съобщение
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
Заглавие: Re: Хьонг Джун в Япония 5/18/2011, 09:20
Снимка от Официалния японски фен клуб на Джун. Направена е по време на Japan Live Tour 2011. В ръцете си държи фотография на SS501 от концерта в Сайтама. Може би си спомняте, че беше пуснал подобна снимка и в профила си в Twitter преди време.
Credit: JJUNAWAY + YASUKO @ PrettyBoy
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: Хьонг Джун в Япония 6/6/2011, 09:46
Много ми харесва :) Много оригинални очила :)
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Хьонг Джун в Япония 6/6/2011, 10:29
Не пропуска да покаже и припомни от къде е, от SS501.... Харесвам изпълнението му на 'Ur man', но мисля, че му липсваше енергия... Не го изпълни с онази бързина, с която го правеха заедно... Дали не позабравя движениятал или това е заради умората... А, очилата му... честно казано не ми харесват, заради рамката... Но пък са оригинални, това не им отричам...
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: Хьонг Джун в Япония 6/6/2011, 11:03
Права си,Лоли, че липсва енергията. Според мен,не че забравя движенията,а просто му липсва изпълнението заедно със Сенг и Кю
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
Заглавие: Re: Хьонг Джун в Япония 6/8/2011, 08:12
След "U R Man", този път соло песен от репертоара на Бейби в японската й версия.
Hyung Jun - Girl (Japanese version) Japan Live Tour 2011