Парк Джунг Мин от SS501 който първи се завърна на сцената и започна соловата си активност, беше избран за модел на JN Neoteric Cosmetics. Представител на компанията разкри концепцията на техните продукти: "Продуктите са насочени към грижа за здравето и красотата на кожата. Защото ние в предварителен план искаме да се представим в Азия тази година, ние търсехме някой, който да се вписва в нашите изисквания, затова избрахме Парк Джунг Мин, чиято активност обхваща не само Корея, но и цяла Азия и вече е доказал своите способности и е достатъчно популярен." Парк Джунг Мин приключи рекламната фотосесия на 3 май в студио в ГангНам в Сеул, демонстрирайки своя професионализъм и умението си да се грижи за своята кожа, с което спечели комплименти. Също така той е участвал и в дизайна на самите флакончета за козметиката. JN Neoteric е козметика, която базира своите продукти на стволови клетки, като чрез тях се придава блясък и здрав вид на кожата. Можете да закупите продуктите им от онлайн страницата на марката.
(ако искате да посетите страницата на марката, кликнете върху снимката с козметиката, която рекламира Парк Джунг Мин)
Раздаването на автографи за JN Neoteric Cosmetics премина успешно
На 26 юни, Парк Джунг Мин от SS501 се появи на празника на JN Neoteric Cosmetics в три следобяд. Това събитие за радване на автографи избра Парк Джунг Мин за свой ексклузивен модел. На първота за страната подобна среща, присъстваха около 200 фена от Япония, Хонг Конг, Тайван и др. крайща на Азия, които се пребориха в тайфуни и дъжд, за да пристигнат като море от хоре на оказаното място, доказващи колко е известен Парк Джунг Мин. За да зърнат Парк Джунг Мин много фенове се стекоха, което породи тревога дали събието ще мине безопасно, но тревогите бяха безпочвени и всичко премина тихо и спокойно. "Благодарен съм на всички, които дойдоха, въпреки мрачното време. Това беше чудесен ден." - каза Джунг Мин, демострирайки високото ниво на своя японски и китайски, докато поздравяваше феновете. Междувременно Парк Джунг Мин демонстрира своя 'Парк маниер' да обгрижва феновете си, той се ръкува с всеки и разговаря искрено с всеки от тях. Много скоро, Парк Джунг Мин ще напусне страната, за да отиде в Тайван, където ще снима драма.
Лоли, какво си си мислела? ;\ Мен тука ми е направо неестествено щастлив :) Ама пък с тая негова усмивка мога да му повярвам на всякакви лъжи, така че не се брои какво мисля...
Гледайки снимките, усещах, че Мин е изтощен... Това беше поредната му фен среща, поредната и последна след върволица от активности... Усещах усмивката му като гримаса, като маска... Струваше ми се неестествен и изморен... Мислех си, че е крайно време глупавата му агенция да го остави да си почива или поне да смени дейността, защото феновете и фен срещите ограбиха енергията му... Радвах се, че заминаваше за Тайван, нещо като малко почивка и смяна на дейността се оказа... А то какво стана... След една година, Мин така и не се завърна с нищо съществено...
Е, как, цяла драма е доста съществено нещо. Струваш ми се доста ядосана и разочарована на цялото затишие около него, ама мисля, че се очакваше. Особено след като приключи с агенцията си. А и той все е казвал, че иска да е актьор повече, може би за нещо такова се оглежда отново...Може и цялата работа с Ромео да е нещо такова... Просто не унивай, информацията за него пак ще залее, просто човек има нужда от по-дълги почивки понякога...а и той не е старият Мин, съмнявам се да е изпаднал в някоя дупка и затова да е изчезнал, по-скоро подготвя нещо грандиозно и ни изостря търпението :)