Заглавие: Ким Хьонг Джун отново в Сингапур 5/11/2011, 20:10
First topic message reminder :
Десет месеца след първата си самостоятелна фен среща в Сингапур, подробности за която може да прочетете тук, Ким Хьонг Джун отново ще отлети за островната държава, за да се срещне със своите верни почитатели.
Последната промяна е направена от BlueRose на 7/23/2011, 05:29; мнението е било променяно общо 1 път
Автор
Съобщение
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
Заглавие: Re: Ким Хьонг Джун отново в Сингапур 6/19/2011, 13:56
Сингапурската фен среща през тайландския обектив [17.06.2011] част VII
Credit: nongpomx [Thailand Fans]
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьонг Джун отново в Сингапур 6/19/2011, 15:13
Водещият на фен срещата, който ни е стар познайник от времето на SS501 и е домакин на изявите на момчетата в Сингапур, не пропусна възможността да се снима с Бебо. Личи си, че са си близки и DJ-ят му е фен.
Джун с DJ Ah Ken
Credit: Ah Ken's facebook
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьонг Джун отново в Сингапур 6/19/2011, 15:52
Преди малко писах на едно тайландка, която беше на фен срещата, за да я питам дали се е състояла груповата вечеря с Ким Хьонг Джун (феновете трябваше да наддават, за да присъстват на нея), понеже никъде не видях да е отразена. Както и предполагах - нямало е такава. Вероятно заради малкото свободно време, с което разполагаше Бебо. Две снимки от интервю с местните медии.
Credit: FB + Only Jun
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьонг Джун отново в Сингапур 6/19/2011, 20:48
Видеото, което Triple S Singapore са направили специално за Джуни. Със сигурност е предизвикало много спомени в Бейби.
И клипче от фен срещата в Сингапур на 17-ти. Ще видите Хьонг Джун, докато гледа горното видео на стената в залата. А също затрогващото писмо на Triple S SG, което са му написали на корейски (с английски субтитри). Бебо се сдържа да не се разплаче. Кен му дава кураж и подкрепа. Момичетата са били подготвили и още една изненада за любимеца си - статуета, на която пише "За нас ти винаги ще бъдеш №1. Обичаме те!" В благодарствената си реч, Джун спомена майка си, Ки Бум и разбира се... Чоко. След което грижливо си прибра подаръка (статуетката, фен писмото и DVD с клипчето на феновете).
Credit: SgTripleS + withlovedalbit @ YT
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Ким Хьонг Джун отново в Сингапур 6/20/2011, 06:35
Снимките от Тайланд са невероятни... Бебо най ми харесва с белите дрехи, стоят му страхотно... На вас с кои дрехи ви харесва най много? Обаче тези игри: пипни лакътя с коляно... са мн забавни... Мисля, че на него също му е било забавно... като му гледам муцката по снимките А тази дето я докосва с рамото си... Уау... Искам да бях на нейно място Казваш, Роуз, че вечерята не се е състояла... Каква ли е причината за това? И как точно са избирали хората за нея, така и не разбрах...
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьонг Джун отново в Сингапур 6/21/2011, 18:48
Играта с докосване на части от тялото определено е много забавна, а и е по-нетипична от останалите, които играят по фен срещите. Сигурно и на Бебо му е харесала, все пак е нещо различно. С белите дрехи е неотразим. На другия тоалет сакото е интересно - с тези огледални плочки отпред, които светеха. Мисля, че причината да не се състои вечерята е, че на следващата сутрин много рано отлетя за Индонезия. А предната вечер сигурно е давал интервюта. Може да е имал и други задачки в графика си. За принципа, на който щяха да изберат хората за груповата вечеря с Джун предполагам, че е било нещо като търг. Наддавали са парични суми и тези, които са предложили най-големите, са щяли да бъдат късметлиите. Има толкова много снимки и клипове, че наистина мога да ви зарина. Стига да ви се гледат още снимки през следващите дни ще обогатявам темата.
Lollipop
Заглавие: Re: Ким Хьонг Джун отново в Сингапур 6/21/2011, 20:02
Честно казано, това с търга ми се струва отвратително... Изобщо подобна идея я намирам противна... Как се купува и продава любов, вижда ми се като злоупотреба с феновете, а след това Бебо не е вещ, която да продадеш и да си купиш времето му... Цинично е... Радвам се, че не е състояла, защото не мисля, че подобна пошла идея би хрумнала на Бебо... Играта с докосването мисля, че много забавляваше и самия Бебо, такива сладки муцки правеше по време на играта... И дам, права си за онова лъскащото по сакото му, беше мн оригинално... Хубаво е... Като го постави на въпрос и вече не мога да си избера какво ми харесва повече... Роузи, на нас не ни омръзва да гледаме снимки и клипчета... Тази фен среща е страхотна... Особено когато имаш в ръкава си разни съкровища... Вече сме видяли снимките на PrettyBoy и OnlyJun от фен срещата, дай ни още от твоите скрити съкровища
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьонг Джун отново в Сингапур 6/22/2011, 16:49
Материалите на Only Jun още не съм ги публикувала, но и това ще стане. Те са ми в "тежката артилерия", а с нея още не съм започнала. Изненадите тепърва предстоят.
Снимки от фенове от Виетнам [17.06.2011] част I
Credit: on pics
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьонг Джун отново в Сингапур 6/22/2011, 16:49
Снимки от фенове от Виетнам [17.06.2011] част II
Credit: on pics
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: Ким Хьонг Джун отново в Сингапур 6/22/2011, 16:59
Мисля,че снимките от Only Jun ще дойдат прекалено тежки,те затова са и "тежка артилерия" пък и са адски много цели 143 броя :) Не знам дали ще е възможно да заредят :(
Lollipop
Заглавие: Re: Ким Хьонг Джун отново в Сингапур 6/22/2011, 19:19
Ох, снимки с тази рускинята... Като я гледам тази жена на тези снимки, имам чувството, че е отегчена... все едно е хваната от улицата... За какво изобщо е там до него... Как може да гледаш така, когато той ти подарява роза на колене пред теб, пее само за теб 'I am', танцува долепен до теб, прегръща те... Просто не мога да си го обясня... Мн се ядосана и разочарована от тази жена...
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: Ким Хьонг Джун отново в Сингапур 6/22/2011, 19:43
Не мога да я преживея,то и жена не е 18 годишно момиче... Но просто ме обзема гняв, такъв непукист не съм виждала... Толкова ме е яд на нея,че няма на къде... И винаги като гледам снимки или клипчета ми идват само лоши мисли на ум.... Не може ти да седиш и да гледаш така тъпо,докато този прекрасен мъж прави толкова много прекрасни неща... На всичкото от горе той я помоли да му се усмихне... Мен с носилка щяха да ме изкарват от сцената.. и как я прегърна накрая,толкова силна и страстна прегръдка от негова страна... Просто това момиче открадна шанса на истинските фенове,сякаш тя не си беше въобще на мястото...
Lollipop
Заглавие: Re: Ким Хьонг Джун отново в Сингапур 6/22/2011, 19:59
Ах, това съм го пропуснала, сега си навръзвам някой неща... така значи, Бебо да ти се моли за усмивка... Колко противно, че толкова обезсърчаващ фен е излязал при него на сцената... То това изобщо фен ли е... Не зная как е попаднала там, но мисля, като теб, Жужи, открадна шанса на момичетата, които истински щяха да почувстват Бебо...
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьонг Джун отново в Сингапур 6/22/2011, 20:27
След като сте изгледали всички снимки и клипчета на Only Jun излиза, че няма смисъл да ги публикувам. Все някой от форума няма да ги е видял, но... Снимките им са големи и тежки, а са много хубави. Жалко, че няма да ги има всичките при нас. Вероятно ще постна малка част от тях. Повечето от вас сигурно вече са посетили много форуми и блогове, които са отразили обстойно фен срещата. Май темата ми е излишна. Честно казано, не знам какво да пускам, щом сте гледали толкова много неща. Но пък, може да не четете постовете ми. Въпрос на личен избор.
Срещата с Хьонг Джуни в Сингапур [17.06.2011] фен снимки на hikaru.t - I
Credit: as tagged on pics
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьонг Джун отново в Сингапур 6/22/2011, 20:28
Срещата с Хьонг Джуни в Сингапур [17.06.2011] фен снимки на hikaru.t - II
Credit: as tagged on pics
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьонг Джун отново в Сингапур 6/22/2011, 20:32
На събитието е имало фенове и от Филипините. Да благодарим на Ingrid за снимките.
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьонг Джун отново в Сингапур 6/22/2011, 20:32
Видеоматериали. Момичето, което е снимало, се извинява, че песните не са целите. На U R Man е била толкова развълнувана, че е пропуснала да запише половината парче. За сметка на това, в края ще видите целувката, която Джун изпраща на публиката. Липсва и част от No Other Woman But You. За компенсация, Бебо изпълнява рапа и много му отива.
Message from Triple S SG
Kim Hyung Jun's Thank you Message
U R Man
No Other Woman But You
Credit: yyann @ YT
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьонг Джун отново в Сингапур 6/24/2011, 14:44
Преди няколко дни публикувах първите клипчета на poohlhl от фен срещата. Ето и останалите.
Още фен камери от poohlhl [17.06.2011] част I
Credit: poohlhl @ YT
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьонг Джун отново в Сингапур 6/24/2011, 14:44
Още фен камери от poohlhl [17.06.2011] част II
Credit: poohlhl @ YT
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьонг Джун отново в Сингапур 6/25/2011, 14:34
Още няколко снимки на същото момиче от фен срещата. Останалите от тях вече съм ги публикувала в темата.
Credit: hl2412 @ Twitter
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьонг Джун отново в Сингапур 6/25/2011, 16:09
Hyung Jun's Fanmeeting in Singapore [17.06.2011] фен камери на Rainaftershine
Заглавие: Re: Ким Хьонг Джун отново в Сингапур 6/25/2011, 17:01
Продължавам с фен камерите. На първата Хьонг Джун учи Кен на стъпките от "Girl" и изпълнява песента. На втората Бебо рисува момичето от Тайланд, за което вече стана дума. Не му е никак лесно, но той е творческа личност с разностранни таланти. Препоръчвам ви да го гледате. Страшно много се забавлявах с коментарите и реакциите му, докато демонстрира колко добър портретист е.
Credit: Madeliine24 @ SGTS + madmad1991 @ YT
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьонг Джун отново в Сингапур 6/25/2011, 19:03
Фен камери на DevilDenise [17.06.2011]
Credit: DevilDenise @ YT
BlueRose
Заглавие: Re: Ким Хьонг Джун отново в Сингапур 6/26/2011, 16:07
Една от големите сингапурски блогърки добави още клипчета в канала си в YouTube, както и снимки. В следващите няколко поста може да ги видите.