Заглавие: Korean Idols Music Concert Hosted in Indonesia 4/12/2011, 16:16
Парк Джунг Мин гост на KIMCHI* 2011, Индонезия *Korean Idols Music Concert Hosted in Indonesia
Това е концерт, на които ще пеят корейски идоли. Ще се проведе за първа година на 4 юни 2011. Продължителността на концерта ще бъде два часа. Обявените участници ще са: Super Junior, SS501's Park Jung Min, Girl's day, The Boss, X-5. Организатори на събитието са: W PRODUCTIONS PROUDLY
Заглавие: Re: Korean Idols Music Concert Hosted in Indonesia 5/18/2011, 17:18
Клипче промоциращо участието на Мин и на останалите звезди...
credit: oloverbobo@YT
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: Korean Idols Music Concert Hosted in Indonesia 5/18/2011, 18:21
Дано да имаме възможността и ние да го гледаме,дано да го излъчват и по телевизията и някоя добра душица да го сподели с нас, искам повече от фен камери :)
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Korean Idols Music Concert Hosted in Indonesia 5/18/2011, 20:28
И аз на това разчитам.. Това Индонезия ми звучи като на края на света, но там има голями фен клубове, надявам се да направят красиви снимки и фен камери за нас, бедните души дето само на това разчитаме...
Lollipop
Заглавие: Re: Korean Idols Music Concert Hosted in Indonesia 5/21/2011, 14:52
Плакат на събитието... И няколко уточняващи данни, но са само за тези, които ще отидат и смятам да изпусна част от тях... Ние ще разчитаме предимно на снимки, ако има някой който ще лети до Индонезия, за да бъде там, моля, нека сподели, ще получи повече информация...
Дата: 4 юни 2011 (събота) Час: от 18 до 20 часа Място: Istora Senayan
credit: ss501chapter.wordpress
Sunshine
Заглавие: Re: Korean Idols Music Concert Hosted in Indonesia 5/21/2011, 14:56
Харесва ми коя снимка са избрали за плаката :) Оххх Мин,нямам търпение :)
Lollipop
Заглавие: Re: Korean Idols Music Concert Hosted in Indonesia 6/2/2011, 17:25
Джунг Мин ще пристигне в Джакарта, Индонезия на 03.06.2011 около 03.25 РМ...
Личната ми надежда е за снимки, какво друго мога да кажа...
Lollipop
Заглавие: Re: Korean Idols Music Concert Hosted in Indonesia 6/3/2011, 14:32
Съжалявам, тези снимки са просто отвратителни от страна на качество... Слагам ги, за да добием бегла представа как изглежда Мин и дали всичко си му е на мястото...
Мин на летището в Джакарта ~ 03.06.2011
credit: asianhits
???? Гост
Заглавие: Re: Korean Idols Music Concert Hosted in Indonesia 6/3/2011, 14:39
Кеке, това е супер! На една сцена X-5 и Мин! Наскоро забелязах приликата между Мин и X-5's Haewon! Предполагам, че е заради нежността в лицата ми!
Lollipop
Заглавие: Re: Korean Idols Music Concert Hosted in Indonesia 6/3/2011, 16:27
Дам, Мери... Ще излязат на една сцена... Може даже на финал да излязат всички и да ги видим един до друг тези двамата... Да видим колко и дали ще си приличат така...
Една мн по-добра снимка... или по-точно микс от снимки... Тук вече може да се види колко е хубав Мин...
credit: MITHA7778
Sunshine
Заглавие: Re: Korean Idols Music Concert Hosted in Indonesia 6/3/2011, 16:37
И ако Мин беше все още с черна коса,щяха да си приличат повече :Р Харесват ми тези снимчици :)
Lollipop
Заглавие: Re: Korean Idols Music Concert Hosted in Indonesia 6/3/2011, 17:58
Може би дам... Щяха... Снимки от пресконференцията... Не зная споменах ли тук, но тя е била в същия ден, в който Мин е пристигнал в Индонезия...
Пресконференция ~ 03.06.2011
credit: TW + baidu
Sunshine
Заглавие: Re: Korean Idols Music Concert Hosted in Indonesia 6/3/2011, 18:05
Не си, но аз знаех това :Р И въобще не го одобрявам това!!!! Защото може да не е много дълъг полета,ноооо в деня,в който пътуваш и след това пресконференция.... е доста уморително!!! Но пък кога ли да е тази пресконференция,като утре е концерта! Дано не са измъчили Мин и всички други участници с тази пресконференция,защото ще им се карам :)
Lollipop
Заглавие: Re: Korean Idols Music Concert Hosted in Indonesia 6/3/2011, 18:37
Да ти кажа, Жужи, мисля, че Мин е свикнал на напрежението и на тази конференция е мн красив и усмихнат... Според мен с него всичко е наред, по ме тревожи тази тълпа... Като видя подобно нещо около него и започвам да се задушавам... Надявам се да е добре след това... И никой нищо лошо да не му е причинил...
Мин пристига на летището в Джакарта ~ 03.06.2011
credit: yuiijoongjoong@YT
Sunshine
Заглавие: Re: Korean Idols Music Concert Hosted in Indonesia 6/3/2011, 18:45
Тези индонезийки са буквално полудели... Ужасявам се само като си помисля,това клипче не е са хора със слаби сърца... Ще кажеш,че им раздават безплатно месо,как се нахвърлят само...
lunati4kata
Henecia Fan Club Брой мнения : 301
Заглавие: Re: Korean Idols Music Concert Hosted in Indonesia 6/3/2011, 20:13
Да тези индонезийки са много луди,но как да не ги разбереш,като виждаш колко прекрасен е Мин навсякъде и по всяко време!А и като го гледам вечно усмихнат все си мисля как успява винаги да изглежда толкова щастлив и безгрижен дори когато не е така?А и защо само Индонезия,така ми се иска да чуят,че съществува и държава с името България!
Lollipop
Заглавие: Re: Korean Idols Music Concert Hosted in Indonesia 6/3/2011, 20:25
Мисля, че той знае за нас... Няма как иначе да не знае... Но тези хора пред колата ме тревожеха... Така накупчени и той влачен от охраната, не зная как издържа... Както той сподели, че в такива лудници се чувства опипан навсякъде - ужасно е... Надявам се тези да не са го пипали и дано излезе нещо по-свясно като качество от летищата, от пресконференцията, от концерта утре... Хриса, благодаря, че остави мнение в Мин...
Lollipop
Заглавие: Re: Korean Idols Music Concert Hosted in Indonesia 6/3/2011, 23:16
Още няколко окаяни опита за снимки... Моля ви, просотете ми, че ги качвам, но това е всичко, което се предлага... Предпочитам да има идея за Мин, отколкото да няма нищо... Не зная с какво са ги правили тези снимки, но Мин ми изглежда с десет години по-стар...
Пресконференция ~ 03.06.2011
credit: PJM FC
Sunshine
Заглавие: Re: Korean Idols Music Concert Hosted in Indonesia 6/4/2011, 08:03
По-добре с лошо качество,отколкото нищо. Мин е усмихнат,както винаги,харесва ми много цвета на сакото му,самата кройка на сакото,ризата, всичко... :)
Lollipop
Заглавие: Re: Korean Idols Music Concert Hosted in Indonesia 6/4/2011, 09:43
Жужу, и аз харесвам мн цвета на сакото му и кройката... Толкова е приятен този прасковен цвят, върви му на кожата... Снимките с добро качество излязоха... Скоро ще ги наслагам тук... Като начало започваме...
credit: cnbluecouples.blogbus
Sunshine
Заглавие: Re: Korean Idols Music Concert Hosted in Indonesia 6/4/2011, 09:45
Това зеленото палтенце е толкова хубаво,много ми харесва и аз искам едно такова :) Очаквам снимките с нетърпение
???? Гост
Заглавие: Re: Korean Idols Music Concert Hosted in Indonesia 6/4/2011, 12:37
Кеке... Мин е голям сладур! Много ми харесва.. забелязала съм, че винаги е облечен много добре! Обожавам я тази усмивка! Благодаря за снимковия материал!
Lollipop
Заглавие: Re: Korean Idols Music Concert Hosted in Indonesia 6/4/2011, 13:33
И на мен мн ми харесва това зеленото нещо...На тези снимки се вижда по-добре... Влюбих се в него, а и цветът толкова му върви на косата и кожата... Много успокояващ цвят... Мери, чакат ви още мн снимки...
Мин на летището в Корея ~ 03.06.2011 ~ by №43 Park
Lollipop
Заглавие: Re: Korean Idols Music Concert Hosted in Indonesia 6/4/2011, 13:35
Мин на летището в Корея ~ 03.06.2011 ~ by №43 Park
Lollipop
Заглавие: Re: Korean Idols Music Concert Hosted in Indonesia 6/4/2011, 13:39
credit: moccatiramisu@YT
credit: codestorm501@YT
Sponsored content