Ly Laurent
Triple S Брой мнения : 32
| Заглавие: Re: Какво значи твоят никнейм... 7/20/2013, 20:19 | |
| Наистина всеки никнейм си има специална сама по себе си история с голям интерес прочетох постовете, но моятa не e особено интригуваща Laurent от любимия ми дизайнер и творец Ив Сен, а Лу просто ми звучеше благозвучно в комбинация с Лоран не го използвам често в нет пространството почти навсякъде съм с различни имена, но това определено ми е най-любимото. |
|
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Какво значи твоят никнейм... 7/20/2013, 23:02 | |
| Знаеш ли, и аз съм така... Нямам привързаност към един никнейм... На различните места, ползвам различен... Само за България си имам този и xversa... Че така ме познават може би... Или поне има шанс да им звуча познато... Иначе аз лично харесвам твоя... Обичам имена, в които има 'Л'... А в твоя има много, както и в моя... |
|
Ly Laurent
Triple S Брой мнения : 32
| Заглавие: Re: Какво значи твоят никнейм... 7/21/2013, 13:53 | |
| - Lollipop написа:
- Знаеш ли, и аз съм така... Нямам привързаност към един никнейм... На различните места, ползвам различен... Само за България си имам този и xversa... Че така ме познават може би... Или поне има шанс да им звуча познато...
Иначе аз лично харесвам твоя... Обичам имена, в които има 'Л'... А в твоя има много, както и в моя... И аз не обичам да съм навсякъде с един и същ, Lollipop и Ly Laurent определено си приличат с това наличие на буквата "Л" , всъщност твоят никнейм ми напомня за песента на 2ne1 'n' Big Bang-Lollipop . |
|
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Какво значи твоят никнейм... 7/21/2013, 13:58 | |
| Да, често са ме поздравявали с нея... Ама на мен нещо не ми харесва, може би защото не слушам такъв стил музика... Харесва ми клипа, толкова е цветен... |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Какво значи твоят никнейм... | |
| |
|