Мисля, че вече всички знаят за нея, но все пак, нека съобщим за нея официално... POP CORE MEDIA е звукозаписна компания, която е насочена към откриване на български таланти... От 15.09.2009 POP CORE MEDIA има свои собствен телевизионен канал... От вчера (14.06.2011) фейсбук пространството 'гръмна' с новината, че по тази българска телевизия излъчват клипове на корейски звезди... Време беше... Pop Core TV се хваща от хора, които ползват услугите на БулсатКом, но мисля, че ако набере популярност ще бъде желан канал и ще е по-достъпна... Ако имате БулсатКом - радвайте се на корейска музика с клип...
Харесайте страницата на Pop Core TV във facebook -----> клик Нека ги подкрепяме и окуражаваме, те са нашата 'революция'...
ПП-Моля ви, които хваща този канал и изгледа клип на SS501 или някое от момчетата от групата, нека го снима и нека го сподели с нас тук... Благодаря предварително!
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: Pop Core TV 6/16/2011, 08:51
Това е голям напредък, браво на Pop Core!!!! Надявам се,скоро и не само абонатите на БулсатКом да могат да й се наслаждават на тази телевизия
lunati4kata
Henecia Fan Club Брой мнения : 301
Заглавие: Re: Pop Core TV 6/28/2011, 12:01
Вчера успях да намеря из каналите ни Pop Core!!Музиката,която пускат не е лоша,поне е разнообразна ;) Гледах цял ден телевизията да видя да не пуснат нещо корейско и да видях.На всеки час и половина пускаха една и съща корейска песен,то като цяло музиката се въртеше около едни определени хитове,които вече бяха пускали Постоянно пускаха Justin Bieber А корейската песен беше на 2NE1 Lonely и да не я знаех,вече я знам,постоянно и само нея въртяха,но пък си е яко по наша телевизия да слушаш кпоп Гадното е,че днес сутринта,както си реших да стана и да си пусна канала и него вече го нямаше,уфффф дано пак да го пуснат,тук от нашата кабелна телевизия ;)
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Pop Core TV 6/28/2011, 13:45
Значи го гледаш на кабелната си, а не на цифрова? ... Боооо, колко готино...
lunati4kata
Henecia Fan Club Брой мнения : 301
Заглавие: Re: Pop Core TV 6/28/2011, 16:27
Да на кабелна,обаче лошото е ,че днес като си пуснах канала и имаше друга програма,ама се надявам,че щом като са го пуснали веднъж,пак ще пуснат Pop core :)
Insomnia
X-SS501TeamBG Брой мнения : 2131
Заглавие: Re: Pop Core TV 7/3/2011, 22:13
Само аз ли съм най-прецакана винаги с това близОоО..... Не стига, че ми махнаха двете Корейски телевизии, ами нямат и тази музикалната... ;( мн ме е яд....
Lollipop
Заглавие: Re: Pop Core TV 7/3/2011, 22:15
Споко, Вив, оказа се, че и аз я нямам... Даже не съм разбрала на каква цифрова сме... Явно наистина не гледам телевизия... Или поне като рових из каналите не намерих нищо от това, което ми трябва... Няма корейски канали, няма Pop Core...
Insomnia
X-SS501TeamBG Брой мнения : 2131
Заглавие: Re: Pop Core TV 7/3/2011, 22:20
Не просто върха на черешката беше когато ми махнаха KBS World и Arirang tv...и то тъкмо за участията на Хьон Джунг... за нищо не струват тея близоо..за пореден път се убеждавам, че булсатком са най-добрите...
plamcy
X-SS501TeamBG Брой мнения : 1467
Заглавие: Re: Pop Core TV 7/4/2011, 16:27
Вив и аз съм на тези.....Реших да пусна телевизор от години насам и да потърся програмите и какво- едно голямо нищо! Загубих ценни минути от живота си.
1985
Henecia Fan Club Брой мнения : 169
Заглавие: Re: Pop Core TV 7/5/2011, 14:35
ами незнам колко от вас ще успокоя но ,вие поне сте имали някакви корейски канали а аз дори и това нямам....а за тази телевизия много се надявам дая пуснат по кабеларката ама....а за близооо направо нямам думи пък за тях........пълно разочарование за всичко,ни корейска музика мога да слушам,ни корейски канали мога да си пусна хубаво че поне имам нет,че да си живея що горе ок :)
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: Pop Core TV 10/9/2011, 19:35
Аз хвашам pop core tv и когато разбрах, че пускат по нея к поп ведна почнах да я гледам Но само две песни успях да хвана на super junior - a cha i 2pm - hands up :)
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: Pop Core TV 10/9/2011, 19:42
Охо пускали са A-CHA,колко хубаво. Аз веднъж като бях на село гледах Fiction и Neverland
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Pop Core TV 10/9/2011, 19:51
Ооо, напредват щом пускат вече SuJu и Neverland, аз последно само Shock на Beast и няколко песни на 2NE1 гледах
pep_si
Заглавие: Re: Pop Core TV 11/12/2011, 05:38
Момиче,днес деня ми почна много добре, дано и така да продължи Като станах първата ми работа беше е да превключа ТВ на Pop core TV и за моя радост вървеше на DBSK Keep Your Head Down По този случай ви поздравявам с нея
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Pop Core TV 11/29/2011, 17:34
Последните няколко пъти като си ходих на село, не съм засичала кпоп песен и ми беше много тъпо. Днес се върнах от село много щастлива. Успях за кратко време да видя 3 песни на G.NA, 2NE1 и MBLAQ
miss_kuklA
Triple S Брой мнения : 100
Заглавие: Re: Pop Core TV 11/29/2011, 20:12
Insomnia написа:
Само аз ли съм най-прецакана винаги с това близОоО..... Не стига, че ми махнаха двете Корейски телевизии, ами нямат и тази музикалната... ;( мн ме е яд....
неее, не си единствената, и аз съм на близо... пфффф!!!!
pep_si
Заглавие: Re: Pop Core TV 12/6/2011, 10:05
Днес пак превключих на Pop core и вървеше класацията топ 10 и какво да видят очите ми MBLAQ с mona lisa на първо място Много се зарадвах
Lollipop
Заглавие: Re: Pop Core TV 1/24/2012, 16:19
Знаете ли какво съм забравила да ви кажа! И аз гледах ПопКоре в София като бях (когато и да беше това...)И даже успях да видя азиатски клип - гледах Mona Lisa на MBLAQ Не я харесвам нито като песен, нито като клип, но... да го видиш по българска телевизия си е друго нещо...
pep_si
Заглавие: Re: Pop Core TV 1/28/2012, 09:09
Не успях да се сдържа Вуйчо ми е на гости и знае за страстта ми към корейското и ми включи Pop Core само да ме подразни... и какво да ми видят очите една след друга пуснаха Teen Top-Grazy и Trouble Maker Много се зарадвах,нека само така да продължават
lovely_girl
Henecia Fan Club Брой мнения : 113
Заглавие: N 3/13/2012, 16:46
И аз много се радвам, когато чуя , която и да е корейска (независимо дали пеят корейския или японския вариант) песен. Не зависимо, дали я харесвам или не....щом е кпоп, другото няма значение А и все пак PoP CoRe съдържа четири от буквите на любимата ми държава
darito95
Henecia Fan Club Брой мнения : 130
Заглавие: Re: Pop Core TV 9/3/2012, 19:17
Вие сте големи късметлии, имате или сте имали корейски телевизии или Pop Core, ами аз какво да кажа като нямам нито кабелна, нито сателитна телевизия, но това което съм чувал е че наистина Булсатком е най-добрия кабелен оператор.
Lollipop
Заглавие: Re: Pop Core TV 9/3/2012, 19:22
О, Дари, и аз нямам Pop Core... Но обичам да ходя по заведенията, в които има. Винаги засичам нещо... Последния път гледах Big Bang, а бях влязла да си платят сметката към Булсат-а мои приятелки...
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Pop Core TV 9/12/2012, 00:17
Когато ходя на гости на баба ми веднага сядам и пускам поп кор преди да правя каквото и да било друго. Те имат булсатком. Не винаги засичам корейските песни, но случи ли се викам майка ми да види и чуе песента. Горда съм, че ги има в българския ефир. Говореше се за една друга телевизия по която се обсъжда дали да се пуска к-поп (за щастие тази програма я имам, а именно the voice) но нещо като ги гледам прекалено им е странно. Споделям го понеже бях чела постове в страницата им във фейсбук.
п.с. Никога не съм засичала да пускат песни на нашите момчета. Жалко. Дозата удоволствие щеше да е двойна
Lollipop
Заглавие: Re: Pop Core TV 9/12/2012, 15:05
Боооо.... Ро, искаш да кажеш, че по The voice пускат kpop?! Тази поне я имам, ама не гледам телевизия... Ако кажеш, че пускат, ще започна да гледам...
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Pop Core TV 9/12/2012, 16:44
Неее...Още не пускат, но са в процес на преговори...