Kim Hyun Joong's "Break Down" Press Conference in Seoul
Автор
Съобщение
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
Заглавие: Kim Hyun Joong's "Break Down" Press Conference in Seoul 8/4/2011, 21:51
На 7 юни (вторник), в Jang Choong Gymnasium, Сеул, се проведе пресконференция по случай издаването на първия самостоятелен мини албум "Break Down" на Ким Хьон Джунг на 8-ми юни. Представители на всички медии уважиха събитието.
Последната промяна е направена от BlueRose на 8/5/2011, 17:06; мнението е било променяно общо 1 път
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong's "Break Down" Press Conference in Seoul 8/5/2011, 15:45
Събитието представено от камерата на SSTV
credit: anpan2H@YT
Lollipop
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong's "Break Down" Press Conference in Seoul 8/5/2011, 16:01
Медийни снимки
credit: on tag
Lollipop
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong's "Break Down" Press Conference in Seoul 8/5/2011, 16:03
Медийни снимки
Lollipop
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong's "Break Down" Press Conference in Seoul 8/5/2011, 17:59
Шокирах се, когато се видях на снимка и реших да мина на диета
Ким Хьон Джун, който издаде своя самостоятелен албум, разказва да решителността си да се подложи на диета. Ким Хьон Джунг представи първия си солов албум 'Break down'на 7.06.2011 от 16.30 часа в Jang Choong Stadium, Сеул. Той се шокирал като видял колекция от снимки от предаването ‘Running Man’ по SBS, качени в интернет наскоро. Материалът бил озаглавен: "Виртуозния КИм Хьон Джунг', а придружаващите го снимки коментира: "Когато видях снимката, се шокирах. Бях изненадан колко съм напълнял. Веднага ми хрумна идеята да мина на диета, но видях, че не съм чак толкова дебел, когато се гледах по телевизията." Той продължава: "Накрая реших да се откажа от плановете си за диета. Често играя футбол, няма защо да се тревожа за теглото си. Когато играя футбол, капацитетът на белите ми дробове се разширява, което е много добре. Ще продължа да ритам и в бъдеще." Ким Хьон Джунг допълни: "С този албум, искам да покажа мъжествен образ. Затова промоциите ще лежат на идеята за мъжествеността и силата. За да подготвя тялото си, тренирах като луд 50 дена." Албумът 'Break Down' съдържа денс песни, балада, RnB. Той ще бъде на азиатския пазар на 8 юни 2011.
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong's "Break Down" Press Conference in Seoul 8/5/2011, 18:05
Медийни снимки
creditL: on tag
Lollipop
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong's "Break Down" Press Conference in Seoul 8/5/2011, 18:33
Ким Хьон Джунг от SS501 сподели за напрежението да бъдеш солов изпълнител.
Ким Хьон Джунг проведе пресконференция в Jang Choong Gymnasium на 7ми юни 2011 поради излизането на новия му самостоятелен мини албум 'Break Down'. Той заяви на пресконференцията: "Искам да покажа мъжественост в този албум." и продължи: "Не мисля, че съм станал мачо. Искам да покажа моето превръщане от момче в зрял мъж." "Имаме много добри сценични изяви със SS501, но чувствах, че ни липсва нещо. С този солов албум, вярвам, че ще покажа по-силни сценични изяви. Наистина искам да покажа моята мъжествена страна." Ким Хьон Джунг е работил в много области, включително като актьор, откакто е в светлината на прожекторите. Той чувства голямо напрежение, защото това е първият му самостоятелен албум без останалите от групата SS501. Той споделя: "Бях много напрегнат преди да започна като солов артист. Аз съм четвъртият член на групата, който издава самостоятелен албум, но не е лесно да се издаде такъв само с етикета на SS501. Осъзнах че трябва да работя много повече." И продължи" "Работих упорито, за да създам много добър албум и да изляза от сянката на SS501. Обложката на албума, хореографията, дори кученцето в клипа са избрани от мен. Екипът работеше, за да дооформи идеите ми." Ким Хьон Джунг преди година сключи договор с компанията KeyEast, ръководена от Bae Yong Joon. "Bae Yong Joon ми показа много музикални клипове, също така ми предложи да ме снима за обложката на албума ми, защото има талант като фотограф, но това се отложи заради пътуване до Бусан." И продължи: "Bae Yong Joon изглежда не мечтае за музикална кариера, но мисля, че е изучавал много музикалната индустрия, тъй като е собственик на агенция. Той ми даде много съвети за видео клипа." Албумът започва с интро песента "Let me Go", която привлича слушателите със силните си ноти на орган. Албумът съдържа 6 песни, всяка от който е различна и носи силен заряд. Едноименната песен 'Break Down' е динамична песен със силен електронен бас и синтезатори като основен бит, създавайки усещането за градска денс песен. 'Break Down' създава точната атмосфера за една интензивна хореография.
credit: allkpop
Lollipop
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong's "Break Down" Press Conference in Seoul 8/5/2011, 18:36
Медийни снимки
Lollipop
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong's "Break Down" Press Conference in Seoul 8/5/2011, 18:40
Медийни снимки
Lollipop
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong's "Break Down" Press Conference in Seoul 8/5/2011, 18:42
Медийни снимки
Lollipop
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong's "Break Down" Press Conference in Seoul 8/5/2011, 18:46
Медийни снимки
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong's "Break Down" Press Conference in Seoul 8/6/2011, 14:41
Да излезе от сянката на SS501, липсвало му е нещо с тях?!?!?! Не така Ким :( Тези думи натъжават феновете, обезкуражават ги, а ние все още вярваме,че ще се съберат, но след такива думи, дали той иска да се съберат?!?!
Lollipop
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong's "Break Down" Press Conference in Seoul 8/16/2011, 17:01
Искам да бъда считан за силен мъж
Певецът Ким Хьон Джунг, който ще издаде самостоятелния си мини албум, кръстен 'Break Down' каза: 'Бе Йонг ми даде много ценни съвети за моя албум' Аз бях само един идол докато имах дейност със SS501, сега, когато дебютирам като солов изпълнител, искам да покажа, че съм пораснал и да изглеждам като силен мъж." На пресконференция по случай дебюта му с 'Break Down' на 7.06.2011 Ким Хьон Джунг сподели своите чувства. Той представи концепцията на албума си: "Аз съм на 26 години,и все още съм прекалено млад, за да бъда възприет като възрастен човек. Всъщност аз не съм мачо, просто исках да се разкрия не като идол, а като мъж." Той вече има опит в издаването на албуми, тъй като е бил член на идол група, така че е участвал в създаването на самостоятелния си албум. Обяснява: 'Посетих Америка минала година през юни, за да открия собствения си стил музика и активно представих лична си идея при създаването на хореографията и записването на видеоклипа." "Опитах се да избягам от предишния си образ в SS501 и се опитах да направя участието си много по-въздействащо и силно. Исках да бъда преценен като: 'Той е истински мъж.' и 'Той може да изпълни една зряла песен.' Както той вече обясни, 'Break Down' е динамична песен със силен бийт и фокус съсредоточен върху прекрасната денс хореография на Ким Хьон Джунг. Рапърът Double k също има участие в песента. Ким продължава с описанието на албума си: 'Хората може би са любопитни за стила на Ким Хьон Джунг в неговия първи албум. Когато избирах заглавна песен за албума се лутах между 'Please' и 'Break Down', избрах 'Break Down', защото исках да представя готино парче за лятото. В албума ми също така има и романтична песен със сладък текст като 'Kiss Kiss'. Видеоклипът на заглавната песен също беше представен на първото представяне на албума и разкри Ким Хьон Джунг като силен мъж. Той се появява като мускулест мъж с тъмна и силна визия. Ким Хьон Джунг коментира: "Обещах на треньора си да работя 100 дена и станах много нервен, когато минаха 50-70 дена, така че съм се трудил наистина много упорито. Също така тренирах издръжливостта си за участията, докато играех футбол." Фактът, че това е първият самостоятелен албум, след преместването на Ким Хьон Джунг е нова агенция, чийто мажоритарен собственик е Бе Йонг Джун също повиши очакването. Ким споделя: 'Бе Йонг Джун ми помогна много да науча повече за музиката, давайки ми шанс да изгледам повече видеоклипове и да слушам повече музика. Той активно подкрепи албума ми следейки записването на видеоклипа. Също така Бе Йонг, който има фотографски талант, ми предложи да заснеме фотосесията за албума ми. Той изглежда се интересува от производството на албуми заради агенцията си. Наистина оценявам съветите му и съм много доволен от подкрепата на моята агенция." Сред членовете на SS501 той е четвъртият, който дебютира като солов изпълнител. Той честно признава, че се чувства стресиран: "Когато наблюдавах соло дебюта на другите от групата, осъзнах, че етикета: 'Бивш член на SS501' не е достатъчен гарант за успех за соловата кариера. Трябваше да направя всичко и да тренирам още повече, където се чувствах не достатъчно добър. Имах лошо дишане и произношение, така че се упражнявах четейки книги и вестници докато имах в устата си коркова тапа." Той спомена Seo Tai Ji като негов модел за подръжание: 'Дори да не пеем в един жанр, за мен той все още е модел за подръжание. Като актьор, има много актьори, които уважавам, но сега Seol Kyung Gu, който живее един етаж под мен, ми изниква в главата." С представянето на сцена, състояло се същия ден, той стартира соловата си активност. Ким казва: "На Jang Choong Gymnasium й предстой ремонт и аз съм последният изпълнител, който има участие в нея преди него. Ще се представя блестящо." Той разкри своята себеувереност, споделяйки бъдещите си планове: "След като се преместих в нова агенция, нямах много участия, така че дейността ми стартира активно отсега нататък за страната и чужбина. Ще проведа фен срещи през август в азиатските страни, ще направя тур от концерти в Азия, след което през септември (в края) ще издам втория си албум. Вече съм започнал да работя върху него. Тази година ще можете да ме гледате в ролята на певец, а не на актьор."
Article Credit: KBS Global Reposted from: liezle.blogspot
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong's "Break Down" Press Conference in Seoul 8/16/2011, 17:12
Обичам си го,но чувствам разочарование от думите му... "Бивш член на SS501"?!?! Какво е това, нали не са разделени, защо убива надеждата на всички Triple S, ние все още сляпо вярваме, че те ще се съберат Какво трябва да значи това?!?!
Sponsored content
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong's "Break Down" Press Conference in Seoul
Kim Hyun Joong's "Break Down" Press Conference in Seoul