Заглавие: Kim Hyun Joong's "Break Down" Showcase in Seoul 8/5/2011, 17:04
First topic message reminder :
На 07.06.2011 год., в JangChoong Stadium, JangChoong-dong, Jong-gu, Сеул, Ким Хьон Джунг проведе своя "Break Down" Showcase, на който представи песните от първия си самостоятелен мини албум, официално пуснат в продажба на 8-ми юни 2011. Началният час на събитието бе 16:30, а медии от цяла Азия и фенове от всички краища на света трепетно очакваха представянето на Лидера на SS501 като соло изпълнител. Специални гости на събитието бяха Ким Кю Джонг и Хо Йонг Сенг. Разбира се, имаше и торта за рождения ден на Хьон Джунг, който е на 6-ти юни.
Автор
Съобщение
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong's "Break Down" Showcase in Seoul 8/9/2011, 09:06
Още от писмото на Ким Хьон Джунг
„Днес искам да направя представление, за да дам възможността на всички да видят Ким Хьон Джунг. Чрез шоукейса, всички могат да се докоснат до музикалната ми страна, но истинските ми чувства остават непонятни за вас, за това събрах смелостта а напиша това писмо, в което да изразя чувствата си.”, каза Ким Хьон Джунг.
Тогава Ким Хьон Джунг пристъпи напред и извади писмото си и каза на феновете: „Съдържанието няма да ви разплаче, за това не плачете.” И започна: „Срещнахме се с всички точно преди 6 години. През цялото това време, вие не се променихте, вярвахте и подкрепяхте Ким Хьон Джунг”
Той разкри: „Докато подготвях албума си се вгледах назад, в пътя, който извървях, дори и да не е бил много дълъг. Да сте с мен беше наистина много важно, да ме защитавате. Наложи се да правя всичко сам. Тежестта ме направи по-силен, за да преодолея всичко това, не бе лесно.”
Той каза: „През последната една година бях свидетел на битки и недоразумения и не можех да кажа нищо, можеш единствено да гледам отстрани. Почувствах се безпомощен.”
Сдържайки сълзите си, той продължи да чете: „Надявам се всички да гледат и слушат албума ми и да се почувстват благословени. За в бъдеще се надявам, че всички ще се усмихват повече и ще бъдат благословени. Това не е моят албум, той е на всички вас. Днес от цялото си сърце искам да ви кажа „благодаря ви” и „обичам ви”. Благодаря ви страшно много.” В този момент той не сдържа сълзите си и те потекоха заедно със сълзите на феновете.
Credit: Gelzone + English Translation: khjgalaxy
direndur
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong's "Break Down" Showcase in Seoul 8/9/2011, 16:58
"Нямам време, а искам да играя" Дивият разговор с Ким Хьон Джунг
Певецът Ким Хьон Джунг разсмя всички на шоукейса си с невероятното си умение да говори.
Ким Хьон Джунг проведе първият си шоукейс по случай издаването на “Break Down” в JangChoong в Сеул на 7ми юни следобед.
Ким Хьон Джунг направи мощно представление на заглавната си песен “Break Down”, след което изпълни ‘Please’, ‘Kiss Kiss’, ‘One More Time’ и други.
На този ден, по време на почивката между изпълненията, Ким Хьон Джунг започно да говори по неговият си уникален начин и изуми феновете. В допълнение, Хо Йонг Сенг и Ким Кю Джонг се появиха като гости и показаха остроумните си закачки.
„Като ме гледаш на живо, не съм напълнял, нали? Не знам защо хората казват, че съм напълнял. Толкова усилено се подготвях.”
Той се оплака от снимката „добродетелният Ким Хьон Джунг”, която наскоро се появи из интернет пространството, както и че не е излял добре на снимката.
„Въпреки че не успях да поздравя всички ви, това е защото не съм се упражнявал много… Здравейте, аз съм Ким Хьон Джунг /каза го на японски/”
Когато водещата Park KyungLim го накара да говори на други езици понеже има фенове из цяла Азия, както и в Япония, Китай, Тайланд, Сингапур, Тайван и така нататък, които са дошли специално заради шоукейса, той се направи на остроумен и каза, че все още не е много добър с японския, мандарин и така нататък…
„Искам да се възползвам от възможността да ви кажа, че телефона ми се повреди.”
Изненадващо се появиха Хо Йонг Сенг и Ким Кю Джонг, за да отпазнуват рождения ден на лидера си Ким Хьон Джунг. Когато беше попитан защо не отговаря на съобщенията си, той искрено се помоли да го извинят понеже телефона му се е повредил.
„Добре. Да си призная. Замислял съм се за начина на изглеждане, способността за пиене, както и характера. Харесвам перфектната жена.”
Ким Хьон Джунг сподели, че първото нещо, което прави като разглежда една жена е способността й да пие и излъчването й, след това обръща внимание на външния вид и прочие.
„Нямам време, искам да играя и има неща, които искам да забравя…”
Хо Йонг Сенг и Ким Кю Джонг споделиха, че лидера им пие много бързо, в своя защита Ким Хьон Джунг сподели, че няма много време и затова пие бързо. Като допълнение каза, че приятелите му пият дори по-бързо от него, каза имената им и им помаха в публиката.
„Правя всичко по силите си за да изглеждам професионално, дори когато за малко не се разплаках при прелитането на молец покрай мен.”
Ким Хьон Джунг, който се страхува от насекоми каза, че е опитал да запази спокойствие, когато е видял молец, докато е пеел ‘One More Time’, една от песните към оста на ‘Mischievous Kiss’
„Имах трудни времена заради водните концета, когато зрителския рейтинг беше намалял. Но рейтинга не беше намалял само в Корея.”
Той преживях доста трудни времена по време на снимките на ‘Mischievous Kiss’, заради водните кончета, които се въртяха около мястото на снимките. Ким Хьон Джунг беше тъжен заради ниския рейтинг. Но въпреки това ‘Mischievous Kiss’ имаше висок рейтинг в Тайван и Япония, което е една утеха за него.
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong's "Break Down" Showcase in Seoul 8/9/2011, 17:37
Този клип беше показан миналата събота по K-Pop Now, на 6ти август в Япония. В него има главно кадри от шоукейса на Ким Хьон Джунг провел се на 7ми юни.
Credit: wanwan0606khj @ YT
direndur
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong's "Break Down" Showcase in Seoul 8/10/2011, 08:16
Част от мейкинга на шоукейса и в допълнение кадри зад сцената