Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Как да си направя подпис във форума? 8/11/2011, 21:14 | |
| Искам да си направя подпис като на другите потребители във форума.Влез в Профила си... Цъкаш на ограденото на снимката.Избираш ограденото на снимката...Искам да си напиша нещо на мястото за подписДа напишеш текст на мястото си за подпис, можеш да го направиш по същия начин, както пишеш мнение във форума.За да е удебелен шрифта, избираш заграденото...За да е наклонен шрифта, избираш заграденото...За е подчертан шрифта, избираш заграденото...Ако искаш да е всички, цъкаш последователно на желаните бутони.За да е в цвят, цъкаш на заграденото и после на харесания от теб цвят...Искам подписа ми да е картинкаЗа да е картинка, първата стъпка е да качиш снимката на хостинг, предназначен за тази цел. Да вземеш оказания линк, да цъкнеш на заграденото с червено на снимката, да постнеш копирания линк и да дадеш 'ок'Искам подписа ми да е комбинация от текст и картинкаОписаните два начина по-горе се комбинират в зависимост от желанието ти - дали първо да е картинката или текста... |
|
Lollipop
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Как да си направя подпис във форума? 8/11/2011, 21:20 | |
| Важно е да се знае, че ако имаш мнения, които са пуснати, преди да си направиш свой подпис, той няма да излиза. Подписът излиза във всяко мнение, след като го създадеш и запишеш.
Ако все още има нещо, което те тревожи и искаш да питаш, може да го направиш тук. Ще получиш отговор от екипа на форума. Ако се срамуваш да попиташ в темата, може да го направиш на лично съобщение към мен, Лолипоп.
|
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как да си направя подпис във форума? | |
| |
|