Заглавие: [Kim Hyung Jun]Super Star mini drama ~ Black city 8/27/2010, 13:34
Искаше ми се Baby Jun да стартира драмата, но уви, за него се е паднал епизод 4, Black city. В драмата той ще се въплъти в ролята на богаташче... Малко мафиотско ми идва, но пък нямам търпение да го гледам... Още почве, че teaser-ът на неговата част излезе още през март и оттогава все чакам да го гледам...
Последната промяна е направена от Lollipop на 5/24/2012, 10:08; мнението е било променяно общо 3 пъти
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: [Kim Hyung Jun]Super Star mini drama ~ Black city 8/27/2010, 13:35
Teaser...
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Hyung Jun]Super Star mini drama ~ Black city 9/14/2010, 19:26
Най-сетне открих сред хаоса из папките ми и няколко работни кадъра от епизода с Бебо...
Ps- Междудругото знае ли някой какво става с тази драма, че вече ми писна да я чакам... Не че имам друг избор, ама толкова дълго чакам, че ми се струва вечност...
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
Заглавие: Re: [Kim Hyung Jun]Super Star mini drama ~ Black city 9/19/2010, 12:23
Излезе видеоклипът на песента на Bae Seul Gi, включена в саундтрака към епизода "Black City" , с участието на Ким Хьонг Джун. И... внимание!!! Ключов момент... на 2-рата минута и 41-та секунда. Порасналият Бебо целува Bae Seul Gi.
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Hyung Jun]Super Star mini drama ~ Black city 9/19/2010, 17:06
Кога ще излезе тази драма!? Никъде нищо за това кога ще я пуснат и до кой епизод са, ако я въртят... Има клипове към саундтрака, ама няма епизоди, това на нищо не прилича!?
BlueRose
Заглавие: Re: [Kim Hyung Jun]Super Star mini drama ~ Black city 9/21/2010, 17:58
Поддържат интереса ни с музикални клипове, постери, но на нас това ни е недостатъчно. Искаме драмата и колкото по-скоро, толкова по-добре! Плакат от епизода с Джун.
Credit: Korean web + SS501 Baidu
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Hyung Jun]Super Star mini drama ~ Black city 9/23/2010, 10:29
Не мога да спра да гледам клипа и вече губя контрол... Много ми харесва началото на клипа - сцената с огледалото и разрязаната й наполовина снимка. Baby Jun е страхотен, ама много го би тоз човек... Единствената радост, която ми носи поредния постер е в това, че снимките горе са големи, а са ми любими...
BlueRose
Заглавие: Re: [Kim Hyung Jun]Super Star mini drama ~ Black city 9/23/2010, 15:30
Не знам дали скоро ще можем да гледаме "Black City", затова да се порадваме на още малко снимки от снимачната площадка и извън нея.
Credit: doubles501.com + Pretty Boy + SS501fighting@wordpress
mishel
SS501 Team Брой мнения : 401
Заглавие: Re: [Kim Hyung Jun]Super Star mini drama ~ Black city 10/1/2010, 22:06
Имам чувството, че това скоро няма да го гледаме още Юли месец слушах за него а няма нищо готово
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Hyung Jun]Super Star mini drama ~ Black city 10/1/2010, 22:14
А аз от миналия декември... От момента, в който започна да снима... Направо ми иде да се гръмна вече от чакане...
BlueRose
Заглавие: Re: [Kim Hyung Jun]Super Star mini drama ~ Black city 10/1/2010, 22:21
Желателно е да не се гръмваш, защото тогава няма да имаш никакъв шанс да дочакаш мини-драмата. Как може така да ни тормозят тези хора и да не я пускат, не знам. Нервички не ни останаха. Би трябвало да е нещо грандиозно, щом толкова го чакаме.
mishel
Заглавие: Re: [Kim Hyung Jun]Super Star mini drama ~ Black city 10/1/2010, 22:25
Дано да е грандиозно, че иначе трябва ние да ги гърмим, че ни карат да чакаме
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Hyung Jun]Super Star mini drama ~ Black city 10/1/2010, 22:27
Грандизоно от страна на проект - мобилизирали са над 30 имена артисти да им играят и прочие, ама като така ни мотаят... Всичко, което излиза като информация са само слухове... Кога ще я реализират не е ясно изобщо... Ами ставам много нетърпелива, чакам Кю и Мин... И ми идва в повече да ги чакам и тримата...
mishel
Заглавие: Re: [Kim Hyung Jun]Super Star mini drama ~ Black city 10/1/2010, 22:32
Дори не са започнали снимките или греша. Гледат да подкокоросат феновете та да ги чакат а те хората си стоят спокойно...
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Hyung Jun]Super Star mini drama ~ Black city 10/1/2010, 22:38
Не, Мише, снимките отдавна приключиха за момчетата, които ни интересуват. Мин беше последен, снима през юни. Бебо през декември. Кю през февруари, ако не ме лъже паметта. Вече има кадри, след като са пуснали два клипа към частите на Бейби и Кю и то все с моменти от филма. През август сглабяха епизода на Мин, защото имаше един добър човек, който пускаше по някоя снимка или новина в туитър около работата по неговата част... (Подробности може да видиш за всеки може да видиш в самостоятелния му сектор. Има за Кю, има за Мин...) Така че момчетата са приключили. Епизодът на Мин се пада 8-ми... Реално погледнато няма причина да не започнат да излъчват началните... Нямам идея... Много звезди, много нещо, може още да не са заснели останалите епизоди...
mishel
Заглавие: Re: [Kim Hyung Jun]Super Star mini drama ~ Black city 10/1/2010, 22:48
Всичко е възможно остава ни само чакането нуна
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: [Kim Hyung Jun]Super Star mini drama ~ Black city 12/19/2010, 20:38
Завиждам на актрисата за целувката с Бебо Малко остана до 24,ще трябва да постискаме още малко :(
BlueRose
Заглавие: Re: [Kim Hyung Jun]Super Star mini drama ~ Black city 12/28/2010, 14:26
Дата: 24-ти декември 2010 Заглавие на мини драмата: Супер звезда Име на епизода с участието на Ким Хьонг Джун: Черен град Епизод: 4 Телевизия: KBS World Час на излъчване: 1pm KST
Credit: SS601 + Q仔 @ No. 43 Park
BlueRose
Заглавие: Re: [Kim Hyung Jun]Super Star mini drama ~ Black city 12/28/2010, 14:43
Още една песен от "Black City" вече е факт. Но нищо повече от това. С всички нас я сподели iZomZaa в youtube канала си.
Eiki - 눈물지다 (Starring Kim Hyung Jun & Son Ho Young)
BlueRose
Заглавие: Re: [Kim Hyung Jun]Super Star mini drama ~ Black city 1/5/2011, 08:16
Кратко представяне на всички епизоди на драмата, както и прекрасен рекламен постер на "Black City".
[Video] Super Star Notice
Credit: emilytien0825 @ YT
BlueRose
Заглавие: Re: [Kim Hyung Jun]Super Star mini drama ~ Black city 2/23/2011, 11:42
Името на мини драмата вече е променено. От Super Star на Pianissimo. Не знам защо, но факт.
Плакат на Pianissimo
Credit: as tagged + iamsom @ Twitter
BlueRose
Заглавие: Re: [Kim Hyung Jun]Super Star mini drama ~ Black city 3/3/2011, 10:03
Няма английски превод на ревю-то на DVD-то. Доколкото разбрах, ще бъде пуснато в продажба първо в Япония.