Автор | Съобщение |
---|
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
| Заглавие: Re: Уолпейпърът на декстопа ми... 4/26/2012, 22:18 | |
| Миа, мога да ти го пратя в огромен вариант ако искаш, мисля че ще покрие целият ти десктоп :) Ето и моят от известно време насам :) |
|
| |
Linny
Y.E.S. Fan Club Брой мнения : 238
| Заглавие: Re: Уолпейпърът на декстопа ми... 4/29/2012, 13:35 | |
| Аххх, как му се радвам :) На малък лаптоп съм и ми е трудно да намеря снимки с резолюцията му, щото е нещо от рода на 1024х600, което е побъркващо....Но тази си я намерих и съм много щастлива ^^ А и всички са супер усмихнати тук... |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Уолпейпърът на декстопа ми... 4/30/2012, 14:56 | |
| Определено, това е една от любимите ми фотосесии на групата... |
|
| |
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: Уолпейпърът на декстопа ми... 5/1/2012, 20:03 | |
| Ето го и моя уолпейпър през месец май и отново благодарение на Лоли :) ПС.Мия,можеш само да ми завиждаш... |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Уолпейпърът на декстопа ми... 5/1/2012, 20:33 | |
| И аз съм с нов уолпейпър :Д |
|
| |
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
| Заглавие: Re: Уолпейпърът на декстопа ми... 5/1/2012, 22:07 | |
| - pep_si написа:
- Ето го и моя уолпейпър през месец май....
...Мия,можеш само да ми завиждаш... Фръцла хахахахах ,хайде бреее от кога те чаках да се поФалиш точно ти с нов десктоп. Жу твоя момък е страпен с тази прическа. Моя десктоп нЕма да го показвам че е украсен сега с едно мушкато..от фотосесията която му правих. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Уолпейпърът на декстопа ми... 5/2/2012, 11:15 | |
| Аз ще ви покажа моя, за да видите защо напоследък не го снимам... |
|
| |
pep_si
| Заглавие: Re: Уолпейпърът на декстопа ми... 5/3/2012, 09:02 | |
| хихи в първия момент се наслаждавах на Мин и си мислих,че защо не иска да го снима....и чак тогава видях многото папчици.. Само как си ги подредила,че да не закриват хубавото личице на Мин |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Уолпейпърът на декстопа ми... 5/15/2012, 18:02 | |
| Аз не мога да се задържа дълго с един и същ уолпейпър и съответно, от последната ми публикация до тази съм го сменила поне 5 пъти :Д |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Уолпейпърът на декстопа ми... 5/15/2012, 18:54 | |
| Пепи, аз винаги си държа хаос на декстопа и затова така си редя глупостите, че да са около Мин... Като го виждам, ми е хубаво... Ето снимка на поредния ми хаос, ама няма как да не се изфукам... |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Уолпейпърът на декстопа ми... 5/15/2012, 19:01 | |
| Ооооо колко хубава снимка и разбира се е изчистен около главите им хихихи |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Уолпейпърът на декстопа ми... 6/11/2012, 20:20 | |
| Моят отново е адски разхвърлян, ама какво да се прави... |
|
| |
pep_si
| Заглавие: Re: Уолпейпърът на декстопа ми... 7/17/2012, 08:46 | |
| Ето го и моя декстоп :) Не мога да му се нагледам |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Уолпейпърът на декстопа ми... 8/6/2012, 23:28 | |
| Уха, Пепси, твоят е разкошен... Аз моят го имам от близо месец в този вид, ама никога не беше достатъчно прилично чист, за да става за снимка... Сега съм го поизчистила... Да кажем, че е идеален... |
|
| |
Linny
Y.E.S. Fan Club Брой мнения : 238
| Заглавие: Re: Уолпейпърът на декстопа ми... 8/7/2012, 08:06 | |
| Хехехе, и двата ви са много яки :) Обаче, Лоли, на тая снимка Парк е УОУ :) Ама има ли вариант нещо да си е правил с устните - не ги помня толкова големи :D А аз трябва да взема да си смела декстопа, не съм го сменяла от последното си писане тук. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Уолпейпърът на декстопа ми... 8/7/2012, 11:59 | |
| Лин, нищо не си е правил... Те са си му пухкави... Обаче в случая са обилно начервени с капучино цвят и някой умело му е сложил червилото извън контура на устите - затова се получава този ефект... Умело е направено, защото ако не го пипне професионалист, това излизане извън контура ще стои ужасно, но при него се е получил ефекта 'уоу'... Изглежда ще си говорим за гримове с Мин... |
|
| |
Ly Laurent
Triple S Брой мнения : 32
| Заглавие: Re: Уолпейпърът на декстопа ми... 8/29/2012, 11:41 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Уолпейпърът на декстопа ми... 8/29/2012, 11:54 | |
| Ly Laurent, доста стимулиращ декстоп имаш... Мн е готин... Аз моят трябва да го снимам отново, ама когато вземе да се поизпразни малко... Знаете какво правя на декстопа си... |
|
| |
Ly Laurent
Triple S Брой мнения : 32
| Заглавие: Re: Уолпейпърът на декстопа ми... 8/29/2012, 14:32 | |
| О, мерси Lolipop онни наистина е стимулиращ така ме беше домързяло тези дни да превеждам и през цялото време съм си го гледала Ямапи-чан си е моето вдъхновение за работа така, че много си обичам този уолпейпър, а още какви хубавки с него имам... ^___^ |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: Уолпейпърът на декстопа ми... 9/10/2012, 04:52 | |
| Ly Laurent много разсейващ десктоп имаш,бих казала аз. Лоли чакам да видя твоя Мин...ъъ десктоп де. Ето го моя Мин..ъъ десктоп. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Уолпейпърът на декстопа ми... 9/10/2012, 08:14 | |
| Е, твоят е чудесен микс, Миа... Мн го харесвам... Моят като по чудо е чист и изглежда доста прилично, така че мога да го снимам и да се види какво съм снимала... |
|
| |
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: Уолпейпърът на декстопа ми... 9/11/2012, 23:47 | |
| Ей, значи прекрасни уолпейпъри имате... Някой ако ме научи как става това със снимането моля, нека ме светне... Че да си покажа и аз моя де |
|
| |
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: Уолпейпърът на декстопа ми... 9/12/2012, 02:41 | |
| Ctrl + prt sc натискаш двата бутона и снимката се запазва, отваряш си след това paint програмата и натискаш постави и воала ще видим и твоя десктоп Много харесвам Мин на дескпота на нуна. Това е един от любимите ми моменти от клипа. Скопо не съм ви показвала моя десктоп, сори. Ще взема да кача тия дни няколко снимки хихи |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: Уолпейпърът на декстопа ми... 9/12/2012, 19:02 | |
| Лоли аз това миксче готовичко си го краднах някъде из нета. А твоя е страхотееееен. Ди ти и аватара обеща че ще смениш,сега десктопа да покажеш ..ама хайде като се завърнеш от морето. М/у другото ако смениш аватара няма никой да те познае,и ще си мислим че има нов член на форума...хихихи. |
|
| |
Otori Hana
Henecia Fan Club Брой мнения : 257
| Заглавие: Re: Уолпейпърът на декстопа ми... 9/20/2012, 18:00 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Уолпейпърът на декстопа ми... | |
| |
|