Заглавие: Йонг Сенг и Кю Джонг до Япония и обратно 11/2/2011, 19:17
First topic message reminder :
На 1.11.2011 Хо Йонг Сенг и Ким Кю Джонг бяха спипани от фенове на летище Гимпо на път за Япония. Те отиват заедно до Токио за фен срещата, която ще се проведе на 4.11.2011. Това означава, че Йонг Сенг ще празнува рождения си ден в Япония, както и че няма да присъства на откриването на мюзикъла "Тримата мускетари", което също ще се състои на 3.11.2011.
Заглавие: Re: Йонг Сенг и Кю Джонг до Япония и обратно 11/17/2011, 05:28
Сенг от фен срещата
Credit: on tags
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Йонг Сенг и Кю Джонг до Япония и обратно 11/21/2011, 20:18
на 14.11.2011 беше излъчено предаването JJ's Mstudio с Йонг Сенг
Ето и няколко снимки
Credit:lunajyuri
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг и Кю Джонг до Япония и обратно 11/29/2011, 17:28
Вчера вечерта в Япония беше излъчена последната част от гостуването на Йонг Сенг и Кю Джонг в JJ's M Studio
Ето част от изпълнението на Кю Джонг на Get Ya Love. Кой би предположил, че Йонг Сенг ще излезе на сцената и ще прегърне Кю и ще се държат за ръце. Тези двамата винаги могат да те изненадат приятно и да те разсмеят.
Credit:rana501ful @ YT
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: Йонг Сенг и Кю Джонг до Япония и обратно 11/29/2011, 20:31
Големи са сладури!Така ми липсва да ги гледам заедно на сцената :( кеке накрая много ме искехи Сенг,Кю му подава микрофона уж да каже нещо а той миличкия каза бай бай и си тръгна Голяма е скица
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг и Кю Джонг до Япония и обратно 2/3/2013, 17:11
Гостуването на Йонг Сенг в MSUDIO Japan. Тук ще видите изпълнението му на сцената, като и самото интервю
Credit: zorori@vimeo
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Йонг Сенг и Кю Джонг до Япония и обратно 2/3/2013, 19:28
Хубаво предаване, ама мн се обърках... Кога е записано? Тъкмо щях да се възхитя на изпълнението на Rainy heart, мн ми харесва как го бяха облекли и изведнъж виждам Кю О! Как така се е получило... Не казвам, че беше лошо. Изпълнението стана още по-хубаво, но това предаване кога е записвано... Цветът на косата на Сенг мн му отива, мн ми харесва...
direndur
Заглавие: Re: Йонг Сенг и Кю Джонг до Япония и обратно 2/3/2013, 20:12
Нуна, предаването е от 4-5 ноември 2011 още. Тогава Сенг и Кю ходиха до Япония заедно за фен срещата им. Предаването е заснето след фен срещата. Тогава бяха много красиви и двамата и направиха страхотно изпълнение.
Sponsored content
Заглавие: Re: Йонг Сенг и Кю Джонг до Япония и обратно