Първото DVD на Кю Джонг, предназначето за Япония скоро ще бъде факт.
DVD (2 диска) Фотокнига-специално издание (100-страници) Фото картички (3)
Диск 1 [YESTERDAY] Teaser Video [YESTERDAY] Full Version [YESTERDAY] Making video [YESTERDAY] Special Angle 1 (Close-up Ver.) [YESTERDAY] Special Angle 2 (Dance Black Set Ver.) [YESTERDAY] Special Angle 3 (Dance White Set Ver.) [YESTERDAY] Special Angle 4 (Director’s Ver.) [YESTERDAY] Special Angle 5 (Image Ver.) [YESTERDAY] Special Angle 6 (Multi Angles Black Ver.) [YESTERDAY] Special Angle 7 (Multi Angles White Ver.)
Диск 2 *Специално писмо *Интервю *Специално фотослайд шоу *Специална усмивка *Интервю с екипа
Дата на издаване: 21.12
Credit:ss501ode.blogspot.com
Последната промяна е направена от plamcy на 12/5/2011, 16:31; мнението е било променяно общо 1 път
plamcy
X-SS501TeamBG Брой мнения : 1467
Заглавие: Re: ‘THE FIRST STEP’ 11/17/2011, 17:09
Credit:acco0119kyujong@YT
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: ‘THE FIRST STEP’ 12/2/2011, 09:38
Това двд е голямата ми мечта... Адски любопитна съм какво има в него и мн ми се иска да го гледам... Още повече е заснета любимата ми визия на Кю от концепцията на албума, която визия липсва както в обложката, така и в клипа... Може да се види само в двд... Дали някога ще успеем и ние да го гледаме...
plamcy
X-SS501TeamBG Брой мнения : 1467
Заглавие: Re: ‘THE FIRST STEP’ 12/4/2011, 17:55
Искрено се надявам да успеем. Аз изпитвам повече от любопитство с какво ще зарадват феновете.