Заглавие: [1st Japanese Solo Single] Kiss Kiss / Lucky Guy 1/6/2012, 07:58
First topic message reminder :
Ким Хьон Джунг ще издаде първия си японски мини-албум Kiss Kiss / Lucky Guy на 25 януари 2012 година. За дебюта в Япония се заговори в началото на ноември 2011, когато Хьон Джунг подписа договор с Universal Music Japan. Още тогава стана ясна датата на издаване и започна трепетното очакване. Първият японски самостоятелен албум на Ким Хьон Джунг представлява компилация от първите два соло мини-албума на звездата и ще бъде издаден в 3 различни версии с 3 различни обложки.
Последната промяна е направена от BlueRose на 5/2/2013, 09:05; мнението е било променяно общо 3 пъти
Автор
Съобщение
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
Заглавие: Re: [1st Japanese Solo Single] Kiss Kiss / Lucky Guy 1/13/2012, 09:11
Още скрийкапсчета от KISS KISS тийзъра част III
Credit: as tag + Twitter
BlueRose
Заглавие: Re: [1st Japanese Solo Single] Kiss Kiss / Lucky Guy 1/13/2012, 10:04
Капсчета и гифчета на Willpower от тийзъра на японската версия на KISS KISS
Credit: Willpower
BlueRose
Заглавие: Re: [1st Japanese Solo Single] Kiss Kiss / Lucky Guy 1/13/2012, 10:29
Още гифчета от тийзъра към KISS KISS
Credit: as tagged +Twitter
BlueRose
Заглавие: Re: [1st Japanese Solo Single] Kiss Kiss / Lucky Guy 1/13/2012, 11:05
Kim Hyun Joong разкри тийзър за японската "Целувка" [13.01.2012]
Kim Hyun Joong скоро ще издаде дебютния си японски сингъл и ще стартира своите промоции. Той пусна тийзър чрез официалния YouTube канал на Universal Music Japan.
Както съобщихме по-рано, звездата ще издаде "Kiss Kiss / Lucky Guy", сингъл, който включва японските версии на "Kiss Kiss", "Lucky Guy" и "U". Планираната дата на излизането му е 25-ти януари.
Междувременно, "Kiss Kiss" бе избрана за песен на рекламата на AEON.
Credit: asphodel @ Allkpop
lunati4kata
Henecia Fan Club Брой мнения : 301
Заглавие: Re: [1st Japanese Solo Single] Kiss Kiss / Lucky Guy 1/13/2012, 20:01
Много ми харесва японската версия на "Целувката" и много нежен ми се струва Кими, какво ли не бих дала и мен да нахрани така
BlueRose
Заглавие: Re: [1st Japanese Solo Single] Kiss Kiss / Lucky Guy 1/13/2012, 20:05
Тапети от KISS KISS тийзъра
Credit: Willpower
BlueRose
Заглавие: Re: [1st Japanese Solo Single] Kiss Kiss / Lucky Guy 1/15/2012, 14:38
Хьон Джунг в тийзъра към японската версия на KISS KISS капсчета на khj0606
Credit: khj0606.com
BlueRose
Заглавие: Re: [1st Japanese Solo Single] Kiss Kiss / Lucky Guy 1/15/2012, 14:39
Гифчета на khj0606 от KISS KISS Teaser
Credit: khj0606.com
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: [1st Japanese Solo Single] Kiss Kiss / Lucky Guy 1/16/2012, 05:44
Повтарям се вече,но ми харесва много японската версия на песничката А за снимките и гифчетата...... Ще си ги открадна Чакам с нетърение да видя и чуя другите му песни
BlueRose
Заглавие: Re: [1st Japanese Solo Single] Kiss Kiss / Lucky Guy 1/18/2012, 09:15
На снимките на японската версия на Kiss Kiss ~ тв репортаж
Credit: jmiko87 @ YT
BlueRose
Заглавие: Re: [1st Japanese Solo Single] Kiss Kiss / Lucky Guy 1/18/2012, 09:26
Видеоклипът на Kiss Kiss все още не е качен в YouTube канал-а на Universal Japan, но вече можем да го гледаме целия. Надявам се скоро да го пуснат с HD качество. Когато го ъплоуднат официално, ще публикувам отново видеото.
Kim Hyun Joong ~ KISS KISS (JAPANESE VERSION)
Credit: wan0606khj @ YT
BlueRose
Заглавие: Re: [1st Japanese Solo Single] Kiss Kiss / Lucky Guy 1/18/2012, 20:00
Капсчета от видеото към KISS KISS
Credit: as tagged + Twitter
BlueRose
Заглавие: Re: [1st Japanese Solo Single] Kiss Kiss / Lucky Guy 1/18/2012, 21:37
Ким Хьон Джунг пусна видеоклипа към японската "Целувка" [18.01.2012]
Ким Хьон Джунг скоро ще издаде своя дебютен японски сингъл и ще сложи начало на промоциите си. Видеото към японската версия на "Kiss Kiss" бе разкрито!
Както съобщихме по-рано, звездата ще издаде "Kiss Kiss / Lucky Guy", сингъл, който включва японските версии на "Kiss Kiss", "Lucky Guy" и "U". Датата на издаване на този сингъл-албум е 25-ти януари.
"Kiss Kiss" наскоро бе използвана за реклама на Aeon.
Credit: GhostWriter @ Allkpop
BlueRose
Заглавие: Re: [1st Japanese Solo Single] Kiss Kiss / Lucky Guy 1/20/2012, 08:18
Гифчета от клипа към японската версия на KISS KISS
Credit: Twitter
BlueRose
Заглавие: Re: [1st Japanese Solo Single] Kiss Kiss / Lucky Guy 1/20/2012, 08:43
Японската версия на Kiss Kiss №1 в RECOCHOKU Ringtone Charts в Япония
Японките са щастливки. Телефоните им звънят с Kiss Kiss. Иска ми се и моят да има такъв рингтон. Важното в случая е, че Хьон Джунг застана начело на още една класация. Поздравления за което.
Credit: blog.daum.net/elley0606
BlueRose
Заглавие: Re: [1st Japanese Solo Single] Kiss Kiss / Lucky Guy 1/20/2012, 09:54
Японският сингъл "KISS KISS" на Ким Хьон Джунг на върха на Mobile Chart [20.01.2012]
Певецът Ким Хьон Джунг постигна истински успех в Япония, отвеждайки своя дебютен японски сингъл до върха на класацията за сваляне на рингтонове за мобилни апарати на най-големия японски мобилен сайт "Recochoku".
На 20-ти януари KEYEAST разкри, че неговият първи японски сингъл "Kiss Kiss" е оглавил класацията веднага след излизането си на 19-ти януари. Ким Хьон Джунг е първият корейски изпълнител, който някога е бил класиран на първо място в чарта.
Освен "Kiss Kiss", неговият сингъл "KISS KISS / Lucky Guy" включва песните "Lucky Guy, "U" и "Break Down", които също са били в Топ 20.
Междувременно, японският дебютен сингъл на Ким Хьон Джунг "KISS KISS / Lucky Guy", който ще бъде издаден в 3 версии, официално ще бъде пуснат в продажба в Япония на 25-ти. Той ще проведе и фен среща в Yokohama Arena, в префектура Канагава, на 5-ти февруари, за да отбележи своя дебют.
Credit: dkpopnews.net
П.П. В статията има малки неточности. KISS KISS застана начело на класацията за рингтонове, която е ежедневна, още на 18-ти януари (както се вижда от сканчето в горния пост). Това, че Хьон Джунг е първият корейски певец оглавил чарта, е повод за гордост.
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: [1st Japanese Solo Single] Kiss Kiss / Lucky Guy 1/20/2012, 20:48
"Ким Хьон Джунг синдром" и на мен ми звучи най-точното определение...и аз имам този синдром определено за видеото мога да кажа...перфектно, сладко, невероятно...точно това, което се очаква от Лидера...много добре измислен сюжет, само една кис кис липсваше хихи само първата обложка ми харесва...там прилича на ангел, другите две нещо много тен, много чудо... но пък красотата му е неземна тъй че ;) благодаря за ъпдейта и превода...
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
Заглавие: Re: [1st Japanese Solo Single] Kiss Kiss / Lucky Guy 1/20/2012, 21:09
BlueRose написа:
Много му се радвам че си пусна по дълга косата,толкова ми харесва с тази прическа.С късата черна коса тц някак беше сякаш друг човек..обаче така е невероятен.
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: [1st Japanese Solo Single] Kiss Kiss / Lucky Guy 1/20/2012, 21:19
ооо, да много е хубав...а и като си я изправи ми прилича отново на Джи Хо сънбе (на аватара ми) ^^ но като се замисля и с късата коса е супер як, мм то няма прическа която да не му отива...от соло дебюта му до сега имам снимки от всяко едно участие... още едно доказателство че имам неговия синдром хаха
BlueRose
Заглавие: Re: [1st Japanese Solo Single] Kiss Kiss / Lucky Guy 1/20/2012, 21:25
Вери, радвам се, че изказа мнение. Благодаря за което. Миа, Лидерът си е хубаво момче. Ти май си от малкото, които го харесват рус. Аз го обичам всякак. Рус е по-нежен, с тъмната коса е по-фатален. "Синдромът Ким Хьон Джунг" се разраства все повече и повече. Като гледам, японките вече са обречени. Както писах по-рано в темата, обичам клиповете със сценарий. Видеото към "Kiss Kiss" е не само супер романтично, но и закачливо-игриво. Доволна съм от това, че няма целувка в него. Така си е достатъчно добре, а и не ми дава повод за излишна ревност. И с този сюжет фенките завиждат на мацката от клипа. Ако имаше и целувка... не ми се мисли. Колкото до обложките на японския мини албум... всяка една е красива сама по себе си, но и на мен ми е фаворит тази в бяло (както и на останалите момичета, които се изказаха по темата).
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
Заглавие: Re: [1st Japanese Solo Single] Kiss Kiss / Lucky Guy 1/20/2012, 21:52
BlueRose написа:
Рус е по-нежен, с тъмната коса е по-фатален.
Ти го "каза" (написа) аз си го харесвам по-нежен. Ама нямам против да е и с тъмна коса,само да не е толкова къса като в Break Down.Не че не беше хубав...но. Много нежни снимки и гифчета
BlueRose
Заглавие: Re: [1st Japanese Solo Single] Kiss Kiss / Lucky Guy 1/25/2012, 09:22
Рекламни постери на KISS KISS / Lucky Guy
Credit: on pics
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: [1st Japanese Solo Single] Kiss Kiss / Lucky Guy 1/25/2012, 21:13
ангел неземен
BlueRose
Заглавие: Re: [1st Japanese Solo Single] Kiss Kiss / Lucky Guy 1/26/2012, 11:02
В този пост ще видите снимки от изложбата в Шибуя, свързана с издаването на японския соло албум. Изложение има и в Гинза. Повече за тях може да прочетете тук.
"Kiss Kiss / Lucky Guy" Special Exhibition @ Shibuya ~ by MurdererQ [24.01.2012]
Credit: as tagged
BlueRose
Заглавие: Re: [1st Japanese Solo Single] Kiss Kiss / Lucky Guy 1/26/2012, 11:02