Автор | Съобщение |
---|
1985
Henecia Fan Club Брой мнения : 169
| Заглавие: Re: Фен клуб във форума 6/11/2012, 13:47 | |
| Фен клуб на Ким Хьон Джунг - Henecia |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Фен клуб във форума 6/11/2012, 14:39 | |
| Вече си Хенеция, Петя... Моля ви, Хенеция Фен клуб, не забравяйте, че трябва да пишете мнения в сектора на вашия любимец Ким Хьон Джунг, а също така оставяйте много мнения из секторите на форума, защото се борите за награда - двд от Break Down |
|
| |
GitaOgg
Henecia Fan Club Брой мнения : 265
| Заглавие: Re: Фен клуб във форума 6/13/2012, 04:33 | |
| Фен клуб на Ким Хьон Джунг - Henecia |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Фен клуб във форума 6/13/2012, 05:30 | |
| Икитанова, готово - вече си Хенеция... Но, моля ви, всички които искате да сте Хенеция - изчетете си промяната в правилата за този фен клуб --- > ТУК ! Трябва в седмицата да пишете по 10 мнения минимум в сектора на Ким Хьон Джунг, в противен случай достъпа до сектора ви се спира и трябва да напишете 10 мнения, където и да е във форума, за да ви стане достъпен отново той! В моментът, в който влезете във фен клуба, вие започвате да се борите за награда, която само този фен клуб дава - файл с двд на Хьон Джунг... |
|
| |
GitaOgg
| Заглавие: Re: Фен клуб във форума 6/18/2012, 06:33 | |
| Lollipop след като смених никмейма не мога да вляза в почти никоя страница. Другия вариант е да нямам достатъчно мнения... Извинявай ако не е тук мястото за този въпрос но ако не попитам няма какда се ориентирам. Ако е заради броя на мненията, може ли да ми кажеш как да ги следя? |
|
| |
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
| Заглавие: Re: Фен клуб във форума 6/18/2012, 07:31 | |
| Понеже Лоли в момента я няма, ще ти отговоря аз. Би трябвало в момента да не виждаш само сектора на Ким Хьон Джунг, защото си част от форумния му фен клуб Henecia, но понеже миналата седмица не си спазила промяната в правилата да напишеш 10 мнения в сектора му, сега той ти е невидим. Как може да го виждаш отново, ще разбереш от тук ---> ЦЪК. Другите сектори виждаш ли ги? Колкото до броя на мненията, няма как да ги следиш. Само 10 трябва да са на седмица, за да виждаш всичко навсякъде. Не мисля, че представлява проблем Henecia да си ги следите. Освен това, аз също ви ги броя и след като направите необходимият брой мнения из форума (в случай, че сте Henecia, но заради не спазване в правилата ви е заключен сектора), възможно най-бързо ще ви го отключа. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Фен клуб във форума 6/18/2012, 08:03 | |
| Леля Ог, щом можеш да пишеш тук и да четеш, значи освен секторът на Хьон Джунг до всичко останало имаш достъп. Моля те, аз съм тук, провери си как стоят нещата при теб. Досега нито една наказана Хенеция не е имала такъв проблем. Но от сменения никнейм няма как да ти създава проблем - той единствено би могъл да ти създава проблем при влизането във форума. |
|
| |
Seren
ThanKYU Fan Club Брой мнения : 81
| Заглавие: Re: Фен клуб във форума 6/18/2012, 08:13 | |
| Лоли? Възможно ли е да направиш една от двойките Парк и Кю? |
|
| |
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: Фен клуб във форума 6/18/2012, 08:21 | |
| MinKyu е тийм на Лоли, което показва, че тя отговаря за двете момчета. А фен клубовете са само на едно момче. Избери кой фен клуб искаш да бъдеш от изброените в първи пост и ще те прехвърлим |
|
| |
Seren
| Заглавие: Re: Фен клуб във форума 6/18/2012, 08:28 | |
| Парки си ми е слабост, така че. Парк Джунг Мин- Jung Min's fanclub :3 |
|
| |
GitaOgg
| Заглавие: Re: Фен клуб във форума 6/18/2012, 09:07 | |
| В такъв случай просто ще съм по-активна с мненията |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Фен клуб във форума 6/18/2012, 13:46 | |
| - Seren написа:
- Парки си ми е слабост, така че.
Парк Джунг Мин- Jung Min's fanclub :3 Yes, имам си човек за моя си фен клуб... С удоволствие ще те прехвърля, ти вече имаш и броя мнения, за да виждаш целия форум... |
|
| |
Seren
| Заглавие: Re: Фен клуб във форума 6/18/2012, 14:35 | |
| Благодаря ти, Лоли! |
|
| |
vanq.cvetanova.18
SS Kiddy Брой мнения : 18
| Заглавие: Re: Фен клуб във форума 3/19/2013, 12:06 | |
| Тъй като моят любимец е Ким Хьон Джунг избирам неговия фен клуб - Henecia |
|
| |
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
| Заглавие: Re: Фен клуб във форума 3/19/2013, 16:53 | |
| Ваня, радвам се да прочета, че във форума има още един фен на Ким Хьон Джунг. С удоволствие ще те приветстваме в Henecia щом направиш 20 мнения. |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Фен клуб във форума | |
| |
|
| |
|