Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Писма от японския дебют на момчетата ~ 2007 3/28/2012, 10:58 | |
| Хьон Джунг към Йонг СенгЙонг Сенг, няма значение колко си гладен или уморен, моля те, не се предавай! Нека се развивае, ние можем да станем най-добрите! Аджа-аджа, файтинг! Докато станем най-добрите в този свят, нека работим упорито като певци. Аз напълно вярвам, че ние ще сбъднем тази си мечта някой ден.Йонг Сенг към Кю ДжонгЗдравей! Това съм аз, твоят хьонг Надявам се да стана такъв като теб, ти си човек, който честно работи упорито. Ние сме надживяли много предизвикателства през тези няколко години, за да станем това, което сме сега. Така че не се предавай сега!^^ В бъдеще нека се грижим един за друг и нека поемаме предизвикателствата, които се изправят пред нас. Файтинг!!Кю Джонг към Джунг МинНай-секси мъжът в Южна Корея, нашият обичам Мин-а ~ След като дойде в Япония, ти учи упорито японски и винаги си работил упорито независимо какво. Наистина ти благодаря~ Всички ние, включително и аз, също ще работим упорито~!! Така че не се разолявай! Винаги бъди здрав!!Джунг Мин към Хьонг ДжунЗдравей? Аз съм Джунг Мин!! Благодаря ти, че винаги си работил упорито за SS501~ Нека всички ние работим упорито заедно в бъдеще!! Заедно! Ясно? И. И без значение какво ще се случи, не отвръщай глава от предизвикателствата! Хьонг. Джун. Джунг. Мин И SS501 успех!Хьонг Джун към Хьон ДжунгНадявам се да станем още по-работливи в бъдеще! Ние SS501 ще бъдем завинаги заедно. Така че нека работим упорито заедно като петима, които ще станат най-добрите Пожелавам си да имаме успех в Япония!!! Ахахах. Trans By @5StarsAs1. Reposted from: 501world.wordpress.com |
|