На 02.04.2012 Парк Джунг Мин беше гост модел в шоуто на Song Hye Myung, представено в Седмицата на модата в Сеул.
Автор
Съобщение
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: ♥ Like an angel ♥ 4/5/2012, 17:27
И на мен ми върви цялото клипче :) хихи нека да си пада блузката....на нас така ни харесва повече
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: ♥ Like an angel ♥ 4/7/2012, 13:10
На мен не ми тръгваше, после не искаше да се свали. Това клипче колко се мъчихме с Ди с него... Но най-сетне, вчера успях да си го сваля, да го изгледам и съм мн доволна... Честно да си кажа, нещо озвучаването на това ревю не ми харесва. Тази музика по-скоро ми напомня грохот... И си ме стряска...
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: ♥ Like an angel ♥ 4/7/2012, 13:41
Джунг Мин като Черен Ангел в седмицата на модата в Сеул
На 2 Април, SS501 Park Jung Min дефилира на подиума със творенията на дизайнера Song Hye Myeong за Dominic's Way в седмицата на модата в Сеул. Събитието се проведе в Peace Plaza, Olympic Park. Той беше за финал на шоуто и се превърна в Черен Ангел с драматично разперване на крилата в началото вървейки по модния подиум показвайки своята секси харизма. Джунг Мин винаги е бил заинтересован от модата и обича да носи дрехите на Song Hye Myeong, ето защо на драго сърце е приел поканата от дизайнера. През 2010, SS501 носеха дрехите на същия този дизайнер за снимките на албума "Destination". Днес между другото е рождения ден на Джунг Мин затова нека му пожелаем всичко добро!!!
Credit:gokpop.com
Lollipop
Заглавие: Re: ♥ Like an angel ♥ 4/7/2012, 13:57
О, не съм знаела, че дрехите от 'Destination' са нейни... Интересни са... А на Мин мн му върви да е Тъмен ангел... Толкова хубаво звучи...
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: ♥ Like an angel ♥ 4/7/2012, 14:07
С времето научаваме неща, които досега не сме знаели. И аз сега разбирам каква е била работата. Много хубаво, че са се сетили да поканят именно Мин да дефилира, защото според мен крилата му отиват страшно много.
Lollipop
Заглавие: Re: ♥ Like an angel ♥ 4/10/2012, 10:53
Изглежда все още има какво да излиза за това дефиле... След като след толкова време пускат поредното клипче... На мен не ми омръзва, а на вас?
credit: yyann
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: ♥ Like an angel ♥ 4/10/2012, 11:15
Лоли,сякаш ни питаш дали ни омръзва да гледаме Мин....разбира се,че неее..как ще му омръзне на човек,да гледава такава красота а и ние само това можем и да правим...да гледаме и гледа ме.....
BlessKim
SS501 Team Брой мнения : 41
Заглавие: Re: ♥ Like an angel ♥ 3/12/2013, 14:03
Доста провокативно..Много е хубав, е, доживях и аз да го кажа , синия му поглед е доста интересен. Отива му много да е модел, все пак е висок и снажен. Много дарк, супер е!!
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: ♥ Like an angel ♥ 3/12/2013, 14:21
Много му отива наистина... Такава увереност искри от него, че чак е заслепяваща Няма да забравя когато излязоха снимките колко влюбена бях и още съм в тази му визия... Толкова е красив и секси...