Заглавие: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 4/30/2012, 12:38
First topic message reminder :
За азиатските фен срещи на Ким Хьон Джунг се заговори още през 2011 година, но бяха отложени. Преди месец официално се потвърди, че те ще започнат през май 2012, за радост на всички фенове. Турнето ще стартира на 4 май в Сингапур и ще премине през Хонг Конг, Тайван и Китай. Билетите вече се разпродадени, а Хьон Джунг е подготвил много изненади за своите почитатели.
Последната промяна е направена от BlueRose на 8/26/2012, 11:33; мнението е било променяно общо 1 път
Автор
Съобщение
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/1/2012, 21:22
Момичета, на фен срещата ми се струва да са били доста повече от 3 000 човека публика. Салонът е огромен. Ако ръкостискането беше с всички, съвсем щяха да го уморят. Да не забравяме, че и утре го чака фен среща. Да се върна към тази в Ченгду, но преди това малко предистория. За частта от обиколката на Хьон Джунг в Китай се обединиха 4-те му големи китайски фен клуба, за да покажат подкрепата към любимеца си. Те ще раздават на феновете при влизането им в залите стикери на Ким Хьон Джунг, зелени светещи пръчици, балони с лика на U:zoosin, светещи чанти (тип торба) с извънземното, кърпи, специално направени за отделните фен срещи в Китай значки, панда шапки и какви ли не други нещица. Момичетата са се подготвили много сериозно. Огромни и прекрасни банери с нашето момче, множество букети за Хьон Джунг и честитки, храна и напитки за него и целия му екип. След малко ще ви пусна линк със снимки на всичко това. Китайките наистина са страхотни! Благодарности за усилията им! Сред снимките ще видите и нещо много любопитно. За да покажат любовта си към Хьон Джунг и за да го поздравят за рождения му ден, смятат да запалят светещите си пръчици в определен момент. Ако правилно съм разчела графиката им, ще образуват сърце с тях в публиката. Надявам се да са осъществили заплануваното, защото ще се получи страхотно. Дано можем и ние да го видим.
BlueRose
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/1/2012, 21:22
Пълна бойна готовност на фен клубовете в Китай. Преди фен срещата в Ченгду [01.06.2012]
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/1/2012, 23:25
"Five things Hyun-Joong god loves to do for his future girlfriend"(на една от снимките го пишеше). Умирам от любопитство да разбера какво е следвало .
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/2/2012, 06:19
Толкова много го обичам И като гледам,колко много да се постарали китайските фенове..ужасно много им благодаря..зелените светлинки,как той е на сцената и пее и танцува с усмивка на лице,как е издигнат на високо..Душицата ми се пълни и плача от щастие...Иска ми се и аз да мога да помогна..иска ми се да вземам участие в такива прояви,иска ми се да съм сред тези зелени светлинки...
BlueRose
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/2/2012, 13:07
Днес Хьон Джунг напусна Ченгду с полет CA4307 на китайските авиолинии и се отправи към Гуанджоу, втората спирка от турнето му фен срещи в Китай.
Микс от фен снимки от летището в Ченгду ~ преди полета за Гуанджоу [02.06.2012]
П.П. Хьон Джунг минава през ВИП изхода на летището в Гуанджоу. Служителите на аерогарите в Китай, както и стюардите в самолетите казват, че той е много готин и че никога досега не са виждали артист, който е следван от толкова много фенове.
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/2/2012, 13:18
Тези служителки от Марс ли падат...Разбира се,че е готин,той си е невероятен все пак е 4D личност,а фенките никога няма да го оставят,както и той нас хихи снимките...божествени са ...Поне в самолета си почива..И когато спи е красив
BlueRose
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/2/2012, 21:30
Хьон Джунг репетира за фен срещата в Гуанджоу [02.06.2012]
Credit: on pics
BlueRose
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/2/2012, 21:30
Микс снимки от фен срещата в Гуанджоу [02.06.2012]
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/3/2012, 18:30
Винаги успява да ме накара да изглеждам като бавно развиваща се ...мигам на м/у 1 минута разстояние,с отворена уста и гризеща си ноктите-и всичко това докато го гледам този мъж...Айгууу само се надявам да не съм само аз така
bassii
Triple S Брой мнения : 22
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/3/2012, 18:41
Не си .... спокойно
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/3/2012, 22:41
Какво съвпадение..Лидера прави торта с ягоди. Е, аз имах същата идея. За рождения му ден ще правя ягодова торта и аз. (да не би да чете мисли ) Искам да вмъкна, че ягодите са ми любимия плод...
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/4/2012, 09:02
BlueRose написа:
Дори не искам да се връщам на този в Япония, за които научихме наскоро от интервюто, което даде за Yahoo! Celeb, защото е бил кошмарен!
Къде мога да прочета за това?
И защо проблемите на китайското летище, да му създадат лоша репутация?! Вече ми писна от фенски инсинуации... А пък и тези глупаци на летището дали пък не го знаят кой е, да не да си мислят, че човек като него се нуждае от нелегална емиграция в Китай!?
ПП-Ро, те мн обичат да си правят тортички с ягодки... И Мин такава си прави за рождения ден...
BlueRose
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/4/2012, 09:29
Надявам се да са фенски инсинуации, защото му предстои честичко да ходи до Китай. Колкото до ужасния инцидент, който дори е уплашил Хьон Джунг, Лоли, може да прочетеш в във 20-минутното видео с английски субки тук.
BlueRose
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/4/2012, 21:27
На летището в Chengdu преди полета за Guangzhou [02.06.2012] фен снимки на MurdererQ