Заглавие: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 4/30/2012, 12:38
First topic message reminder :
За азиатските фен срещи на Ким Хьон Джунг се заговори още през 2011 година, но бяха отложени. Преди месец официално се потвърди, че те ще започнат през май 2012, за радост на всички фенове. Турнето ще стартира на 4 май в Сингапур и ще премине през Хонг Конг, Тайван и Китай. Билетите вече се разпродадени, а Хьон Джунг е подготвил много изненади за своите почитатели.
Последната промяна е направена от BlueRose на 8/26/2012, 11:33; мнението е било променяно общо 1 път
Автор
Съобщение
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/10/2012, 19:51
Струва ти се...мм нем той е прекрасен с тази усмивчица,ахх много е красив не мога да му се нагледам
lovesong
Triple S Брой мнения : 184
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/10/2012, 20:13
Много му харесах шапката аз! Искам такаваааааа :)))
Otori Hana
Henecia Fan Club Брой мнения : 257
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/10/2012, 20:27
Само аз ли гледам снимките му по цял ден?
1985
Henecia Fan Club Брой мнения : 169
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/11/2012, 08:12
Ох колко е хубав на всички снимки....изумява ме този човек как може да става все по-красив и по-красив Аз пък искам не само със потници да го снимат във сериала,ами и ако може една сцена като излиза от баня...примерно
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/11/2012, 11:06
Последен близък контакт с феновете от Китай ~ снимки от Hi-5 in Beijing [10.06.2012]
П.П. Забелязахте ли момчето фен на предпоследната снимка?
Credit: on pics
BlueRose
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/11/2012, 11:07
Фен снимки на Hyun от Hi-5 сесията в Пекин [10.06.2012]
Credit: as tag
BlueRose
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/11/2012, 11:20
Хьон Джунг напуска хотела в Пекин [11.06.2012]
Credit: as tagged on pics
Otori Hana
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/11/2012, 12:06
Само на мен ли ми изглежда страшно уморен(е то няма как да не е)?
BlueRose
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/11/2012, 12:14
Прибиране в Сеул от Китай ~ фен снимки от летището в Пекин [11.06.2012]
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/11/2012, 19:16
хихи момче фен :) ее няма да са само момичета Снимките са много хубави за жалост наистина изглежда уморен дано сега като си е в Корея да си почине,че се нуждае ужасно много от почивка....
BlueRose
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/11/2012, 20:33
Hyun Joong @ Beijing Airport going back to Korea [11.06.2012]
Credit: 枯骨蝶 + duomonia @ YT
BlueRose
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/11/2012, 20:33
Пристигане в Сеул от Пекин ~ фен камери на KingHyunjoong и kimhyunjoong24 [11.06.2012]
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/14/2012, 15:44
Колко ми е миличък
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/15/2012, 15:57
Страшно уморен. Радвам се, че най-после тези изтощителни фен срещи приключиха.
pep_si
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/15/2012, 19:40
Много е уморен И аз се радвам,че свършиха фен срещите, надявам да си почине след тях,но това малко ме съмнява
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/15/2012, 20:44
Ким Хьон Джунг завърши азиатското си турне с великолепно изпълнение в Пекин [11.06.2012]
На 10 юни, Ким Хьон Джунг перфектно сложи точка на неговото азиатско турне с великолепно изпълнение в Пекин, Китай. Последната му фен среща в Китай се състоя в Mastercard Arena в Пекин с хиляди фенове от различни страни от различни континенти. Все едно беше вчера, когато Ким Хьон Джунг пътува из различни държави и градове из Азия и постави общо 8 великолепни изпълнения. Много благодарности на организаторите на това турне LivePlanet, че направиха този концерт в Китай възможен. През целия концерт, Ким Хьон Джунг благодари на феновете си за енергичната подкрепа и правейки неговото първо азиатско турне незабравим спомен за него. Хьон Джунг каза, "Уморително е да се направят два концерта последователно в два дни, много е изтощително. Обаче цялата тази подкрепа, която получих от всички тук, чувствам, че мога да проведа още 3-4 последователни концерта." Залата бе пълна с фенове крещящи и окуражаващи когато той каза, "Ако се чувствате щастливи когато ме гледате да пея, тогава аз винаги ще бъда на сцената да пея за вас." Въпреки, че се чувстваше уморен, Ким Хьон Джунг показа най-доброто и показа на феновете си прекрасно изпълнение. Той изцяло показа неговите 4D характеристики и накара всички в залата да избухнат в смях с всяка дума, която казваше. По време на една от сесиите, той палаво се шегуваше наоколо с феновете си и ядеше от бонбоните M&M, които бяха украшение за тортата, предназначена за някой късметлия от публиката, оставяйки имиджа си на идол на заден план. Познат с прекрасните изненади за феновете, Ким Хьон Джунг направи полароидни снимки след като направи тортите и се разписа на всяка от тях. Той подари и обеците, които е носил при заснемането на постера за концерта, на един щастлив фен. Когато концертът наближаваше своя край, Хьон Джунг увери феновете си, че ще види всички следващата година за друг концерт и че сега работи по новата си драма, и ще се завърне като актьор следващата част от годината. Тъй като това бе последната му спирка от неговото азиатско турне, самият Ким Хьон Джунг и феновете му не бяха склонни да сложат край на концерта, но Хьон Джунг каза на феновете си че това "Довиждане" означава среща в бъдеще. Обаче, въпреки това много фенове избухнаха в сълзи, докато той напускаше сцената. Междувременно, Ким Хьон Джунг ще пусне японския си сингъл "Heat" и ще играе в драмата "City Of Conquest", която ще се излъчи във втората половина на годината.
Credit: babyvfan @ en.korea.com
Otori Hana
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/15/2012, 22:12
Горкичкият два концерта за два дни. Умората е изписана на лицето му имам чувството, че очите му ще се затворят всеки момент. След фен срещата сигурно направо е скочил в леглото.
pep_si
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/16/2012, 05:09
Otori дано да си права,че е скочил направо в леглото....че това му трябва:) И както си го знаем,че обича да си поспива и лесно не се буди..... Дано да се осъзнае и да си почине:)
BlueRose
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/17/2012, 17:59
И ако това не е тъжно изказване... "Не знам колко години още ще съм на сцената. Не знам и кога всички вие ще ме забравите..." (казано от Хьон Джунг по време на последната фен среща от азиатското турне в Пекин, Китай, на 10 юни).
1985
Henecia Fan Club Брой мнения : 169
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/17/2012, 18:27
Винаги е толкова .....не знам не мога да намеря точната дума.Толкова много си обича феновете,толкова много се раздава Невероятен е.И колко прекрасни неща е казал на феновете си Дано да си даде малко почивка,че ако се разболее 1/3 от жените ще се разплачат. Нямам търпение да видя тази драма вече
BlueRose
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/17/2012, 18:39
Тези му думи дълбоко ме натъжиха. Винаги дава всичко от себе си, раздава се постоянно, работи без никаква почивка и продължава да се страхува, че ще бъде забравен от феновете си. Само той си знае какво му е вътре в душата.
lovesong
Triple S Брой мнения : 184
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/17/2012, 19:29
Според мен, той просто разсъждава реалистично: наистина няма гаранция за това колко време ще се задържи на върха! Особено с този наплив на нови групи и звезди. Но пък явно сам не осъзнава, че той си е вече звездно величие и каквото и да се случи, няма как да бъде забравен от истинските фенове.
darito95
Henecia Fan Club Брой мнения : 130
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/17/2012, 19:40
Вярно е само той си знае, обаче аз много се съмнявам че някой докоснал се до неговата музика или характер би го забравил някога. Така че няма за какво да се притеснява и най-добре е сега да си вземе поне месец почивка ( въпреки че това е невъзможно). Но като го гледам колко много работи и се мъчи заради феновете си ми се иска някой да му каже "спри човече, почини" и той да го послуша, но като го знам какъв е всеотдаен и неуморим едва ли някога ще се случи. Но силно се надявам понеже има огромна нужда от почивка. Дано заснемането на драмата приключи по-бързо, вече нямам търпение да го видя отново като актьор. Защото с каквото и да се захване го изпипва до последния детайл и винаги се получава нещо разкошно. Винаги съм му се възхищавала заради това му качество. Дано някога намери време да отскочи до България, ще бъде страхотно ако успее въпреки претоварената си програма.
Otori Hana
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings 6/17/2012, 20:07
Аз също като darito95 много му се възхищавам за това качество.Но трябва да се научи и да си почива,за да има сили да прави това ,което обича.
Sponsored content
Заглавие: Re: Kim Hyun Joong ~ 2012 Asian Fan Meetings