Заглавие: [2nd Japanese Solo Single] HEAT 5/1/2012, 06:22
First topic message reminder :
Очаква ни едно наистина горещо лято с Ким Хьон Джунг!!! След азиатските фен срещи и втората корейска фен среща за 2012 в Сеул, ще последва вторият японски сингъл HEAT. Отбележете си датата 4 юли, защото тогава ще излезе горещият японски хит HEAT на Хьон Джунг!
Последната промяна е направена от BlueRose на 5/2/2013, 09:07; мнението е било променяно общо 1 път
Автор
Съобщение
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
Заглавие: Re: [2nd Japanese Solo Single] HEAT 6/14/2012, 11:42
Тийзърът на HEAT по MezamashiTV [14.06.2012]
Credit: elleyjooong @ YT
BlueRose
Заглавие: Re: [2nd Japanese Solo Single] HEAT 6/14/2012, 11:42
Капсчета на elley от репортажа за HEAT по MezamashiTV [14.06.2012]
Credit: elley
BlueRose
Заглавие: Re: [2nd Japanese Solo Single] HEAT 6/14/2012, 12:38
Няма да си кривя душата... много обичам рокерския имидж на Хьон Джунг!
Заглавие: Re: [2nd Japanese Solo Single] HEAT 6/14/2012, 15:06
Защоооо времето минава толкова бавнооо Вече не издържам и сега с тези снимки... още повече ми се иска да го видя. На 100% съм сигурна,че клипа ще е СТРАХОТЕН!!!
BlueRose
Заглавие: Re: [2nd Japanese Solo Single] HEAT 6/14/2012, 16:12
(Full) Kim Hyun Joong ~ HEAT
Credit: masa masa @ YT
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: [2nd Japanese Solo Single] HEAT 6/14/2012, 16:34
Викам,подскачам ...не мога да си намеря място Влюбена съм този рок стил на Х.Джунг Толкова е горещ на сцената... С тази вода,тези пламъци...Много му отива този стил Но само едно не ми е ясно от цялата работа....защо е излезнала цялата песен...нали уж ще е на 4 юли
Otori Hana
Henecia Fan Club Брой мнения : 257
Заглавие: Re: [2nd Japanese Solo Single] HEAT 6/14/2012, 16:50
Викам, крещя радвам се. Уникална песен е. Накара ме да се влюбя още повече в Х.Джунг.
BlueRose
Заглавие: Re: [2nd Japanese Solo Single] HEAT 6/14/2012, 17:18
Пепи, когато преди малко се прибрах и видях, че са пуснали цялото видео... след адската жега вън ми стана още по-горещо. Веднага посетих канала на Юнивърсъл Мюзик Япония в YouTube, защото и аз се зачудих как така са пуснали клипа. Дори не бяха обявили дата за тийзър. Няма го качен целият там. Но за сметка на това са го показали по японската телевизия и фенката веднага го е записала. Спомням си, че преди време стана така с японската версия на Kiss Kiss.
pep_si
Заглавие: Re: [2nd Japanese Solo Single] HEAT 6/14/2012, 17:30
Благодаря ти,Роуз...ахх и аз така толкова горещо ми стана....бях толкова уморена,и когато видях целия клип....ахх такава доза адреналин ме зареди Х.Джунг,че свърших още доста неща.... За пореден път доказва,че е номер едно,всички награди ще обере :)
lovesong
Triple S Брой мнения : 184
Заглавие: Re: [2nd Japanese Solo Single] HEAT 6/14/2012, 18:30
Момичета, и моята умора мина набързо като видях това съкровище! Точно това си представях, че ще бъде :) И аз съм много доволна от имиджа и песничката, усещам какво ще се слуша следващите дни
BlueRose
Заглавие: Re: [2nd Japanese Solo Single] HEAT 6/14/2012, 21:06
Излезе тийзър и превю към видеото на Kim Hyun Joong "Heat" [14.06.2012]
Както бе обявено по-рано, Kim Hyun Joong си партнира с японската банда B’z за новия сингъл, озаглавен "Heat".
Певецът избра B’z за японските музиканти, които харесва най-много, по време на пресконференцията преди японското си турне миналата година. Kim Hyun Joong отправи молба за песен чрез Universal Music и B’z с удоволствие приеха молбата му.
Резултатът от сътрудничеството им ще бъде разкрит на 4-ти юли, а преди това, днес бяха пуснати тийзър към видеото и превю.
Credit: carolicity @ Allkpop
BlueRose
Заглавие: Re: [2nd Japanese Solo Single] HEAT 6/14/2012, 21:06
Kim Hyun Joong издаде видеоклипа към "Heat" [14.06.2012]
Kim Hyun Joong си партнира с японското рок дуо B’z за новия сингъл, озаглавен "Heat".
След като пусна по-рано днес тийзъра, цялото видео наскоро бе излъчено в Япония.
Певецът избра B’z за японските музиканти, които харесва най-много, по време на пресконференцията преди японското си турне миналата година. Kim Hyun Joong отправи молба за песен чрез Universal Music и B’z с удоволствие приеха молбата му.
Планирано е сингълът да излезе в Япония на 4-ти юли.
Credit: GhostWriter @ Allkpop
BlueRose
Заглавие: Re: [2nd Japanese Solo Single] HEAT 6/14/2012, 21:20
Снимка от страницата на Хьон Джунг в сайта на Universal Music Япония
運ばれてくるそれは 夢の始まりの匂い 하코바레떼쿠루 소레와 유메노 하지마리노 니오이 전해져 오는 그것은 꿈의 시작인 향기
覚めないで ひと夏のHEAT 사메나이데 히토나쯔노 HEAT 깨지 말아 여름날의 HEAT
時間はあるようでないから 지깐와 아루요우데 나이까라 시간은 그리 많지 않으니
僕らは止まらないBEAT 二度と戻らぬシーズン 보꾸라와 도마라나이 BEAT 니도또 모도라누 시-즌 우리들은 멈추지 않아 BEAT 두 번 다시 돌아오지 않는 시즌
行かないでJUST WANNA FEEL THE HEAT 遠回りしたくはないから 이까나이데 JUST WANNA FEEL THE HEAT 토-마와리 시따꾸와나이까라 가지 말아 JUST WANNA FEEL THE HEAT 먼 길을 돌아가고 싶지 않으니
僕らは今刻むBEAT 遠い旅に出よう 보쿠라와 이마키자무 BEAT 토오이 다비니 데요우 우리들이 지금 새기는 BEAT 먼 여행을 떠나자
Dictation & Japanese to Korean translation by Akira via DC HyunJoong Gallery
BlueRose
Заглавие: Re: [2nd Japanese Solo Single] HEAT 6/15/2012, 08:01
(Romanized Lyrics) Kim Hyun Joong - HEAT
ma da a jjeu i seu na no u e a se ga ga ga ya i tte mi na wa ra i u ta i mi da re ru yo i i ma ma de gon na ni ma de so ba ni i tta go tto na i ne a hu re ru ne jjeu ni gi jeu i tte i ru kka i High High
sa me na i de hi to na jjeu no HEAT ji kkan wa a ru yo u de na i kka ra bo kku ra wa do ma ra na i BEAT ni do tto mo do ra nu Season i kka na i de Just Wanna Feel The HEAT to ma wa ri si tta kku wa na i kka ra bo kku ra wa i ma ki ja mu BEAT yo jo ra da kka kku hi bi kku
a no ho si a ja ya kka ni mi e ru ba syo ma de it tte mi yo u mo u ma yo wa se na i gon na hi ga ku ru go tto o bo kku wa sit tte tta yo ha ya seu gi ru go tto si ra re tta kku na i ya i ya i
sa me na i de hi to na jjeu no HEAT ji kkan wa a ru yo u de na i kka ra bo kku ra wa do ma ra na i BEAT ni do tto mo do ra nu Season
ga je no na kka hu ri mu i tte gi mi no ga mi ga yu re ru ha ko ba re tte ku ru so re wa yu me no ha ji ma ri no ni o i
sa me na i de hi to na jjeu no HEAT ji kkan wa a ru yo u de na i kka ra bo kku ra wa do ma ra na i BEAT ni do tto mo do ra nu Season
i kka na i de Just Wanna Feel The HEAT to ma wa ri si tta kku wa na i kka ra bo ku ra wa i ma ki ja mu BEAT to o i da bi ni de yo u
Romainization by howlovelylala
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: [2nd Japanese Solo Single] HEAT 6/15/2012, 09:59
Вчера като видях видеото незнаех как да реагирам... Викам си да се радвам ли какво да правя... По-рано пуснаха тийзър, а вечерта вече и клип... Влизам в ю туб канала няма нищо качено.. Предположих, че клипа е изтекъл предварително. Не разбирам. От любопитство какво ни е спретнал Лидерчо, пуснах си клипа. Виждайки го ми стана още по-топло. Сега разбирам, защо са кръстили песента "Heat". Толкова му отива на сцена с рок група. Толкова готин изглежда. Толкова ме кефи как си взима високите тонове Толкова е мъжествен. Такъв професионалист. (някой да ме спре) Толкова е различен. Песента е толкова невероятна. Вече ми е като рингтон. Знаех си, че ще ни предостави нещо прекрасно. Този човек продължава да се развива и да експериментира, но винаги прави хубави проекти. Както друго да кажа. Докато гледах клипа, освен, че ми стана още по жега...усмивката ми не слизаше от лицето. Хаха представях си как съм сред онази публика и ни посипва с вода да ни разхлади. Препоръчвам видеото да се гледа вечер, когато е по-хладно, защото ако го гледате през деня в жегите има вероятност да прегреете Ех, моя идеал за мъж. Толкова е способен този Хьон Джунг. Как да не го обичаш...
pep_si
Заглавие: Re: [2nd Japanese Solo Single] HEAT 6/15/2012, 19:38
Ро,много добре го описа... и аз веднага си го сложих като рингтон Не мога да спра да я слушам цял ден А клипа по всяко време си го гледам... Така енергия ми дава Лидера с тази песничка...
Linny
Y.E.S. Fan Club Брой мнения : 238
Заглавие: Re: [2nd Japanese Solo Single] HEAT 6/15/2012, 22:23
Аз не разбрах дали е изтекъл по-рано, щото си мислех, че чак юли месец се очаква... ама предполагам... Но песничката е доста добра - харесва ми как е съчетал това типично за японските песни звучене с гласа си, и в същото време има нещо съвсем различно в песничката... И клипът е хубав - той е прекрасен там, изглежда много уверен :)
BlueRose
Заглавие: Re: [2nd Japanese Solo Single] HEAT 6/21/2012, 08:23
Капсчета от elley
Credit: blog.daum.net/elley0606
BlueRose
Заглавие: Re: [2nd Japanese Solo Single] HEAT 6/21/2012, 09:12
От 20 до 29 юни феновете могат да си поръчат артикули, свързани с втория японски сингъл HEAT. Сред тях са: зелена светеща пръчка, шалче (хавлия) и тениска с надпис HEAT, ключодържател, аксесоар за мобилен телефон и ластичка за коса с инициалите на Kim Hyun Joong и др.
Заглавие: Re: [2nd Japanese Solo Single] HEAT 6/21/2012, 09:41
(eng subs) Kim Hyun Joong ~ HEAT
English subtitle by MinJun's Land subbing team (minjun-land.com) Credit: MinJunLand @ YT
BlueRose
Заглавие: Re: [2nd Japanese Solo Single] HEAT 6/21/2012, 09:41
(3D/HD) Kim Hyun Joong ~ HEAT
Credit: jhuniorful @ YT
BlueRose
Заглавие: Re: [2nd Japanese Solo Single] HEAT 6/21/2012, 10:04
Teaser Photo ~ Version A
Teaser Photo ~ Version B
Teaser Photo ~ Normal Edition
Credit: universal-music.co.jp/kim-hyun-joong
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: [2nd Japanese Solo Single] HEAT 6/21/2012, 10:39
Трябва да взема да я дослушам цялата тази песен... Аз не харесвам японския и не обичам да слушам нищо японско... Обаче пък клипът е хубав, той е страхотен... Въпреки че не отговаря на очакванията ми, определено съм доволна... Като гледам по какъв начин представят тийзър снимките.. Изглежда моята фотосесия ще е на А версията... Мн съм нетърпелива...
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: [2nd Japanese Solo Single] HEAT 6/21/2012, 12:36
Много е секси на снимките нали... Попринцип и аз много не харесвам японския, ама по-лесно разчитам текста отколкото корейския Клипа е хубав. Отива му да е рок звезда.