Заглавие: Да попеем заедно с DJ Jun в Music High! 8/27/2010, 19:13
First topic message reminder :
Jun пее, танцува, създава песни, води радиопредаване, снима се в драми и още толкова много неща. Той е един истински entertainer. Или казано простичко - умее да забавлява хората. Прави го всяка нощ в шоуто Music High, което води по SBS Power FM Radio. Въпреки, че не разбирам корейски, с удоволствие го слушам. Петък вечер предхожда почивните дни и следователно е за купони и развлечения. Тогава, обикновено, и Бебето се "развихря" и пее в ефир, докато тече някоя от песните в предаването му. Това е негова запазена марка и е изключително забавен. Импровизациите му са страхотни! Никога не пропуска да вмъкне думичките "Music High" (името на радиошоуто).
Изпълнението на Джун - на парчето DJ DOC “I’m a Guy Like This” - днес [27.08.2010]:
И от 24.08.2010 год., когато пя Fighter на SS501, а Music High можеше да се гледа на живо, защото в студиото имаше включена видеокамера. Ще пусна линкове към цялото предаване оттогава (в случай, че някой иска да види DJ Jun в действие).
Spoiler:
Последната промяна е направена от BlueRose на 9/6/2010, 16:17; мнението е било променяно общо 2 пъти
Автор
Съобщение
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: Да попеем заедно с DJ Jun в Music High! 11/7/2011, 10:54
Урок с Бебо - 'Събота' на различни езици
Credit: Kyujunnie @ YT
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
Заглавие: Re: Да попеем заедно с DJ Jun в Music High! 11/7/2011, 21:21
ох не мога този човек ще ме убие нЕма такъв шемет
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: Да попеем заедно с DJ Jun в Music High! 11/7/2011, 21:24
аа това клипче съм го пропуснала :( голяма е скица
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Да попеем заедно с DJ Jun в Music High! 11/7/2011, 22:30
Мн ми харесва как го казва на италиански... Даже го повтаря... Ама май нямаше нито един славянски език... Колко жалко...
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: Да попеем заедно с DJ Jun в Music High! 11/8/2011, 04:51
Да Лоли нямаше славянски език :( наострих си ушите само само да чуя славянски език,ама на Бебо не иска
Sunshine
Заглавие: Re: Да попеем заедно с DJ Jun в Music High! 11/8/2011, 12:01
[07.11.2011] Music High Official Site Update
Напоследък нашият DJ Jjun тренира много усилено, за да отслабне, всички усещат това,нали? Наистина... ако му подарите някаква храна, той ще ви поклати глава, че не може~~ не може~~ и ще се натъжи Е, резултатът е ясен на лицето му, нали? С това темпо, брадичката му наистина ще изпъква като хладно оръжите. Спри да отслабваш в лицето И веднага коремчето ти също ще стане отлично като на принц Все още не.... Все още не.... Бори се, DJ Jjun!!! Ние ще те подкрепяме!!! Ще подкрепяме също и принца~!
credit: Music High Gallery English Translation: ONLY JUN
Lollipop
Заглавие: Re: Да попеем заедно с DJ Jun в Music High! 11/8/2011, 19:18
Наистина се усеща, че е отслабнал... Забелязах го на онова готиното облекло от Мнет Новините, но го отдадох на черния цвят на дрехата... Хм... Наистина брадичката му скоро ще стане хладно оръжие... Защо е нужно да отслабва... Да си слаб не значи да си красив... Той не ми се струваше дебел... За какво коремче се тревожи...
Sunshine
Заглавие: Re: Да попеем заедно с DJ Jun в Music High! 11/8/2011, 19:21
Ами трябва да направи хубави плочки, според мен за това се тревожи, което ме навежда на мисълта,че ще ги показва в сериала, айгоооооооооооо
Lollipop
Заглавие: Re: Да попеем заедно с DJ Jun в Music High! 11/8/2011, 19:54
Ооо, каква мисъл имаш... Права си, сега като се замислих... абсолютно си права... Леле... Какво ще правим с тази драма...
Sunshine
Заглавие: Re: Да попеем заедно с DJ Jun в Music High! 11/8/2011, 19:58
Стомаха ми се сви, аз като го превеждах се сетих за това, но не усмислих нещата,че цяла Азия ще му гледа плочките... НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ И все пак относно снимката,много я харесвам, установих и защо Бебо не се постригва,сигурно е отнов заради драмата. Слушалките му много приличат на моите :Д
Lollipop
Заглавие: Re: Да попеем заедно с DJ Jun в Music High! 11/8/2011, 20:00
В интерес на истината на мен тези снимки много ми харесват... И как са казали на феновете да не му дават храна и все едно на втората снимка той им показва колко тъжен ще бъде, ако правят така... Такава скица е...
Sunshine
Заглавие: Re: Да попеем заедно с DJ Jun в Music High! 11/8/2011, 20:02
Хахахах да,вярно не се бях замислила,наблягах повече на "коремчето" :Д
Sunshine
Заглавие: Re: Да попеем заедно с DJ Jun в Music High! 11/9/2011, 16:14
[10.11.2011] Music High Official Site Update
credit: Music High Gallery
Хахахахахахахаахах страхотна снимка на любимите му маратонки :Р
mia_aurora
Заглавие: Re: Да попеем заедно с DJ Jun в Music High! 11/10/2011, 14:30
Добре де то плочки ,плочки ама защо трябва да отслабва за тях? не мога да ги разбера първо Мин измъчиха,сега Бебо.Като че ли са свинчовци,а те едни клечовци.Ама хайде,е ще чакаме плочките...уффф колко ли очи ще са облещени а А последната снимка ми напомня за мен,аз така обичам да си снимам краката-с маратонки,с джапанки Е поне не съм единствената
Последната промяна е направена от mia_aurora на 11/11/2011, 11:02; мнението е било променяно общо 1 път
Sunshine
Заглавие: Re: Да попеем заедно с DJ Jun в Music High! 11/11/2011, 08:28
[11.11.2011] Music High Official Site Update (I'm the best Man)
Edit: Извинявайте, бях объркала снимка от бързане
Последната промяна е направена от Sunshine на 11/14/2011, 19:26; мнението е било променяно общо 1 път
Lollipop
Заглавие: Re: Да попеем заедно с DJ Jun в Music High! 11/14/2011, 18:09
[14.11.2011] Music High Official Site Update (Искате ли по един сладолед?)
Въпреки,че времето е ужасно студено, Искате ли по един сладолед? Макар,че негово изражение е малко плашещо, Тук! Кажете Аа~~~~
'Тъй вярно. Ще опитам първи' Напоследък съм на диета Нашият DJ Jjun леко загуби ума си~ Каква голяма хапка
Всъщност това е играчка~~~^^ Вече разбрахте всичко това? С това, ббанг ббанг~~ ме обстрелва постоянно Зная/знае, че смъртта наближава -.-;
mia_aurora
Заглавие: Re: Да попеем заедно с DJ Jun в Music High! 11/14/2011, 19:04
Тук напоследък освен да слагам смеещи се емотиконки ...ама това Бебе вярно бебе с какви играчки си играе.. и какви снимки прави
Sunshine
Заглавие: Re: Да попеем заедно с DJ Jun в Music High! 11/15/2011, 12:14
Оригинален е :) Всъщност малко хора биха направили и половината от тези снимки, защото ги е страх за това,как ще им се отрази на кариерата, но при Бебо в това му е чара, той винаги забавлява феновете си, както и той самият се забавлява изключително много, а пък и такива неща на кого биха хрумнали хихихи
mia_aurora
Заглавие: Re: Да попеем заедно с DJ Jun в Music High! 11/15/2011, 13:12
Права си той не се притеснява от това да го приемат хората такъв какъвто е,е може и да има такова притеснение.Но важното е че не го показва,а и всеки знае изкуствените хора дето много се звездеят как не са долюбвани. Джун си е Бебо - забавен,естествен,дете...прекрасен.
Sunshine
Заглавие: Re: Да попеем заедно с DJ Jun в Music High! 12/4/2011, 16:08
[04.12.2011] Урок с Бебо
credit: a112052003 @ YT
Sunshine
Заглавие: Re: Да попеем заедно с DJ Jun в Music High! 12/8/2011, 13:45
[08.12.2011] Music High Official Site Update (Скромност~)
Дълго време, стояхме като че сме забили нос в земята в една и съща стая. По време на този период, с цел да открием правилната концепция, двамата с DJ Jjun леко загубихме своят разум -.-; Напоследък заради заснемането на драмата Хьонг Джун си слага грим всеки ден... По тази причина той е повече и повече лъскав ^^
Трябва да ви информирам с тази снимка за неговото "преструване", че работи усилено, гледайки този сценарий. Погледнете лицето му... Не е лице, което гледа в сценария. Въпреки, че главата му е наведена, се вижда лека усмивка. '(Стискайки зъби) Направи добра снимка нуна~~'
credit: Music High Gallery English Translation: ONLY JUN (kimhyungjun.net)
Lollipop
Заглавие: Re: Да попеем заедно с DJ Jun в Music High! 12/9/2011, 09:56
В духа на предаването, снимките и посланията към тях са забавни и хумористични... Обичам ги, винаги ми подвигат духа, когато ги има...
Sunshine
Заглавие: Re: Да попеем заедно с DJ Jun в Music High! 12/11/2011, 08:39
Бебо казва скороговорка, или поне на такова ми прилича, ако някой има информация какво е Tongue Twister, може да сподели, но мисля,че е скороговорка.
credit: a112052003 @ YT
Sunshine
Заглавие: Re: Да попеем заедно с DJ Jun в Music High! 12/20/2011, 19:47
[20.12.2011] Music High Official Site Update (Страшният Младеж Удрящ Тъпан)
В ъгълчето на неделното "Shooting For Tomorrow", С цел да окуражим нашето семейство, DJ Jjun викаше с боен зов В този момент! DJ Jjun лично удряше тъпан Дум дум! Дум дум! Така DJ Jjun удряше по тъпана в всичка сила Така, че да изпрати сила на членовете на нашето семейство И така това ли е което беше?
Погледни.. Куанг~ Покажи ни всичко -.-; JitMoMi*… HeoHeuk!
(Бел. ред. Sunshine :*JitMoMi е интернет жаргон, който означава "Извинявай, не можах да го видя", което накратко може да бъде означено с емотиконката: -.-; )
credit: Music High Gallery English Translation: ONLY JUN (kimhyungjun.net)
Последната промяна е направена от Sunshine на 12/20/2011, 21:06; мнението е било променяно общо 1 път
shopping_mania4ka
Triple S Брой мнения : 498
Заглавие: Re: Да попеем заедно с DJ Jun в Music High! 12/20/2011, 21:03
Аааа,не! Като видях тези снимки умрях!! ;дд На първата ми е много смешен! ;дд А на втората ... Направо не го познах! Много е хубаввв!
Sponsored content
Заглавие: Re: Да попеем заедно с DJ Jun в Music High!