Последната промяна е направена от direndur на 6/14/2012, 07:39; мнението е било променяно общо 2 пъти
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: SOLO Fan Sign Events 5/29/2012, 21:21
Здравейте, тук е В2М Entertainment На 2.6.2012 (събота) от 15:30 часа ще се проведе първото раздаване на автографи
- място: Ilsan Synnara - метод и брой хора: 150 души определени чрез жребии - предизвестие: 28 май, понеделник За повече информация проверете страницата на Synnara Records - период на продажба: от 29 май до 1 юни - обявяване на победителите: 1 юни, на страницата на Synnara Records
Важни детайли - За гладко и безпроблемно протичане на събитието се надяваме да няма ръкостискане и друг вид допир - Печелившите нека се уверят, че носят албумите си с тях, както и изтеглените номера - Няма да присъствате на срещата ако изгубите или фалшифицирате номера на билета си. Дискът, който сте закупили за фен срещата не може да се смени или върне - Датата на събитието може да се смени или да се отмени без предизвестие
Заглавие: Re: SOLO Fan Sign Events 5/29/2012, 22:06
Здравейте тук е B2M Entertainment На 6.6.2012 от 14 часа ще се проведе втората среща от поредицата за раздаването на автографи по случай вторият мини албум на Хо Йонг Сенг. Мястото на срещата е Инчон
място на събитието: Incheon sound wave - присъстващи: 150 човека избрани чрез жребий - продажби/ срок на закупуване: от 30.5 до 3.6.2012 - победители: обявяват се на 3.6.2012 в бюлетина Incheon sound wave Cafe (Naver)
6.6.2012 19:30 вечерна сесия Събитието ще се проведе в YoungDeungPo - присъстващи: 150 човека - място: Timesquare, първият етаж - период на закупуване: 30.5 до 3.6 За повече информация следете съобщенията на официалната страница
Важни детайли - За гладко и безпроблемно протичане на събитието се надяваме да няма ръкостискане и друг вид допир - Печелившите нека се уверят, че носят албумите си с тях, както и изтеглените номера - Няма да присъствате на срещата ако изгубите или фалшифицирате номера на билета си. Дискът, който сте закупили за фен срещата не може да се смени или върне - Датата на събитието може да се смени или да се отмени без предизвестие
Последната промяна е направена от direndur на 6/2/2012, 16:13; мнението е било променяно общо 1 път
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: SOLO Fan Sign Events 5/29/2012, 23:10
Добре де..Какви са тия истории. Феновете със сигурност искат да се докоснат до идола си и какво...компанията не дава да има хай-5. Пффф...за мен това е тъпо. Теглят и феновете чрез жребий. Ами добре де, а другите фенове какво да правят като и те искат да зърнат Сенги? Ами няма...това е. Нещо се оказа, че съм доста против тези им правила.
direndur
Заглавие: Re: SOLO Fan Sign Events 5/30/2012, 07:14
Вярно, че правилата са строги, но и миналата година беше така. Разбирам ги до някъде, хай5 го правят по шоукейсове и фенсрещи, а това е просто раздаване на автографи. Феновете винаги се теглят чрез жребий и който има късмет браво, който няма - другия път...
SSilver
Y.E.S. Fan Club Брой мнения : 136
Заглавие: Re: SOLO Fan Sign Events 6/1/2012, 17:49
Е, нормално, все пак не може да се срещне с всички, дори да има доброто желание за това. Предполагам си е доста изтощително да минат 100 човека, които истерично ти казват колко си страхотен... (дано поне вземе да им повярва, че нещо напоследък...)
direndur
Заглавие: Re: SOLO Fan Sign Events 6/2/2012, 15:13
Днес на 2.6.2012 се състоя първата среща от поредицата за раздаване на автографи. Срещата беше в Ilsan Synnara. Ето няколко фен снимки от събитието.
Credit: HYSmystyle
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: SOLO Fan Sign Events 6/2/2012, 15:34
"you jump, I jump" англичанчето ни то
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: SOLO Fan Sign Events 6/2/2012, 15:44
Мн сладко го е написал... Мисля, че има резон да в това да не се опитват да го пипат... Ръката му трябва, за да се подписва, представете си да подпишете 150 албума и да напишете нещо на всеки... На 100 няма да си чувства китката... Мисля, че е добре да няма и ръкостискане, защото ще му изморят ръката... А за това да не го пипат по никакъв начин... Аз го подкрепям, макар че като фен се чувствам ощетена... Но пък аз също мразя да ме пипат и ако трябва някакви истерии да ме докосват, където им падне... Не, просто ще полудея...
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: SOLO Fan Sign Events 6/2/2012, 15:50
Нуна, ти пък...Да пипат където им попадне? Че има и такива, които много пипат...
Linny
Y.E.S. Fan Club Брой мнения : 238
Заглавие: Re: SOLO Fan Sign Events 6/2/2012, 15:54
You jump, I jump - > Май наскоро е гледал Титаник или аз не схващам посланието :)) Сладко, ама пресилено ( ревност, ревност, ревността мори добитъка, не мързела :))) Иначе, Лоли, много си права ><". Не мога да си представя какво ще се случи, ако оставят фенките без някакви явни правила :D В един момент сигурно ще има нахвърлили се върху него, а той ще трябва да излиза от т'ва място на парцали, ако някой му остави някаква дрешка по него...:D
direndur
Заглавие: Re: SOLO Fan Sign Events 6/6/2012, 22:17
Имаме си снимки от раздаването на автографи на 6.6.2012. За жалост няма информация за всички коя снимка от коя сесия е, така че пускам микс.
Заглавие: Re: SOLO Fan Sign Events 6/6/2012, 23:31
Имаме си клипче от отварянето на събитието на 6.6.2012
Сенги, без микрофон май по-добре се чуваш
А тук ми е много сладък. Как му зададоха въпрос, а той недочул попита "какво", а на следващите въпроси отговаряше все последователно "не знам", "не знам", "не знам" това фенките са страшно нещо - направи V, направи това, направи онова, а момчето не издържа и по едно време каза "това не искам да го правя" но нали е миличък направи го - сърце с ръце
Заглавие: Re: SOLO Fan Sign Events 6/7/2012, 12:37
Много е сладък преди не ми беше сред фаворитите , но нещо започва това да се променя.
direndur
Заглавие: Re: SOLO Fan Sign Events 6/9/2012, 12:57
0:09 Някой получава ли автограф за втори път. 0:23 Благодаря ви, че дойдохте, приятно ми е да се срещнем. 0:30 Защо сте толкова тихи днес? 0:40 Когато дойдете за автограф си казвайте името високо и ясно и ако искате някакво пожелание го казвайте бързо, за да се движи събитието по-бързо 0:53 когато никой не му отговори той каза "всички са заети да ме снимат". 1:14 Щом не са готови да си поговорим ли още малко. Ще ви отговоря на един въпрос 1:32 само един въпрос фен: Къде е Ким Хьон Джунг? YS: Защо да ви отговоря на този въпрос? фен: Днес е неговият рожден ден. Ys: Да, така е, но защо да ви кажа къде е. 1:50 фен: От кога си станал толкова сладък!! 1:56 От кога съм толкова сладък – от самото си раждане!! 2:04 Щом няма други въпроси да преминем към раздаването на автографи!
Credit: Madeleine + liezle.blogspot.com
direndur
Заглавие: Re: SOLO Fan Sign Events 6/9/2012, 13:00
Клипчета от Инчон
Credit: Madeleine
Credit: sujeong501 @ YT
direndur
Заглавие: Re: SOLO Fan Sign Events 6/9/2012, 13:01
Закриването на раздаването на автографи на 6.6.2012 в Инчон
Credit: Catherine Leung @ YT
direndur
Заглавие: Re: SOLO Fan Sign Events 6/9/2012, 13:03
Автографите от 6.6.2012 - вечерната сесия в YoungDeungPo
Credit: DevilDenise @ YT
direndur
Заглавие: Re: SOLO Fan Sign Events 6/9/2012, 13:09
Снимките от Инчон може да свалите от тук --> цък и цък
Снимките от вечерната сесия в YoungDeungPo може да свалите от тук--> цък и цък и цък
Последната промяна е направена от direndur на 6/20/2012, 15:59; мнението е било променяно общо 1 път
direndur
Заглавие: Re: SOLO Fan Sign Events 6/14/2012, 09:09
Mикс снимки от 6.6.2012
Credit: hwajung91 @ blog.naver
direndur
Заглавие: Re: SOLO Fan Sign Events 6/14/2012, 09:10
Още микс снимки от 6.6.2012
Credit: hwajung91 @ blog.naver
direndur
Заглавие: Re: SOLO Fan Sign Events 6/14/2012, 09:17
Няколко клипчета от раздаването на автографи на 9.6.2012 в Olleh Square
Клипчето на DevilDenise най-много ми харесва, защото е по-чистичко и по-дълго най-вече