Заглавие: Kyu Jong подкрепи завръщането на Young Saeng на музикалната сцена 6/1/2012, 09:32
First topic message reminder :
Днес Йонг Сенг прави своето завръщане на музикалната сцена с първoто живо изпълнение на пилотния сингъл 'Crying' от втория ми мини албум 'SOLO'. Разбира се, неговото завръщане не може да мине без подкрепа от приятел. Един скъп за него човек е бил в залата - Ким Кю Джонг... Насладете се на тази любов...
Последната промяна е направена от Lollipop на 6/1/2012, 12:44; мнението е било променяно общо 1 път
Автор
Съобщение
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Kyu Jong подкрепи завръщането на Young Saeng на музикалната сцена 6/8/2012, 09:54
Душата ми се напълни...Колко е земен и как хубаво си разговаря с фенките...Няма ония досадни и лоши бодигарди да не дават да го доближиш на повече от 2 метра...Ох, такова щастие, че са успяли да си поговорят с него... Завиждам...И как им се усмихва и сладко им казва "Мина доста време" ^_^
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Kyu Jong подкрепи завръщането на Young Saeng на музикалната сцена 6/8/2012, 15:18
Кю си хапва ~
credit: wangjanim0224@YT
lovely_girl
Henecia Fan Club Брой мнения : 113
Заглавие: Re: Kyu Jong подкрепи завръщането на Young Saeng на музикалната сцена 6/8/2012, 15:59
Толкова е щастлив и усмихнат Мога да го гледам безспирно... Колко много ще ми липсва ...мислех си,че този момент никога нама да дойде...
Lollipop
Заглавие: Re: Kyu Jong подкрепи завръщането на Young Saeng на музикалната сцена 6/8/2012, 16:03
И аз така си мислех... Той обича да си хапва, да танцува... Надявам се да в добре... А и ще дойде време, когато всичките му колеги, ще трябва да му връщат подкрепата и те ще ходят при него... Мислите му, Йонг Сенг, Хьон Джунг! Особено вие двамата!
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: Kyu Jong подкрепи завръщането на Young Saeng на музикалната сцена 6/8/2012, 19:25
Тяхното време наближава
Lollipop
Заглавие: Re: Kyu Jong подкрепи завръщането на Young Saeng на музикалната сцена 6/8/2012, 20:34
Нем, имах предвид да му ходят на посещения, а не да влизат там... Рано им е на тях... Но Кю често ходеше на срещи на Сенг и на Ким, та затова ги споменавам тях като хората, които най-често трябва да му правят визитации
Lollipop
Заглавие: Re: Kyu Jong подкрепи завръщането на Young Saeng на музикалната сцена 6/13/2012, 15:06
Кю се подготвя да замине към студиото на Music Bank
credit: kyuloveaki153@YT
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: Kyu Jong подкрепи завръщането на Young Saeng на музикалната сцена 8/23/2013, 13:38
В един такъв момент като завръщането на сцената подкрепата е нужна на всеки един от тях...
Sponsored content
Заглавие: Re: Kyu Jong подкрепи завръщането на Young Saeng на музикалната сцена
Kyu Jong подкрепи завръщането на Young Saeng на музикалната сцена