Заглавие: Hyun Joong's Official Weibo Accout 6/6/2012, 08:00
6 юни е не само рождената дата на Ким Хьон Джунг. Това е и денят, в който в 10:00 часа (местно време), той отвори свой акаунт в социалната мрежа Weibo за китайските си фенове (а и не само за тях). И вместо днес той да получава подаръци, направи един на нас. Броени часове след пускането на профила, той вече има над 93 000 последователи! Ако искате и вие да сте един от тях, кликнете върху снимката с логото на Weibo.
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
Заглавие: Re: Hyun Joong's Official Weibo Accout 6/6/2012, 08:12
Предистория
По време на първата си фен среща в Китай - в Ченгду - на 1 юни 2012, Хьон Джунг бе запитан кога ще си направи акаунт в Weibo. Той каза, че ще го стори още с прибирането си в Южна Корея и обеща, че в него ще споделя с китайските си фенове снимки и клипчета от ежедневието си. На 4 юни излезе информация, че официалният акаунт на Ким Хьон Джунг ще бъде отворен на 6-ти юни в 10:00 часа (местно време). Обещанието, разбира се, беше спазено.
BlueRose
Заглавие: Re: Hyun Joong's Official Weibo Accout 6/6/2012, 08:35
Заглавие: Re: Hyun Joong's Official Weibo Accout 6/6/2012, 08:50
Видеото от първото съобщение + бг превод [06.06.2012]
Здравейте всички, аз съм Ким Хьон Джунг. Вече отворих мой Weibo в Sina. Дори да съм зает с дейностите си в чужбина, ще пиша винаги за живота си и ще качвам мои снимки. Надявам се всички ще ги очаквате. В бъдеще ще поздравявам китайските фенове чрез Weibo. Благодаря ви.
Source: weibo.com/hyunjoongk English translation: planethyun.blogspot.sg Credit: MYSHERLINDA501 @ YT
BlueRose
Заглавие: Re: Hyun Joong's Official Weibo Accout 6/6/2012, 08:53
Капсчета от първото съобщение в Weibo ~ 06.06.2012
Credit: weibo.com/hyunjoongk
BlueRose
Заглавие: Re: Hyun Joong's Official Weibo Accout 6/6/2012, 09:17
Второ съобщение в Weibo и фото ъпдейт [06.06.2012]
Китайски фенове, не е ли красавец нашият Арт?
Credit: 金贤重 @ Weibo (weibo.com/hyunjoongk) English translation: Babyvfan
BlueRose
Заглавие: Re: Hyun Joong's Official Weibo Accout 6/6/2012, 12:24
Втори фото ъпдейт на Хьон Джунг в Weibo [06.06.2012]
Време за почивка, играя игри^^
Credit: 金贤重 @ Weibo (weibo.com/hyunjoongk) English translation: Babyvfan
BlueRose
Заглавие: Re: Hyun Joong's Official Weibo Accout 6/6/2012, 12:42
Отново видеото, което Хьон Джунг пусна в първото си съобщение, с което поздрави почитателите си в китайската социална мрежа Weibo, с английски субки. Преводът е на друга фенка и е леко различен.
(eng subs) Kim Hyun Joong Weibo Greeting Message ~ 06.06.2012
Заглавие: Re: Hyun Joong's Official Weibo Accout 6/6/2012, 15:43
Страхотни снимки от рожденика! Истински подарък от него за нас :)
Otori Hana
Henecia Fan Club Брой мнения : 257
Заглавие: Re: Hyun Joong's Official Weibo Accout 6/6/2012, 16:28
Рожденикът отново ни радва с невероятни снимки. Фактът, че вече ще можем да сме част от всеки един негов ден (е каквото сподели) ме прави много щастлива
BlueRose
Заглавие: Re: Hyun Joong's Official Weibo Accout 6/6/2012, 20:05
Хьон Джунг благодари на феновете си ~ 06.06.2012
Благодарение на всички фенове....
Имах щастливия ден, който много фенове ми пожелаха да имам в техните съобщения за рождения ми ден. Ще работя усилено, за да стана още по-добър човек.
Credit: weibo.com/hyunjoongk English translation: Wonderrrgirl
Linny
Y.E.S. Fan Club Брой мнения : 238
Заглавие: Re: Hyun Joong's Official Weibo Accout 6/6/2012, 20:10
Първо да му пожелая тук Честит рожден ден (защото не намерих къде, а се чувствам гузна, че никъде не съм го написала...и да му пожелая да е жив и здрав и невероятната му усмивка никога да не слиза от лицето му, и да си е прекрасния лидер още дълги години и да продължава да радва още много,много години :))) И да мина към темата...Това weibo за първи път чувам за него, а този китайски направо ме убива, така че мисля да следя тук всичко с прекрасно преводче, но ще стана последователка, не че и с мен и без мен все едно, ама :D И снимчицата с кученцето е прекрасна..Той стана май поредния куче-любител от групата :D
BlueRose
Заглавие: Re: Hyun Joong's Official Weibo Accout 6/6/2012, 20:21
Weibo е един вид китайската версия на Twitter. Щом аз успях да се оправя горе-долу с него и то без почти никакви обяснения, значи всеки друг ще може. В момента последователите на профила на Хьон Джунг са почти 209 000, а дори няма 24 часа от откриването на акаунта и продължават да се увеличават. Linny, мисля, че всеки един фен, който го следва, би го зарадвал... така че... дерзай.
BlueRose
Заглавие: Re: Hyun Joong's Official Weibo Accout 6/6/2012, 21:25
Нов аватар и фон на профила на Ким Хьон Джунг [06.06.2012]
Credit: weibo.com/hyunjoongk
lovely_girl
Henecia Fan Club Брой мнения : 113
Заглавие: Re: Hyun Joong's Official Weibo Accout 6/8/2012, 15:32
Снимката на фона на профила му ми е любимата Цялата му страница е много яка
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
Заглавие: Re: Hyun Joong's Official Weibo Accout 6/9/2012, 20:31
Ах това момче, каквото поискат феновете и го прави. На мен профилната му снимка много ми харесва.
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: Hyun Joong's Official Weibo Accout 6/10/2012, 09:29
Супер Преди си направих Weibo,но не му разбирах нищо и го оставих,но сега задължително трябва да го разгадая,няма да го оставя това така... От кога тайно се надявах да си направя някъде акаунт...и хоп ето направи го
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Hyun Joong's Official Weibo Accout 6/10/2012, 13:01
Гадното е, че е в уейбо, а не в туитър, където има достъп целия свят. Уейбо си е на китайски... Както и да го гледаме, там сме чужденци и даже да имаме акаунт никога няма да се почувстваме като у дома си.
lovesong
Triple S Брой мнения : 184
Заглавие: Re: Hyun Joong's Official Weibo Accout 6/10/2012, 20:19
Да му изпратим писмо-молба да си направи и туитър акаунт :-P
Otori Hana
Henecia Fan Club Брой мнения : 257
Заглавие: Re: Hyun Joong's Official Weibo Accout 6/10/2012, 20:32
Напълно подкрепям lovesong
BlueRose
Заглавие: Re: Hyun Joong's Official Weibo Accout 6/12/2012, 23:04