Ромео е новото ампоа на Парк Джунг Мин в Япония. Ромео е мистерия, Ромео е вълнуващ.Ромео умее да бъде много много секси, така както Парк Джунг Мин никога не си е позволявал да бъде. Ромео ще реализира своята активност под агидата на Victor Entertaiment, JVC, Япония.
Дейността на Ромео включва:
12.07.2012 Romeo 1st contact 05.09.2012 издаване на първи сингъл - Give Me Your Heart
ИНФОРМАЦИЯ ЗА СИНГЪЛА:
Лимитирана версия А [CD DVD] Track list (CD): 1. Give me your heart 2. DEVIL 3. Give me your heart (Instrumental)
Track list (DVD): 1. Give me your heart (MV) 2. Romeo трейлър Плюс Текстове Фото картички (тип A, B и C, двд ще съдържа една от тях като обложка на случаен принцип избрана) Постер
Лимитирана версия В [CD фотокартички файл] Track list: 1. Give me your heart 2. DEVIL 3. Give me your heart (Instrumental) Плюс Фотокартички файл Луксозна кутийка Фотокартички (D и E тип, и двете)
Обикновено издание (CD) Track list: 1. Give me your heart 2. Taste the Fever 3. Give me your heart (Instrumental) Плюс Photo card (F тип, който ще е само за първата продукция)
29.09.2012 Give me your heart 3 Live special limited ~ Romeo 2nd contact
ИНФОРМАЦИЯ:
Romeo 2nd Contact Ще включва изпъление на песните от първия сингъл 'Give me your heart', а също така и 'Tonight's the nigt', която излезе на сингъл на 31.10.2012. Дата: 29.09.2012 Място: LIQUIDROOM (Tokyo) Акцент: За да имаш право да си купиш билет за това събитие, трябва да си си закупил и трите версии на Romeo 1st single 'Give me your heart'.
31.10.2012 издаване на втори сингъл Tonight's the night
ИФОРМАЦИЯ ЗА СИНГЪЛА:
03.11.2012 Tonight's the night special live ~ Romeo 3 contact
ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО:
Romeo 3rd Contact Дата: 03.11.2012 Място: Все още се обмисля, някъде в Токио, подробностите ще бъдат разяснени на щастливците, които ще спечелят билет Час: Следобяд (неуточнено) Това е специално събитие за закупилите всички версии на втория сингъл на Ромео - 'Tonight's the night'. Тези, които си купят първото издание на сингъла, ще имат шанса да спечелят един от 222 билета за специалното събитие. Това е събитие, в което ще бъдетe точно до... Ромео... Ромео ще... Ромео ще слезе от сцената и ще прекара малко от времето си с вас.
19.12.2012 Romeo first album ~ Midnight Teatre
ИНФОРМАЦИЯ ЗА АЛБУМА:
Romeo's 1st album ~ Midnight teatre 19.12.2012 ~ Версията А ще съдържа ДВД, в което ще има запис на втората среща с Ромео, както и кратката версия на видеото 'Tonight's the night' ~ Версията В ще съдържа плакат плюс 5 картички със снимки на Ромео. Версията С ще е само албумът без нищо специално в нея.
12.2012 ROMEO LOVE TOUR 2012 - Токио, Осака
ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО:
Romeo LIVE 2012 Дата: 18.12.2012 Място: Tokyo Dome City Hall
През есента на 2012 Парк Джунг Мин ще има специални участия като певец. През декември 2012 ще има специални коледни участия.
'Romeo Midnight' започна като вълнуваща мистерия за самата Япония дори. Тя старира на 04 април 2012 и не предполагаща скорошно завършване - последна обявена дата е на 09 септември 2012. На всяка дата съвпадаща с числото на месеца излиза нов тийзър на Ромео, в който освен гласа на Джунг Мин се чува и женски глас, който непрестанно го вика като 'Ромео'... Едва през юни тийзърът повдигна завесата на загадката и ни представи Ромео... Можете да проследите цялата история на Ромео от самото й начало до края в тази тема... Всички участия, албуми, двд-та - всичко ще бъде събрано тук.
'Romeo Midnight' си има официален сайт, който беше открит на 07 юли 2012 от 19:19 часа... Посещавайки страницата му, можеш да броиш дните, часовете, минутите, секундите до всяко ново събитие...
Посетете сайта (кликни на картинката)
Последната промяна е направена от Lollipop на 11/14/2012, 13:57; мнението е било променяно общо 11 пъти
Автор
Съобщение
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/5/2012, 14:40
Give me your heart ~ First single
Give me your heart ~ A version
credit: makiko/ameblo.jp
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/5/2012, 15:55
Tonight's the night ~ Second single
Информация за реализиацията на сингъла
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/5/2012, 15:59
Tonight's the night ~ Second single
credit: amazon.jp
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/5/2012, 16:18
Taste The Fever
Не съм фен на подобен тип споделяне. Но днес съм в добро настроение. Така че, моля ви, чуйте я, преди да я изтрият!
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/5/2012, 20:49
Леле с този разтичащ се грим...абе добре се стараят за концепцията на Ромео. И все хубави песни. Какво ще го правим този Мин бе... Досега всяка една негова песен ми харесва.
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/6/2012, 10:38
Яд ме е, че всичко това се случва в Япония, но пък ако това е шансът за ново начало при Мин, тогава е добре, че всичко това достига и до нас. Те определено се стремят всичко да може да се купува от цял свят. На мен лично разплаканата визия на Ромео от втория сингъл адски много ми харесва. Влюбена отново... Четох някакви коментари, че им приличал на излязал от филм на ужасите. Смятам, че това е пълен абсурд и че ако във филмите на ужасите толкова красив мъж плачеше и гримът му се разтичаше, щях да съм фен на този род продукции... Има толкова страст в тези снимки, че съм за жадна за още много... Погледът му, бялата риза и ръцете са уникални... А за песните от първия сингъл - какво да каже, очаквам вторият... Освен, че няма нито една лоша, все пак вторият ще ни разбие, в него песните са още по-хубави...
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/6/2012, 12:19
Give me your heart на 5-то място в ежедневната класация на Shibuya Tower Records (04.05.2012)
credit: on tag
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/6/2012, 12:24
Лично на мен тази снимка ми е любима и мн искам малко по-чисто копие, за да се виждат ясно чертите му. Видях някаква добра, но тъпото създание си беше лепнало огромното лого и то седеше меко казано грозно....
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/6/2012, 16:49
Give me your heart MV на 1 място в класацията на KStyle ~ 06.09.2012
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/7/2012, 08:11
Devil
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/8/2012, 10:49
На 09.09.2012 от 19:19 часа ще отвори врати официалният фен клуб на Ромео. Разбира се това ще се случи на официалния му сайт. Но все още не е ясно този фен клуб само за Япония ли е или е за цял свят...
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/8/2012, 17:34
Devil ~ Романизация
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/8/2012, 21:10
Сериозно! Ромео! Какви са тези хубави песни от тебе... Влюбена съм <3 Раздава го само на хитове. Гордея се
lovesong
Triple S Брой мнения : 184
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/8/2012, 22:39
Като видя да пише Ромео и се сещам за началото на "Ромео и Жулиета" :)) "Ромео, защо си ти, Ромео?!" :))))
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/9/2012, 03:33
Ах Мин ..Ромео..Мин ..прекрасен е ,и като гледах снимките на фенките..добре че споделили.Албума е много хубав..бял..черен..нямам претенции кой да ми подарят. А разплаканата визия на Ромео уау страхотен е..и с тази бяла риза...
Lollipop написа:
Четох някакви коментари, че им приличал на излязал от филм на ужасите
Аз не мога да разбера що за фенове са това..както и да е..филм на ужасите и така да е,искам да го гледам този филм с такъв главен секси герой..Даже нямам против да ме нападне в тъмното мухахахахах.
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/9/2012, 09:42
Мен ме вълнува ще отворят ли фен клуба и за нас, или си е само за Япония... Остава още малко, докато разберем...
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/9/2012, 16:48
Give me your heart MV на 1 място в класацията на KStyle ~ 09.09.2012
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/9/2012, 17:45
Romeo ъпдейт на официалния му сайт ~
mia_aurora
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/9/2012, 19:26
Ураааа ура ура на първо място браво Минаааа ,при това две песни на G-Dragon са след него(нали е всеобщ любимец).
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/9/2012, 19:29
Мен ме радва, че задържа на първото място вече няколко дена... Гордея се с него...
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/9/2012, 19:35
Не вярвам някой японец да извади по-секси визия и по-яки песни от Ромео... Той е прекрасен... Снимката от сайта (която е и на Нуна за аватар) е убийствена
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/9/2012, 19:38
О, дам, Ро, тя ми беше любов от пръв поглед още щом я видях на задната обложка на третата версия на сингъла... И само я чаках... Толкова е сериозен на нея и някак си зъл... Враг пред портата... Но както казва Миа, нямам нищо против един такъв враг пред портата, даже да е последното, което ще видя...
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/11/2012, 15:49
Give me your heart MV на 1 място в седмичната класацията на KStyle ~ 03.09.2012 / 09.09.2012
credit: on tag
mia_aurora
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/11/2012, 18:58
И пак и пак и пак е на първо място. И как няма песента е страхотна,и клипа също.Дори само клипа да гледаш без звук пак на първо място ще я сложиш.
AmiraSalvatore
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/11/2012, 20:27
Съгласна съм с Миа. Клипът е страшно готин...Както споменах и по-рано тази страна на нашия сладък Мин ме привлича...Първо място страхотно...Най-после малко признание