Ромео е новото ампоа на Парк Джунг Мин в Япония. Ромео е мистерия, Ромео е вълнуващ.Ромео умее да бъде много много секси, така както Парк Джунг Мин никога не си е позволявал да бъде. Ромео ще реализира своята активност под агидата на Victor Entertaiment, JVC, Япония.
Дейността на Ромео включва:
12.07.2012 Romeo 1st contact 05.09.2012 издаване на първи сингъл - Give Me Your Heart
ИНФОРМАЦИЯ ЗА СИНГЪЛА:
Лимитирана версия А [CD DVD] Track list (CD): 1. Give me your heart 2. DEVIL 3. Give me your heart (Instrumental)
Track list (DVD): 1. Give me your heart (MV) 2. Romeo трейлър Плюс Текстове Фото картички (тип A, B и C, двд ще съдържа една от тях като обложка на случаен принцип избрана) Постер
Лимитирана версия В [CD фотокартички файл] Track list: 1. Give me your heart 2. DEVIL 3. Give me your heart (Instrumental) Плюс Фотокартички файл Луксозна кутийка Фотокартички (D и E тип, и двете)
Обикновено издание (CD) Track list: 1. Give me your heart 2. Taste the Fever 3. Give me your heart (Instrumental) Плюс Photo card (F тип, който ще е само за първата продукция)
29.09.2012 Give me your heart 3 Live special limited ~ Romeo 2nd contact
ИНФОРМАЦИЯ:
Romeo 2nd Contact Ще включва изпъление на песните от първия сингъл 'Give me your heart', а също така и 'Tonight's the nigt', която излезе на сингъл на 31.10.2012. Дата: 29.09.2012 Място: LIQUIDROOM (Tokyo) Акцент: За да имаш право да си купиш билет за това събитие, трябва да си си закупил и трите версии на Romeo 1st single 'Give me your heart'.
31.10.2012 издаване на втори сингъл Tonight's the night
ИФОРМАЦИЯ ЗА СИНГЪЛА:
03.11.2012 Tonight's the night special live ~ Romeo 3 contact
ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО:
Romeo 3rd Contact Дата: 03.11.2012 Място: Все още се обмисля, някъде в Токио, подробностите ще бъдат разяснени на щастливците, които ще спечелят билет Час: Следобяд (неуточнено) Това е специално събитие за закупилите всички версии на втория сингъл на Ромео - 'Tonight's the night'. Тези, които си купят първото издание на сингъла, ще имат шанса да спечелят един от 222 билета за специалното събитие. Това е събитие, в което ще бъдетe точно до... Ромео... Ромео ще... Ромео ще слезе от сцената и ще прекара малко от времето си с вас.
19.12.2012 Romeo first album ~ Midnight Teatre
ИНФОРМАЦИЯ ЗА АЛБУМА:
Romeo's 1st album ~ Midnight teatre 19.12.2012 ~ Версията А ще съдържа ДВД, в което ще има запис на втората среща с Ромео, както и кратката версия на видеото 'Tonight's the night' ~ Версията В ще съдържа плакат плюс 5 картички със снимки на Ромео. Версията С ще е само албумът без нищо специално в нея.
12.2012 ROMEO LOVE TOUR 2012 - Токио, Осака
ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО:
Romeo LIVE 2012 Дата: 18.12.2012 Място: Tokyo Dome City Hall
През есента на 2012 Парк Джунг Мин ще има специални участия като певец. През декември 2012 ще има специални коледни участия.
'Romeo Midnight' започна като вълнуваща мистерия за самата Япония дори. Тя старира на 04 април 2012 и не предполагаща скорошно завършване - последна обявена дата е на 09 септември 2012. На всяка дата съвпадаща с числото на месеца излиза нов тийзър на Ромео, в който освен гласа на Джунг Мин се чува и женски глас, който непрестанно го вика като 'Ромео'... Едва през юни тийзърът повдигна завесата на загадката и ни представи Ромео... Можете да проследите цялата история на Ромео от самото й начало до края в тази тема... Всички участия, албуми, двд-та - всичко ще бъде събрано тук.
'Romeo Midnight' си има официален сайт, който беше открит на 07 юли 2012 от 19:19 часа... Посещавайки страницата му, можеш да броиш дните, часовете, минутите, секундите до всяко ново събитие...
Посетете сайта (кликни на картинката)
Последната промяна е направена от Lollipop на 11/14/2012, 13:57; мнението е било променяно общо 11 пъти
Автор
Съобщение
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/29/2012, 16:26
Romeo 2nd Contact ~ 29.09.2012
「Give Me Your Heart」 ~
credit: hebihemi501@YT
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/29/2012, 16:35
credit: twitter
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/29/2012, 17:25
by haneul ~
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/29/2012, 17:30
「Give Me Your Heart」 ~
credit: makiko + tomenyamo@YT
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/29/2012, 20:09
Ооооо колко прекрасно че го виждаме пак на сцена,липсваше. Не че не се радвах и на клипчетата с по кофти качество,но с хубавото качество можеш да му се насладиш на Мин.Обаче май досега не е бил с толкова подкъсена коса,нали? Колко е различен,лицето му изглежда по-издължено така.Но пък е хубав много.Лоли благодаря за снимките и клипчетата. Нямам търпение да видя още.
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/29/2012, 22:09
То пак се връщаме към прическата, но, Ро, косата на Мин е с тази дължина от края на юли... Признавам, че е ужасно къса и в общи линии някак си още не мога да го възприема така... Има доста клипчета и малко снимки, но не мога да разбера защо тези японки пускат само 'Give me your heart', когато тя определено не е единствената изпълнена песен от Ромео...
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/29/2012, 22:12
「Give Me Your Heart」 ~
credit: on tag
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/29/2012, 22:30
Списък с песните изпълнени на шоукейса ~
Началото е поставено с 'Give me your heart'. Следва 'Taste the Fever'... Hide & Seek Love Dream Out Loud Разказани са първите две истории на Ромео, които ще бъдат включени в новия сингъл. Следват песните Devil, Tonight's the night... Финално изпълнение отново 'Give me your heart'.
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/30/2012, 08:57
「Give Me Your Heart」 ~
credit: keimin1030 + minkey501
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/30/2012, 09:00
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/30/2012, 09:02
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/30/2012, 09:05
credit: j news portal
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/30/2012, 09:07
credit: j news portal
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/30/2012, 09:20
Aaa, Нуна...струва ми се че е още по-къса от предишната...Прави впечатление...Все пак има нещо различно, но е толкова хубав... От вчера му се наслаждавам и само въздишам. Тази му визия е толкова привлекателна
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/30/2012, 09:33
Честно казано, аз го предпочитам с по-дълга коса. Визията от първата среща с Ромео ми допада повече... Добре че поне обложката за втория сингъл е правен с още старата му коса... Обаче, Ро, толкова си права... Тази му визия е толкова мамеща...
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/30/2012, 15:36
「Give Me Your Heart」 ~
credit: startwinkle501@YT
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/30/2012, 16:20
"Когато имам активности като Ромео, скривам истинската си личност и се чувствам затворен."
За прераждането си Парк Джунг Мин от SS501 като Ромео в Япония, той откровено коментира: "Когато имам активности като Ромео, скривам истинската си личност и се чувствам затворен." На 29.09.2012, Парк Джунг Мин проведе ‘ROMEO 2ND CONTACT’ за 777 фена в Ebisu Live House Liquid Room в Токио. В този ден Парк Джунг Мин не изрече нито дума, той остана мистериозен и секси и с изпълненията си плени сърцата на феновете. Единствено черната концепция беше използвана в изпълненията на живо. По време на интервютата пред репортерите в деня на изявата му, Парк Джунг Мин сподели: "В Япония аз се подвизавам с името Ромео. Човекът излязъл на сцената е Ромео. Истинският Парк Джунг Мин не съществува на сцената." Той се усмихна и продължи: "Когато се кача на сцената, усещането за личността Парк Джунг Мин е напълно изключено. Когато сляза от нея моето реално АЗ се завръща и ставам познатия весел и очарователен Парк Джунг Мин." По време на лайф изпълнението той демонстрира мъж наранен от любовта, изглежда така сякаш искаш да си компенсиран и изразява израза на болката и страданието. Това още веднъж доказва артистичността на Парк Джунг Мин след музикъла 'Грейс". Той добавя: "Феновете ми в Япония видяха разликата между Джунг Мин и Ромео. Докато бях на сцената, феновете, които бяха най-близо до сцената, направиха странни изражения и се размърдаха. Сблъсквайки се с тази им реакция, ми беше мн трудно да сдържа смеха си."(б.ред: Lollipop: Мн остроумно, Парк Джунг Мин! Смешнички сме, а? Ако си мислиш, че на нас цялата тази ситуация ни е безкрайно интересна си в огромна заблуда!)
Source: news.kstyle.com/article.ksn?articleNo=1953038 Chinese Translation: SOS @ 百度朴政珉吧ALLFORPJM.COM English Translation: RoyalPJM
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/30/2012, 16:31
Четейки тази статия се замислих... Щастлив ли е Мин, че се подвизава като Ромео или би предпочел да си е само Джунг Мин Мисля, че е второто макар че Ромео не е за подценяване... Не знам защо в мен има едно тъжно чувство мислейки си за това, че Мин може би страда от факта, че е затворен в тялото на Ромео на сцената... Не знам какво да кажа. Той е толкова харизматичен на сцената, но явно не всичко е розово. Относно реакцията на феновете не схващам, защо му е станало смешно? Че феновете са го гледали със отворени усти може би Във всеки случай успех на Джунг Мин и дано не се измъчва много от тези неща...
Мисля, че му е било забавно как се усещат, че това не е техният Джунг Мин, а някой друг и са се отдръпнали. На всички ни е ясно, че там е имало фенове на Мин, не съм срещнала досега новооткрит фен на Ромео... Имам си лична теория с появата на Ромео и не смятам да я коментирам. Просто се надявам Мин да спечели мн пари с Ромео концепцията. Не съм споделила всичко, сега щях да пусна новината, но Ромео има успех, та макар да се дължи на феновете... Обаче като го гледам този Ромео и все повече ми се иска да ми върне Мин... Изглежда тази нова прическа съвсем ме обърка. Не я харесвам и това е...
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/30/2012, 17:39
Официален и-мейл бюлетин ~
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/30/2012, 17:43
Give me your heart ~ First single
Give me your heart MV на 1 място в класацията на KStyle ~ 29.09.2012
credit: tukusi
Lollipop
Заглавие: Re: Romeo Midnight ~ ♥ 9/30/2012, 17:46
Give me your heart ~ First single
Give me your heart MV на 1 място в месечната класацията на KStyle ~ септември 2012