Автор | Съобщение |
---|
darito95
Henecia Fan Club Брой мнения : 130
| Заглавие: Re: Да си направим форумна среща?! 6/17/2012, 18:23 | |
| Аз също съм от скоро и ще ми бъде изключително приятно да се запозная с всички. Понеже съм от София предпочитам да я направим в корейския ресторант, ходила съм и е много красиво, уютно и готвят много вкусно. А ако е в Пловдив може и да не успея да дойда с приспиване, понеже може родителите ми да не ме пуснат.Но ако така решите че е най-удобно за всички. Ще направя всичко възможно да дойда.А и да е по морето ще се постарая да дойда. Много ще се радвам ако Лоли дойде в София. По повод на деня на мен през юли ще ми е удобно събота или неделя, а ако е август всеки ден съм свободна, само трябва да се уточним дата и място. Знам че може да прозвучи глупаво, но кога точно се навършват 2 години от както съществува форума? |
|
| |
Linny
Y.E.S. Fan Club Брой мнения : 238
| Заглавие: Re: Да си направим форумна среща?! 6/17/2012, 18:29 | |
| - 1985 написа:
- Е не защо ме издразни със това кимчи,така ми се яде от толкова време вече....рамйона си го ям няколко пъти в месеца,но това кимчи-само да знаех как да си го направя,щях да съм
Междудругото има супер много рецепти в интернет, аз се бях засилила да си правя, само че е тъпо да се хванеш да си правиш точно когато сезонът на китайската зелка е свършил и никъде не можеш да си намериш...Та сега съм в период на изчакване да се появи китайската зелка отново на пазара :D И, Лоли, май на всички събота и неделя ни е добре...Остава да питаме Мия и да определяме скорошна дата :))) ама да е по-скорошна, да не го оставите за края на юли, че съм се навила много и почвам да събирам пари да се наплюскам в корейския колкото и скъпо да е :D |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Да си направим форумна среща?! 6/17/2012, 18:35 | |
| Форумът става на 2 годинки на 22.08.2012... Иначе, момичета, за София аз мога да дойда по всяко време, в което ви е удобно през юли, стига да е събота или неделя. Това неофициално, защото ще гледате само админа на форума, без глобал мода и дабъл хьон/г мода и доста от потребителите ни... За форумната среща официалната, на която ще присъстват всички или поне ще се опитат, трябва да се уточним. |
|
| |
Seren
ThanKYU Fan Club Брой мнения : 81
| Заглавие: Re: Да си направим форумна среща?! 6/17/2012, 20:02 | |
| Ние с Лин сме с отворени обятия за теб по всяко време, Лоли. :P Само Мия да каже кога и на нея ще и е удобно. Вени, подсещайме, да питам. Знаея, че ако се напъна, ще намеря. Както с плаката |
|
| |
Otori Hana
Henecia Fan Club Брой мнения : 257
| Заглавие: Re: Да си направим форумна среща?! 6/17/2012, 20:24 | |
| Аз съм от Пазарджик и по-удобно ми е в Пловдив ,но и така пак съм под въпрос зареди родителите ми. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Да си направим форумна среща?! 6/17/2012, 21:12 | |
| Отори Хана, официалната среща я мислим за Пловдив, точно заради хората, които живеят по-близо до там. Повече сте, няма как да го отречем. Ще ни е приятно, че ще се включиш, дано успееш разбира се... Но Пазарджик е на 20 минути от Пловдив все пак, можеш да пътуваш с нас (повечето ще дойдем от София) и после ще се върнеш с нас или ако ние останем, то тогава ще те изпратим до самата гара... В смисъл ще се погрижа за всички. |
|
| |
Seren
| Заглавие: Re: Да си направим форумна среща?! 6/18/2012, 00:16 | |
| - 1985 написа:
- Е не защо ме издразни със това кимчи,така ми се яде от толкова време вече....рамйона си го ям няколко пъти в месеца,но това кимчи-само да знаех как да си го направя,щях да съм
Извинявай. Ела до София и ще ядем кимчи ^_^ |
|
| |
SSilver
Y.E.S. Fan Club Брой мнения : 136
| Заглавие: Re: Да си направим форумна среща?! 6/18/2012, 15:25 | |
| Така. 15 лв. на калпак, хубаво е да се резервират места 4-5 дни по-рано, за да не се окаже, че има някаква по-голяма резеервация. Иначе целия блок е хотел през лятото ;) |
|
| |
nik4eto981
SS Kiddy Брой мнения : 8
| Заглавие: Re: Да си направим форумна среща?! 6/18/2012, 18:28 | |
| - Lollipop написа:
- Тогава, когато идвам към София, ще ти кажем и на теб... За да си направим частична форумна среща, съгласна?
ПП-Как би ти било приятно да те наричаме във форума?
Seren, още не сме се уточнили за Пловдив. А за София, мога да дойда по всяко време, стига да се организираме всички през някой уикенд... Това зависи от вас, софиянци... Съгласна съм за частична форумна среща. Може да ми казвате Ники |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Да си направим форумна среща?! 7/30/2012, 21:22 | |
| Вече мина юли... И почти сме август. Време е да подновим дискусията за форумна среща. Все още ли има ентусиасти? |
|
| |
SSilver
| Заглавие: Re: Да си направим форумна среща?! 7/30/2012, 21:50 | |
| - Lollipop написа:
- Вече мина юли... И почти сме август. Време е да подновим дискусията за форумна среща. Все още ли има ентусиасти?
Аз! |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Да си направим форумна среща?! 7/30/2012, 22:01 | |
| Това е добре, един пишем... |
|
| |
Seren
| Заглавие: Re: Да си направим форумна среща?! 7/31/2012, 20:03 | |
| Хайде, момичета! Само вас чакам! Вени съяо е ентусиаст.. май... влюбена е и съм я изгубила |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Да си направим форумна среща?! 7/31/2012, 20:16 | |
| Яни, значи и теб те пишем... За Лин, ако я намерим... Добре, момичета, направо да си уговаряме дата, докато другите се сетят да пишат... |
|
| |
Linny
Y.E.S. Fan Club Брой мнения : 238
| Заглавие: Re: Да си направим форумна среща?! 7/31/2012, 20:22 | |
| Тук съм бе ей :)))) Само наистина решете за дата, че парите ми са кът и ще трябва да помизерствам няколко дни по-рано, за да е всичко тип-топ :) |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Да си направим форумна среща?! 7/31/2012, 20:27 | |
| Ясно, пишем и Лини и си имаме четирима ентусиасти... Да видим още, а? |
|
| |
mishel
SS501 Team Брой мнения : 401
| Заглавие: Re: Да си направим форумна среща?! 7/31/2012, 20:36 | |
| Не ме забравяйте и мен и Ди и Пепии 3те идваме на куп (предполагам де) ама наистина да се разберем за дата, че и аз ще мизерствам няколко дни преди това |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Да си направим форумна среща?! 7/31/2012, 21:00 | |
| Миши, вие искате за Пловдив, нали? А и сигурно ли, че ще успеете да дойдете, дори не в пълен състав... |
|
| |
SSilver
| Заглавие: Re: Да си направим форумна среща?! 7/31/2012, 21:52 | |
| Такам. Има и още един момент. Аз сега живея на квартира. Голяма е, но с древна мебелировка, пълно с дивани и столове /леглата са кът/. А и чаршафи нямам. Но мога да предложа покрив поне! Е, имам съквартиранти, съседи, не е много удобно за смях и хилежи, но може да си направим един нощен маратон за X Japan! Шегувам се /за Х/. Може да си изтеглим няйкои сериал. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Да си направим форумна среща?! 7/31/2012, 22:01 | |
| Няма да теглим сериал, хей... Имам си достатъчно дискове на SS501, които да гледаме... Но колко човека можеш да събереш ти? |
|
| |
SSilver
| Заглавие: Re: Да си направим форумна среща?! 7/31/2012, 22:38 | |
| Древен диван (3-4), 2 кресла, столове... Иначе в моята стая има 2 ъглови легла ако някой не може да издържи цяла нощ да дремне, но се съмнявам че ще има такива!
|
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Да си направим форумна среща?! 7/31/2012, 22:40 | |
| Чудесно... Пък и аз ще си спя при сестра ми... Така че ще го измислим, нека видим колко ще се съберем за Пловдив... Та макар и за ден... То Пепси, Миши и Ди, ако дойдат, ще са само за един ден... |
|
| |
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
| Заглавие: Re: Да си направим форумна среща?! 8/1/2012, 13:58 | |
| Хеееей къде ме забравихтееее и аз искааам(пу пу всичко да е наред).Ама кажете дата? Или дайте да гласуваме за дата? И никакви сериали,как ще гледаме,аз в къщи си гледам..искам да си поговорим,посмеем..ох вълнуващо. Пъ.Съ. А и нали ще е съботно-неделна среща? А и аз ще съм без дете споко. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Да си направим форумна среща?! 8/1/2012, 16:09 | |
| Миа, ние не се тревожим от Малчо... Но да, както кажете... Имаме работещи хора, така че и аз предпочитам събота или неделя, ако не и двата дена, но да е почивен... |
|
| |
Seren
| Заглавие: Re: Да си направим форумна среща?! 8/1/2012, 17:51 | |
| Само да не е месец Септември, съм навита! |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Да си направим форумна среща?! | |
| |
|