| ESCAPE ~ July 2012 mini album | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: ESCAPE ~ July 2012 mini album 6/12/2012, 17:42 | |
|
Последната промяна е направена от Lollipop на 7/21/2012, 12:21; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: ESCAPE ~ July 2012 mini album 6/12/2012, 17:54 | |
| Ким Хьонг Джунг се завръща през лятото с нов мини албум
Корейският певец и актьор Ким Хьонг Джун подготвя своето завръщане с нов албум през идния месец, след година и три месеца отсъствие. Представител на агенцията му S-Plus Entertainment сподели с нас, 10Asia, във вторник, че Ким Хьонг Джун финализира подготовката по предстоящия си мини албум и той ще бъде в магазините през идния месец. "Ким ще покаже своята зряла, мъжка страна като артист и неговите песни ще са различни от предишните му хитове" - заявиха официално. Заедно с реализацията на албума, Хьонг Джун ще проведе и шоукейс под формата на мини концерт в Сеул на 29 юни 2012. Последната изява на музикалната сцена за страната на Хьонг Джун беше първият му албум 'My girl' издаден през март 2011. След него той се фокусира върху своята актьорска кариера, участвайки в драмата на кабелния канал на KBS: KBS-N's "She's Completely Insane!" през януари и в телевизионната версия на "Late Blossom" по SBS Plus. Хьонг Джунг прави своя дебют като най-младият член на известната корейска група SS501 през 2005. Той подписва договор със S-Plus Entertainment, когато договорът на групата с DSP Media изтича. credit: 10.asiae.co.kr |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: ESCAPE ~ July 2012 mini album 6/12/2012, 17:56 | |
| Точната дата на реализация на албума все още не е ясна. Тя ще бъде в началото на юли, но предстои да бъде уточнена.
|
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: ESCAPE ~ July 2012 mini album 6/12/2012, 18:43 | |
| Ким Хьонг Джун ще реализира нов албум през юли
Ким Хьонг Джун от SS501 е готов с реализирането на следващия си албум! На 11 юни 2012, певецът сподели своя снимка в туитър със съобщението: "Добре, да започваме бавно? Всички ли сте готови? Хайде, хайде!", споделяйки ни, че е почти готов за реалиазацията на новия си мини албум 'Escape' през юли.
credit: allkpop |
|
| |
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
| Заглавие: Re: ESCAPE ~ July 2012 mini album 6/12/2012, 19:39 | |
| - Lollipop написа:
[u] "Ким ще покаже своята зряла, мъжка страна като артист и неговите песни ще са различни от предишните му хитове" - заявиха официално.. Радвам,се че ще видим и тази негова страна на сцената. Лично аз исках да видя нещо такова от доста време. Нека да е малко по-хард като звучене от oH! aH! и Girl. Време е Джун да покаже пълните си възможности на сцената :) |
|
| |
lovesong
Triple S Брой мнения : 184
| Заглавие: Re: ESCAPE ~ July 2012 mini album 6/12/2012, 20:10 | |
| мдаа това беше хубавата новина за деня! |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: ESCAPE ~ July 2012 mini album 6/12/2012, 20:40 | |
| Момичета, това е новината от миналата седмица, но забавихме много информацията! Извиняваме се за което. Повече няма да се случват такива неща! Дам, Жужи, по-зряла страна... Определено и аз съм в очакване на албума... Мн ме вълнува как ще изглежда фотосесията, тази снимка, която са ни пуснали промо е многообещаваща |
|
| |
Lollipop
| |
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: ESCAPE ~ July 2012 mini album 6/20/2012, 14:17 | |
| Ким Хьонг Джун от SS501 най-сетне реализира фото тийзър от предстоящия си албум
Ким Хьонг Джун от SS501, звездата, която е на път да се върне в началото на юли с нов албум, най-сетне показа снимка тийзър, с което развълнува феновете. След първият му солов албум 'My girl' миналата година, Ким се завръща с втори, кръстен 'Escape'. На официалния му сайт реализираха снимка от новия албум По време на отсъствието му от година и четири месеца, Ким успешно се превъплъти в актьор в драмите 'Glowing she' и 'I love you' като си спечели репутацията на актьор - идол. Сега отново се връща към обичайното си ампоа на певец. В тийзър снимката, Ким грабва вниманието с една мистериозна и мускулеста визия. Силуетът му се отразява на тъмен фон и оставя силното впечатление на мъжки образ. А черният костюм подчертава раменете му и талията и разкрива едно склупторирано конусовидно мъжко тяло с релефни мускули. За разлика от предишния си албум, където излъчването му беше толко и нежно, за новият той демонстрира зрял секси чар, който взривява очакванията на феновете. Реакцията на феновете след излизането на снимката: "Успешен нов албум!", "Мога да усетя силното му излъчване дори с една снимка!", "Най-сетне излиза новият му албум който чаках от толкова време!", "Мистерията и мъжествеността лъхащи от снимката са страхотни!", "Той изглежда като мъж.", "Очертаният от светлината на тъмния фон негов силует е толкова секси.", "Юли, идвай по-бързо!". По-силен и впечатляващ, неговото завръщане се очаква с по-зряла музика и по-дълбико емоции в началото на юли.
credit: en.korea.com |
|
| |
GitaOgg
Henecia Fan Club Брой мнения : 265
| Заглавие: Re: ESCAPE ~ July 2012 mini album 6/21/2012, 16:00 | |
| Страхотна визия. Очаквам с нетърпение новия албум за да чуя и новото звучене :) |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: ESCAPE ~ July 2012 mini album 6/22/2012, 10:31 | |
| Ким Хьонг Джун за своя албум: "Искам да покажа на феновете, че музиката ми се развива и не само е по-зряла психически, но и мисловно. Искам да им покажа всичките си таланти освен актьорското майсторство и музикалния талант." |
|
| |
Lollipop
| |
| |
Otori Hana
Henecia Fan Club Брой мнения : 257
| Заглавие: Re: ESCAPE ~ July 2012 mini album 6/25/2012, 16:38 | |
| Браво на момчето,наистина много се старае.А сега ще го видим и по-зрял ,няма как да не се тръпне в очакване . |
|
| |
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: ESCAPE ~ July 2012 mini album 6/25/2012, 17:01 | |
| Страхотно е, че снима клип. С нетърпение очаквам да го видя, интересно ми е да разбера концепцията за него каква ще е. Знаем ли клипа към коя песен е? |
|
| |
GitaOgg
Henecia Fan Club Брой мнения : 265
| Заглавие: Re: ESCAPE ~ July 2012 mini album 6/25/2012, 17:09 | |
| Явно вече не иска да е бебо а да го приемат за голям мъж :) Наистина ще е интересно да видим новия клип. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: ESCAPE ~ July 2012 mini album 6/25/2012, 17:14 | |
| Ди, аз мисля, че клипът ще е към титулната песен - Sorry, I'm sorry... Обаче концепцията ми е мн интересна... В общи линии от тези снимки нищо не схващам, освен че този клип вероятно ще има сюжетна линия... Харесвам такива клипове... Надявам се скоро да има информация кога ще излезе точно албума, да пуснат тийзър... Обаче имам усещането, че тийзър ще пуснат на 29 юни, на мини концерта... |
|
| |
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: ESCAPE ~ July 2012 mini album 6/25/2012, 20:01 | |
| Чудесни новини...Юли месец чука на вратата... Представяте ли си....Получаваме двойна доза удоволствие...Бебо + Лидер Ще оживея или ще си умра от кеф... Интересно ми е какъв клип и песни ще ни представи Бебо... |
|
| |
Lollipop
| |
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: ESCAPE ~ July 2012 mini album 6/26/2012, 18:22 | |
| Kang Ji Hwan и Lee Ki Woo в предстоящото видео на Хьонг Джун
Трима очарователни мъже носят костюми в драматичното мини драма видео. Какво повече можем да искаме? Kang Ji Hwan и Lee Ki Woo се включиха без колебание в предстоящото видео на Ким Хьонг Джун към втория му албум 'Escape' и показаха своята подкрепа към него. Макар че е зает с промоцията на филма 'Детектив Ча' и с претоварения график за MBC ситкома 'Standby', Kang Ji Hwan и Lee Ki Woo намериха време за да се снимат във видеоклипа на Ким Хьонг Джун, демонстрирайки близки приятелски отношения в агенцията им. 25 минутното драматично видео ще бъде режисирано от всеизвестния режисьор на видеоклипове - Cha Eun Taek и ще разказва за трима мъже, които се удрят на пътя, бягайки от затвора на любовта. Source: enewsworld.mnet.com |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: ESCAPE ~ July 2012 mini album 6/26/2012, 21:08 | |
| 25 минутно видео? нещо като мини драма Дааа, какво друго можем да искаме...Мъже в костюми Бебоо Много се радвам... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: ESCAPE ~ July 2012 mini album 6/27/2012, 19:31 | |
| Фототийзър от официалния сайт на Бебо ~ |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: ESCAPE ~ July 2012 mini album 6/28/2012, 17:30 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: ESCAPE ~ July 2012 mini album 6/29/2012, 14:09 | |
| |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: ESCAPE ~ July 2012 mini album 6/29/2012, 14:13 | |
| Страхотно ще бъде! |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: ESCAPE ~ July 2012 mini album 6/29/2012, 14:19 | |
| Аз настръхнах като го гледах... Каква целувка имаше Бебо... Невероятно е просто... Песента не ми излиза от ума, клипът е брутално уникално готин... Нямам търпение вече... Хвана ме треската... Дано го качат скоро в ютуб, че тези японци не са ми любими ама никак... |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: ESCAPE ~ July 2012 mini album | |
| |
|
| |
| ESCAPE ~ July 2012 mini album | |
|