Заглавие: Mini concert and Showcase ~ 2012 6/13/2012, 15:33
First topic message reminder :
Mini Showcase ~ 29.06.2012
Дата: 29 юни 2012 (петък) Час: Вечерта (ще бъде доуточнен) Място: Seoul Gwang Jang Dong AX-KOREA
Автор
Съобщение
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Mini concert and Showcase ~ 2012 6/30/2012, 20:49
Аз знам, че шоукейса който звездите правят е винаги предварително, но два-три дни преди пускането на албума, а при бебо е малко повече времето затова ми е интересно. Иначе срещах клипчета, но реших да почакам макар да изгарям от любопитство.
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Mini concert and Showcase ~ 2012 6/30/2012, 21:00
Бъди силна, Ро! Аз не можах да се удържа... Парк Хьо Шин направи същото като Бебо с последния си албум, така че за мен практиката е позната... и не се замислих. Просто смятам, че е много гадно това, което правят, защото не обявяват никаква дата за излизането на албума, а това след 10 дни ми се вижда прекалено. Само ни дразнят, а това хич не ми харесва...
Lollipop
Заглавие: Re: Mini concert and Showcase ~ 2012 7/1/2012, 12:55
Goods ~
Lollipop
Заглавие: Re: Mini concert and Showcase ~ 2012 7/1/2012, 13:28
By Pretty Boy ~
Lollipop
Заглавие: Re: Mini concert and Showcase ~ 2012 7/1/2012, 13:29
By Pretty Boy ~
Lollipop
Заглавие: Re: Mini concert and Showcase ~ 2012 7/1/2012, 13:31
By Pretty Boy ~
Lollipop
Заглавие: Re: Mini concert and Showcase ~ 2012 7/1/2012, 13:41
Адски мн я харесвам тази снимка
credit: camemberti.blog.me
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: Mini concert and Showcase ~ 2012 7/1/2012, 15:35
Снимките на Pretty Boy винаги са едно прекрасно бижу в колекцията от снимки на Бебо,радвам се че са успяли да го снимат. Много харесвам белият костюм, харесвам и черният, но ме дразнят тези подплънки, понеже въобще не обичам подплънки и мисля,че в случая са излишни,защото Бебо има прекрасни рамене. Последната снимка с тениската е убийствено красива
Lollipop
Заглавие: Re: Mini concert and Showcase ~ 2012 7/1/2012, 16:44
Бекстейдж снимка от личния туитър на Хьонг Джун ~
Жужи, така е... И аз харесвам снимките от Pretty Boy... Ама ми се струват малко... Иска ми се да бяха споделили поне 100... Странно е това черното облекло с тези огромни подплънки, но пък му върви на прическата... Определено ми се слабост белия му костюм, като на теб... Мн е изчистен и елегантен... А златистите акценти са мн красиви...
Sunshine
Заглавие: Re: Mini concert and Showcase ~ 2012 7/1/2012, 18:14
Аз се учудих, че са толкова много в интерес на истината, крейзи нуната беше писала,че снимането е било забранено, което всъщност няма как да е друго яче :( И от доста време насам, още по мое време забелязах,че Pretty Boy пускат все по-малко снимки, спомням си когато пускаха супер много снимки, а имаше време в което бяха по 4-5 и се радвам,че сега са малко повечко от очакваното даже
Lollipop
Заглавие: Re: Mini concert and Showcase ~ 2012 7/1/2012, 19:10
То винаги е забранено снимането и винаги се снима... Но определено смятам, че сме мн бедни на снимков материал... Като зная какво количество снимки съм качвала в другите подобни събития, сега чувствам, че нищо нямам...
Linny
Y.E.S. Fan Club Брой мнения : 238
Заглавие: Re: Mini concert and Showcase ~ 2012 7/1/2012, 19:19
Е, може този път наистина да им е било много трудно :) Нищо, важното е, че снимки има, а от Бебо ще виждаме тепърва още много :) Уф, тая прическа много започна да ми харесва, само като ме светнаха, че не е обръснат :) Но черното не е чак толкова зле, само ми става жал колко жега ще да му е било, облечен с него :) А с белия костюм наистина не виждам какво да го коментирам - някой има ли да смята, че което и да е от момчетата ни изглежда по-зле от прекрасен в бял костюм...Просто са невероятни :)
Sunshine
Заглавие: Re: Mini concert and Showcase ~ 2012 7/1/2012, 19:24
До колкото знам е забранено, само когато не е излязъл албума, иначе снимането е позволено, поне имам някакво такова наблюдение и милион излезли снимки от различни Шоукейси, но понеже могат да заснемат песните и затова... Тези медии направиха много тъпо в интерес на истината, не трябваше да пускат песните и компанията да трябва д амоли феновете да изтрие медийните клипчета,но феновете са добри Аз не харесвам зализаната прическа,предпочитам го като лъвче или пак там където е с опашчицата
Lollipop
Заглавие: Re: Mini concert and Showcase ~ 2012 7/1/2012, 19:41
О, с опашката е страхотен... Аз всякак го харесвам, а и харесвам прическата му... Можеше и по-добре, но все пак... Ми не зная, винаги забраняват, това е задължително условия за посещение на фен срещите и концертите. Поне в тези на Мин винаги е било така... Но пък идеята е в това, че не можеш да влезеш с адски скъп фотоапарат, на който си му личи, че е професионален. Виж, телефонът няма да ти вземат... или обикновен фотоапарат... Все пак доста снимки имаме, те едва ли са правени с евтин телефон...
Sunshine
Заглавие: Re: Mini concert and Showcase ~ 2012 7/1/2012, 19:43
Да, то някои телефони са с по-добри камери от моят цифров фотоапарат
Lollipop
Заглавие: Re: Mini concert and Showcase ~ 2012 7/1/2012, 19:49
Дам, като гледам колко са красиви снимките на Розмари и на Прити Бой смятам, че и с телефон да са правени, то този телефон е Галакси...
Sunshine
Заглавие: Re: Mini concert and Showcase ~ 2012 7/1/2012, 19:52
Pretty Boy не ходят да снимат с телефони, но в случая може и да е с телефон, с каквото и да е,снимките са прекрасни. Виждам,че и логото са си сменили, от всички които съм виждала това ми харесва най-много най-нежно
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Mini concert and Showcase ~ 2012 7/1/2012, 20:06
Прити бой правят наистина страхотни снимки. Много се радвам, че са споделили, защото качеството им е невероятно. Безценни са. Харесвам Бебо с опашката...Даже имам някаква слабост към корейци с опашки То много слабости ама нищо де
GitaOgg
Henecia Fan Club Брой мнения : 265
Заглавие: Re: Mini concert and Showcase ~ 2012 7/2/2012, 04:50
Снимките са наистина неверятни и си е за съжаление, че на нас няма да ни се отдаде възможност да видим подобно нещо наживо... Чудесно е, че момчетата така се подкрепят но и мен липсата на лидера много ме натъжава. Надявам се да изгладят разногласията си и да са отново заедно.
Sunshine
Заглавие: Re: Mini concert and Showcase ~ 2012 7/2/2012, 05:38
Мислех да не коментирам липсата на Хьон Джунг, но всъщност не ме учуди и знаех,че няма да отиде, което е жалко, но това си е негово решение и не мисля,че трябва да продължаваме да коментираме липсата му. Най ми е болно,че Мин не е могъл да се качи на сцената :(
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Mini concert and Showcase ~ 2012 7/2/2012, 21:51
Ким Хьонг Джун изпълни новите си песни на сцената
Започвайки дейностите по завръщането си, Ким Хьонг Джун проведе специален шоукейс в AX-KOREA на 29.6.2012. Той изпя песните "Sorry I'm Sorry", "Just Let it Go", "Bad Guy Thing" and "Got It Wrong". Гвоздейт на програмата бе, когато Ким Кю Джонг и Хо Йонг Сенг се качиха на сцената. Парк Джунг мин също присъстваше в залата, но поради проблеми с компанията си, не успя да се качи на сцената. Майката и братовчедката на Хьонг Джун също присъстваха на шоукейса, както и брат му Ким Ки Бум. Други знаменитости и близки приятели на Хьонг Джун също дойдоха като JQ, Ji Suk от Rainbow и актрисата So Yi Hyeon.
Заглавие: Re: Mini concert and Showcase ~ 2012 7/2/2012, 21:56
изпълнението на дебютната песен от Escape албума - Sorry, I'm sorry
"Got It Wrong" (feat. JQ)
"Just Let it Go"
GitaOgg
Заглавие: Re: Mini concert and Showcase ~ 2012 7/2/2012, 21:57
О супер, че So Yi Hyeon е отишла да го подкрепи :)))
Lollipop
Заглавие: Re: Mini concert and Showcase ~ 2012 7/2/2012, 22:20
А коя беше тази? Онази мацка, с която снима 'Тя е напълно луда'? Айде тази от Рейнбол сама си беше пуснала снимките в туитър, че е на неговия шоукейс... Така ги мразя тези им тъпи колежки от бившата компания.
ПП-Жужи, ако имах възможност бих гласувала положително милион пъти за последното ти мнение... И моето е същото...
GitaOgg
Заглавие: Re: Mini concert and Showcase ~ 2012 7/3/2012, 05:37
Да, това е мацката от "Тя е напълно луда". На мен тя много ми харесва :)