Автор | Съобщение |
---|
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: Meet Me Again 7/20/2012, 19:19 | |
| Невероятни снимки Но последната ми е любима |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Meet Me Again 7/20/2012, 19:29 | |
| Дам, мн е готина... Обаче аз съм решила да пусна всички сканчета, които намеря, та дано някое да става... Сега съм намерила други, тях ще ги пусна в архив... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Meet Me Again 7/20/2012, 19:45 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Meet Me Again 7/20/2012, 19:48 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Meet Me Again 7/20/2012, 20:09 | |
| Хубаво сканче на целия албум. Не са огромни, но все пак са с доста добро качество... И е сканиран самия албум - две по две... Хубаво е наистина. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Meet Me Again 7/20/2012, 20:17 | |
| Как се ранжира албума в ежедневната класация на HANTEO ~ |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Meet Me Again 7/20/2012, 20:19 | |
| My precious one MV в деня на излизането си за KStyle ~ |
|
| |
GitaOgg
Henecia Fan Club Брой мнения : 265
| Заглавие: Re: Meet Me Again 7/22/2012, 06:08 | |
| И на мен последната ми е любима :))) Много е миличък на снимките... А от сега ще го виждаме само с къса коса... |
|
| |
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: Meet Me Again 7/22/2012, 09:28 | |
| Все още не съм чула целият албум, не знам защо, може би го отбягвам - отбягвам да го слушам и да го приема, че след него няма да видим Кю Джонг на сцената за 2 години. Мисълта ме натъжава и може би заради това отлагам слушането на албума. Но изгледах клипа на My precious onе. Хареса ми, много е нежна песента. Подкрепям мнението на нуна, че момичето нарочно няма лице, защото ние сме много, за това всяка една от нас може да се постави на мястото на главната героиня в клипа. Клипа действително е летен и струи любов от него, приятен е защото зарежда с хубави емоции... и въпреки това ме натъжи, защото на няколко пъти показаха "замисленият Кю". Този образ по принцип го харесвам страшно много, но тук точно сякаш се сбогува с нас на цяло или ако не на цяло то поне някакво притеснение се усещаше в образа му (дали наистина се сбогува с нас или ние ще го чакаме да се завърне отново). Исках клипа да е като всеки останал - в смисъл начало и край, емоционален заряд, визия и чувство да желаеш още и още да гледаш клипа и изпълнения на живо, чувство за завръщане. А не знам защо този клип си имаше всичко освен чувството за завръщане. През цялото време гледайки го усещах сбогуване, сякаш не иска повече да се върне на сцената. Не знам защо имах това усещане, надявам се след изслушването на албума и гледането многократно на клипа мнението ми да се промени. Не ме съдете, страни емоции ме връхлетяха гледайки клипа Сканчетата от албума са чудесни. |
|
| |
pep_si
| Заглавие: Re: Meet Me Again 7/22/2012, 11:11 | |
| Охх,Ди твойте думи още повече ме натъжиха...От както излезна албума му,само него слушам...толкова ми е тъжно,не искам да свиквам с мисълта,че две години няма да го има....Но той ще се върне на сцената,трябва да се върне,искам да се върне... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Meet Me Again 7/26/2012, 13:51 | |
| Обложка на таванската версия на 'Meet Me Again' ~ |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Meet Me Again 7/26/2012, 14:11 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Meet Me Again 7/26/2012, 22:04 | |
| |
|
| |
Lollipop
| |
| |
GitaOgg
| Заглавие: Re: Meet Me Again 7/30/2012, 04:42 | |
| Поне компанията се е погрижила за разпространението на албума му... |
|
| |
pep_si
| Заглавие: Re: Meet Me Again 7/30/2012, 04:55 | |
| Няма начин да не се погрижи...все пак от това ще спечели пари...а много искат да го притежават.... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Meet Me Again 7/30/2012, 11:22 | |
| Винаги се пуска версия за Тайван. Досега не е имало продукт, който да няма версия за Тайван... Обикновено за Тайван се правят подаръци и специални издания точно както за Япония... За който умее да изчака излизането на версията за Тайван, винаги има с какво да бъде приятно изненадан... |
|
| |
GitaOgg
| Заглавие: Re: Meet Me Again 7/30/2012, 12:02 | |
| Ахааа, това не го знаех :) Благодаря за информацията! |
|
| |
mishel
SS501 Team Брой мнения : 401
| Заглавие: Re: Meet Me Again 8/1/2012, 21:49 | |
| Концепцията на албума е много нежна и някак меланхолична, Кю е много красив на всяка една снимка а с този замислен поглед ме кара да се замисля колко ли трудно му е било и на него да вземе това важно решение и да влезе в казармата. С песента My precious onе се вижда че е посветена на феновете му и че се сбогува, но според мен няма смисъл да се страхува от това, че феновете му ще го забравят или нещо такова, защото аз съм един от най-най-нередовните фенове на момчетата и въпреки, че не следя така обстойно и толкова често събитията около Кю той ще е винаги в сърцето ми, винаги ще има кътче за него, както и за другите момчета. Независимо колко време няма да го има на сцена той ще е на сцената вътре в нас, нали? За това и аз като Вас ще го чакам а албума му и различните версии могат да бъдат само подходящи подаръци за нас, докато го няма. |
|
| |
Lollipop
| |
| |
Lollipop
| |
| |
Lollipop
| |
| |
Lollipop
| |
| |
Lollipop
| |
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Meet Me Again 8/30/2012, 20:57 | |
| Най-сетне снимка на тайванската версия на албума на истинско... Е, хубава си е.... |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Meet Me Again | |
| |
|
| |
|