Промоцията, дори и позакъсняла започва... Тук ще намерите информация за всяко едно участие на Хьонг Джун, свързано с промоцията на 'Escape' на сцената на музикалните предавания. Засега Хьонг Джун ще участва само в едно музикално предаване, а именно 'Show Champion' по MBC, което се излъчва във вторник и той има 2 потвърдени дати - 17.07.2012 и 24.07.2012
Последната промяна е направена от Lollipop на 10/28/2012, 20:48; мнението е било променяно общо 1 път
Съжалявам, че толкова много време ви оставих без снимки... Нетът ми беше толкова бавен, че просто не можех да събера снимките в оригиналните им размери... Мисля, че можете да ми простите, нали така?
Аз нещо не съм напълно удовлетворена... Първо малко дати са пуснали за промоция, няма нито едно от познатите ни предавания... Изобщо пълна трагедия, а и за това единствено предаване има само 2 дати... Просто не зная вече с какви думи да опиша разочарованието си, а Бебо не ми харесва с този костюм нещо, струва ми се уморен и вече не го намирам за никак очарователно...
Момичета, пускам тези снимки с уговорката, че не зная от къде са... Просто излязоха в деня на участието му и затова ги помествам тук... Ще ме извините, нали, ако съм им объркала събитието... Предпочитам да ги видите, пред това да си ги запазя за мен, защото не зная от къде са точно...
Пепси, така като ги гледам, тотално съм объркала темата... Тези снимки са стари, изобщо не са от сега... Ама хайде, ще го преживеем, нали грешката е моя...
Хьонг Джун само в Show Champion ли ще участва? Това шоу не ми е особено сред любимите. Има малко изпълнения за сега, дано има и други в бъдеще. Наистина на клипчето изглежда малко изморен, но пък представлението ми хареса. Така ли ми се струва или на последната снимка Бебо носи контактни лещи?
То какво да се коментира... Пълна лудост. Никаква промоция, само в това глупаво шоу... Чудя се сега за втория клип дали ще има промоция... Вече не зная какво да очаквам от тях... А дам, Ди, изглежда има сини лещи... Затова значи очите му изглеждаха по този странен начин...
Ето така започна деня ми във форума... Винаги трябва да започва така... А това, че е облякал и този костюм... Тръпнех в очакване да го облече, мн го харесвам...