Джунг Мин гост на ВИП премиерата на мюзикъла 'The Cage'
Автор
Съобщение
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Джунг Мин гост на ВИП премиерата на мюзикъла 'The Cage' 7/20/2012, 16:16
Парк Джунг Мин днес е присъствал на премиерата на мюзикъла 'The Cage' в Сеул, Корея. Тя се е състояла в 19:00 часа в 'LG Arts Center'. Тъкмо вчера се замислих, че никога не съм го виждала с мн къса коса. Ето го днес с чувствително подкъсена коса.
Lollipop
Заглавие: Re: Джунг Мин гост на ВИП премиерата на мюзикъла 'The Cage' 7/20/2012, 16:17
Lollipop
Заглавие: Re: Джунг Мин гост на ВИП премиерата на мюзикъла 'The Cage' 7/20/2012, 19:23
Вип премиера за мюзикъла 'The Cage'
С участието на актьорите Kim Ho Young, Jung Sung Hwa, Kim Da Hyun, 2AM‘s Changmin, Lee Min Ho и др. Мюзикълът ‘La Cage Aux Folles‘ направи своята вип премиера на 20.07.2012 в LG Art Center в Сеул. Забележителен рекорд е, че е спечилил 3 награди Tony Awards и за първи път е поставен на сцена на Бродуей през 1983, където набира голяма популярност и скоро става международна сензация. Сюжетът се върти около гей двойка и събитията около синът им Жан Мишел, който кани консервативните родители на годеницата си да се запознаят с неговите. Много топ звезди присъстваха на премиерата като Yoon Il Sang, miss A (Jia and Min), KARA (Gyuri), Kim So Eun, член на ‘Gag Concert‘, Hong Suk Chun, Yoo Tae Woong, Won Ki Joon, Ock Ju Hyun, Jo Jung Suk, Park Gun Hyung, Lee Bong Joo, Kim Jung Hwa и мн др...
credit: allkpop
Lollipop
Заглавие: Re: Джунг Мин гост на ВИП премиерата на мюзикъла 'The Cage' 7/20/2012, 19:25
Ето го прекрасния... Изпуснали са като име в материала на AllKpop, ама от тях не очаквам нищо кой знае какво... Важното е, че тук го има...
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: Джунг Мин гост на ВИП премиерата на мюзикъла 'The Cage' 7/20/2012, 19:30
На мен ми харесва с новата прическа Доста по къса от обичайното,но му ходи :) Нуна,сигурно имате двамата с Мин,някаква телепатия хайде помисли си,че ще идва в България,че да дойде П.П И на мен ми се случвало много пъти така...помисля си нещо,и то вземе,че се случи
Lollipop
Заглавие: Re: Джунг Мин гост на ВИП премиерата на мюзикъла 'The Cage' 7/20/2012, 19:54
Ами аз се замислих по повод влизането на Кю в казармата, че мн скоро ще го видим с напълно гола глава... И оттук седнах да мисля колко зле ще съм когато Мин тръгне за натам и как ли ще изглежда с голя глава... И после се усетих, че никога не съм го виждала с къса коса... Сега се сещам за самият им дебют, но и там косата му не е мн къса... Но, дам, мн му е хубаво така... Косата му е без всякакви стилизанти и е доста къса... Харесва ми... В такива моменти лицето му мн изпъква, а той си има красиво лице... Какво ще прави в България? Не искам да си го причинява... По-скоро аз ще ида някъде другаде из Европа, за да го видя... Обаче се надявам някои от неговите фенове да са знаели, че отива на ВИП премиерата, за да видя още снимки... Жадна съм за снимки, за участия... Време му е...
Lollipop
Заглавие: Re: Джунг Мин гост на ВИП премиерата на мюзикъла 'The Cage' 7/26/2012, 10:47
Мин излиза на 2.18... Друго си е да го видиш движещ се с новата си прическа...
credit: magazinethemusical@YT
Sponsored content
Заглавие: Re: Джунг Мин гост на ВИП премиерата на мюзикъла 'The Cage'
Джунг Мин гост на ВИП премиерата на мюзикъла 'The Cage'