direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: SS501 в "Кой сезон създаде най-успешните идоли?" 7/23/2012, 00:08 | |
| SS501 в "Кой сезон създаде най-успешните идоли?"Има ли перфекнет сезон за създаване на блестяща звезда? Новините на Mnet’s Wide Entertainment събраха малко статистика и информация и ви я предоставят, за да разберете кой сезон донесе най-голям успех на идол групите. Информацията е направена въз основата на това колко нови групи са печелили музикалните награди на годината.
От всички групи, които са дебютирали през пролетта, едва 9% са успешните. SHINee и 2NE1 имат най-голям успех сред дебютиралите през май съответно през 2008 и 2009 година. Двете групи започват със силно начало и хитови песни, грабващи сърцата на по-големите жени и печелят уважението на жените с изразена женственост. Лятото се оказва най-горещото време и с най много дебютиращи групи. Калкулираният успех е 16%. Сред най успешните групи дебютирали през сезона са SS501, FT Island, Girls’ Generation (SNSD) и miss A. Всички те се посрещат добре от обществото и се радват на множество награди. За съжаление през есента няма много дебютиращи групи и съответно процента на успеваемост е 0. Групи дебютирали през този период са f(x) и MBLAQ През зимата са дебютирали 17 групи, но само две сред тях имат успех. Това са TVXQ (DBSK) и CN Blue, чийто отзвук бе голям от страна на публиката.Мислите ли че съществува перфектният сезон за създаване на идоли? Credit: http://enewsworld.mnet.com |
|
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: SS501 в "Кой сезон създаде най-успешните идоли?" 7/23/2012, 06:43 | |
| Не мисля, че това зависи от сезона честно казано... Ако зависеше от сезона, трябваше най-успешният да е през пролетта, когато хората се влюбват най много... |
|
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: SS501 в "Кой сезон създаде най-успешните идоли?" 8/6/2013, 11:44 | |
| Аз също не мисля, че зависи от сезона. Но пък според мен лятото е също добър сезон за дебютиране |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: SS501 в "Кой сезон създаде най-успешните идоли?" | |
| |
|