SETI е мини драма,която е от жанрът “web toon drama”.Това е филмче,което съчетава както актьорска игра,така и рисувани елементи. SETI е абривиатура от Search for Extra-Terrestrial Intelligence ...което мисля,че всички можем да си преведем. Главните герои са изиграни от Kim Kyu Jong и Seo Hyo-rim - едно наистина лъчезарно и усмихнато девойче <3 Както се подразбира,тя и Кю са двойка и са част от клуб.който се занимава с наблюдаване на звездите,в търсене на извънземни... Мини драмата започна излъчването си на 6 Октомври 2010,като на седмица биват излъчвани по два епизода - Вторник и Петък. Продукцията се състои от 16 епизода,като всеки един е дълъг малко повече от минутка. Наслаждавайте се на прекрасните усмивки и емоции,които определено ще ви донесат тези разкошни серийки <3 ...
Episode 1
Episode 2
Episode 3
Episode 4
Episode 5
Episode 6
Episode 7
Episode 8
Episode 9
Episode 10
Episode 11
Episode 12
Episode 13
Episode 14
Episode 15
Episode 16
И като за десерт :
Spoiler:
Последната промяна е направена от Insomnia на 11/19/2010, 22:03; мнението е било променяно общо 2 пъти
Обичам да гледам Seti, толкова е лек и нежен... Харесвам невинната роля на Кю и начина, по който я играе... Макър и кратичък, филмът стахотно описва ключови моменти в отношенията между хората... Любим ми е 6-ти, 7-ми, 8-ми и 13-ти епизод... Карат те да мислиш... Макар и писан по комикс си заслужава гледането... Радвам се, че има и части от комикса, защото така вникваш по-дълбко е историята... Ако я нямаше картинната част, никога нямаше да се сетя каква е причината да са скарани Хо Сик и Ми Джу в 6-ти епизод... Мини драмичката има и бг-превод... Който има желание да го гледа на български, да заповяда тук
Уникална драмичка, сравнително кратка и много лека и нежна. И двамата са супер свежи и сладки...<3 SETI много ме кефи, защото докато я гледам виждам същността на Kyu Jong, супер романтичен, мил, нежен, красив....<3 Както и за останалите ми мании и за тази мога да виня insomnia но не съжалявам за нищо, което тя да ми е казала и аз да съм изгледала...
Сети и на мен много ми харесва там Кю е много нежен особено когато пресмята колко го обича приятелката му с някакви математически формули, не си спомням кой поред беше този епизод, но ми направи голямо впечатление.
Искате ли да пусна тук линк за сваляне на цялата драма плюс българските субки? Защото линкът горе вече не е активен...Колко от вас са гледали тази сладка драмичка?
Не кради и не разпространявай тези субки без знанието на преводача! Не ги вграждай! Не ги качвай и споделяй в никакви онлайн канали, без пълен кредит и разрешение от администратора на форума!