Заглавие: Japan Official Tour ~ vol.4 ~ Jeju, Korea 8/28/2012, 21:43
Мястото за четвъртата обиколка на Мин с феновете от официалния му японски фен клуб е обявено - Чеджу, Корея. Все още не са обявили дата на събитието, но е ясно, че само членове на фен клуба ще могат да се включат. Цените ще са безбожно високи и не всички ще могат да си го позволят. Но тези който ще могат - ще имат шанса да изкарат романтична вечер заедно с Джунг Мин на прекрасния Чеджу.
17.10.2012 - 19.10.2012 - курс А 18.10.2012 - 20.10.2012 - курс Б
Три дена и 2 нощи в луксозния туристически комплекс Seogwipo и хотел Grand Hotel Jeju Island Програмата:
Първата нощ ще премине под мотото: 'Мечти за сватба и Джунг Мин" Джунг Мин ще бъде облечен в смокинг и ще ви привества под стъкления купол на дъгата. Всеки може да облече любимата си дреха. Включени са 2 снимки с Джунг Мин.
Автограф сесия и ръкостискане с Джунг Мин - една възможност да си още по-близо до него.
Мини концерт и разговори с Джунг Мин.
Последната промяна е направена от Lollipop на 8/29/2012, 09:48; мнението е било променяно общо 1 път
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Japan Official Tour ~ vol.4 ~ Jeju, Korea 8/28/2012, 21:49
Страхотно, тази новина адски ме зарадва. Точно Мин ще се забавлява с феновете и ще се разведри да не мисли за лоши неща. Ще бъде забавно и за него и за феновете, надявам се да има повече информация, че и ние да усетим това веселие. Датата дано скоро я обявят, само да не е близките няколко дни, че там има един тайфун и положението им е сериозно. Разбирам идеята за романтика, но нека да е с някаква томбола избрана, че да имат повече и различни хора късмет, какво е това само за фен клуба му?!
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Japan Official Tour ~ vol.4 ~ Jeju, Korea 8/28/2012, 22:09
Няма шанс, само фен клуба му има възможност за такива неща. Хубаво ще бъде. Разчитам и някоя снимка да видим. На тези обиколки пускат малко неща, но все пак ще има и за нас снимка - две, клипче може... В Хавай мн се забавляваха, сигурна съм, че и сега на Чеджу ще го направят. И според мен час по-скоро ще направят този тур, защото ако стане много лошо времето и там няма да е мн романтично. Залагам на октомври, защото през септември Ромео е на дневен ред...
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Japan Official Tour ~ vol.4 ~ Jeju, Korea 8/28/2012, 22:20
Ааа, не се знае. Може Мин да е решил да изненада фен клуба си като ги запознае с Ромео това ще е върха. Рядко се вълнувам толкова много за такива събития. Дано има снимки иска ми се час по-скоро да ги видя. От Хавай имаше няколко снимки, вярвам, че хубаво са си прекарали. А и атмосферата от снимките изглежда приятна. Сигурно и този път ще е така. Избрали са по-близка дестинация за тази обиколка, дали ще е за сметка на това по-дълга?
Lollipop
Заглавие: Re: Japan Official Tour ~ vol.4 ~ Jeju, Korea 8/29/2012, 21:20
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Japan Official Tour ~ vol.4 ~ Jeju, Korea 9/11/2012, 13:29
Стига бе. Като приказка... Това може да го видя само на сън... Тези, които ще могат да си позволят да отидат са щастливки.. Дано има снимки да гледаме и ние...И аз като се замисля това ще е едно весело прекарване за Мин с феновете...обаче да си призная тъмната му страна Ромео ме привлича още повече...
Lollipop
Заглавие: Re: Japan Official Tour ~ vol.4 ~ Jeju, Korea 9/11/2012, 13:43
Понякога бих искала Ромео да ни върне Мин, но тази среща е на фен клуба на Парк Джунг Мин, така че тази приказка ще се случва с принц Мин... Няма да има никакъв Ромео...
Lollipop
Заглавие: Re: Japan Official Tour ~ vol.4 ~ Jeju, Korea 10/6/2012, 14:00
Поканa ~
credit: makiko/ameblo.jp
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
Заглавие: Re: Japan Official Tour ~ vol.4 ~ Jeju, Korea 10/6/2012, 20:48
Е на това му се казва да си японка и то с много пари..уффф. Ама ние от тук ако ни дадът възможност да им завиждаме и да цъкаме с език..с по някоя друга снимка и клипче..е няма да им се разсърдя де..че ще ме подразнят така.Поне това,поне това..
Lollipop
Заглавие: Re: Japan Official Tour ~ vol.4 ~ Jeju, Korea 10/18/2012, 19:25
Няма да обяснявам колко съм недоволна от липсата на каквато и да било информация и на това, че няма нито една свястна снимка... Все едно не в Корея, а са потънали в черна дупка... Е, няма как да ги обичам, няма!
Ето с какво разполагаме... Пълни глупости, но все пак... Благодарение на нашата Макико...
Lollipop
Заглавие: Re: Japan Official Tour ~ vol.4 ~ Jeju, Korea 10/18/2012, 19:27
И това споделено от други фенове... С автографи от Мин, само че това едното с безумните гащи... изобщо не му схващам предназначението...
Lollipop
Заглавие: Re: Japan Official Tour ~ vol.4 ~ Jeju, Korea 10/19/2012, 12:56
by Makiko ~
Lollipop
Заглавие: Re: Japan Official Tour ~ vol.4 ~ Jeju, Korea 10/19/2012, 12:57
Lollipop
Заглавие: Re: Japan Official Tour ~ vol.4 ~ Jeju, Korea 10/19/2012, 12:58
by Yoko ~
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
Заглавие: Re: Japan Official Tour ~ vol.4 ~ Jeju, Korea 10/19/2012, 18:11
Ама каква красота е а? Жалко че няма снимки..така де такива каквито чакаме. Лоли това с "безумните гащи" е нещо като униформа ми се струва...или просто нЕк'во рокле.И момата явно в/у нея е решила да си вземе автограф.
Lollipop
Заглавие: Re: Japan Official Tour ~ vol.4 ~ Jeju, Korea 10/20/2012, 10:20
Изобщо не разбирам цялата истерия около снимката и не виждам никакъв шок в нея... Това беше обявено като планувано събитие, Мин дори предлага булченски рокли на японките... Яд ме е само, че всичко това е изключително и само за тях и не ревнувам, а се чувствам безкрайно неоправдана. Това просто не е честно. Той не прави подобни неща с нито една страна, даже с родната си... Все едно ни обяснява как сме второ качество фенове, защото не сме японки...
Последен ден в параклиса, сватбена фотосесия с всяка фенка ~
Lollipop
Заглавие: Re: Japan Official Tour ~ vol.4 ~ Jeju, Korea 10/20/2012, 14:22
credit: keimin
Lollipop
Заглавие: Re: Japan Official Tour ~ vol.4 ~ Jeju, Korea 10/20/2012, 17:07
by Makiko ~
Lollipop
Заглавие: Re: Japan Official Tour ~ vol.4 ~ Jeju, Korea 10/21/2012, 09:49
Мин се прибира от Чеджу ~
Последната промяна е направена от Lollipop на 10/21/2012, 15:46; мнението е било променяно общо 1 път
Lollipop
Заглавие: Re: Japan Official Tour ~ vol.4 ~ Jeju, Korea 10/21/2012, 11:02
Мин се прибира от Чеджу ~
Lollipop
Заглавие: Re: Japan Official Tour ~ vol.4 ~ Jeju, Korea 10/21/2012, 16:19
Списък с пените изпълнени от Мин на вечерта мини концерт ~ 18.10.2012
①SS501 サンセット
②SS501 浅い夢の果て
③나뿐인가요
④가라가라
Последващите 3 песни са песни прилягащи на есента. Ако си спомняте, Мин специално се допита в туитър до феновете си за песни, прилягащи на есента и есенните песни, които бихме искали да чуем в негово изпълнение. Тогава си е говорил на японските фенове и не беше ясно защо се интересува. Вече разбрахме. Песните са на японски и са доста... хм... Интересно ми е да ги чуя в негово изпълнение, защото са доста симфонични и олд скуул... Но какво да искат да слушат японките освен песни от тяхното си време...
⑤山口百恵 秋桜
⑥五輪真弓 恋人よ
⑦小林明子 恋におちて-Fall in Love-
Това са 2 песни от предстоящото завръщане на Мин в Корея през ноември... Мн ми се иска да имаше как да ги чуя. Ама нали японките са ги чули, няма какво повече да се тревожа.
⑧있잖아요 ⑨BEAUTIFUL
⑩넌 알고 있니
⑪가라가라 ~ бис
Песните и клипчетата са споделени от Makiko... Специални благодарности, че направи поне това за нашите бедни души...
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
Заглавие: Re: Japan Official Tour ~ vol.4 ~ Jeju, Korea 10/21/2012, 16:45
Леле какъв прекрасен и вълшебен младоженец... Очите си не мога да сваля от тази снимка. Тези японки просто... Да стоиш и да бъдеш прегърната от своя любимец - незаменимо чувство. Това се крие в представите на много фенки, а ето че за някои от тях тези фантазии се превърнаха в реалност... Мога само да въздишам по снимката
Lollipop
Заглавие: Re: Japan Official Tour ~ vol.4 ~ Jeju, Korea 10/21/2012, 17:16
Дам, този път надминаха себе си... С тази сватбена фотосесия... А пък и с оскъдността на материалите ме карат още повече да нямам мили думи за тях... А Мин е толкова красив с костюм на младоженец...
Lollipop
Заглавие: Re: Japan Official Tour ~ vol.4 ~ Jeju, Korea 10/25/2012, 18:42
by Makiko ~
Lollipop
Заглавие: Re: Japan Official Tour ~ vol.4 ~ Jeju, Korea 3/24/2013, 12:30
Рамки и чудеса... Да не говорим, че крият тези снимки все едно са от истинската им сватба... Но пък си красят профилите на всички социални мрежи с тях, да не да се заблудим, че този красив мъж наистина им е мъж... Ето след колко месеца намерих поредната профилна снимка на 'мнима' булка на Мин...
Sponsored content
Заглавие: Re: Japan Official Tour ~ vol.4 ~ Jeju, Korea