Заглавие: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 8/30/2010, 20:37
First topic message reminder :
♥ Mischievous Kiss ♥
장난스런 키스
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Държава : Южна Корея Жанр : Романс,Комедия Излъчване : 1.09.2010 - ? / MBC Епизоди : 20 Сезон : 1 Продуценти : Group Eight Сценарист : Ko Eun-nim (고은님) Режисьори : Hwang In-roi (황인뢰) и Kim Do-hyeong (김도형)
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
В главните роли :
Kim Hyun Joong as Baek Seung Jo ~
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Jung So Min as Oh Hani ~
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Lee Tae Sung as Joon Goo ~
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Участват Още :
Kang Du,Choi Won Hong,Hwang Hyo Eun,Jang Ah Young,Jung Hye Young,Kang Nam Gil и други...
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Резюме :
"Mischievous Kiss" е Корейската адаптация на изключително популярната Японска манга - "Itazura Na Kiss".Освен,че мангата покори сърцата на милиони хора,Японската драма и аниме се превърнаха в абсолютен хит също...И след като Тайван също ни зарадва със една невероятна продукция,базирана отново на въпросната манга,вече е ред и на Южна Корея да представи своя шедьовър. "Mischievous Kiss" започва снимки на 22-ри Юли 2010 и стартира излъчването си на 1-ви септември.С него се заемат продуцентите на "Boys Before Flowers" ,което говори само по себе си,какво можем да очакваме.За ролите на двамата,изключително култови и интересни главни герой - Naoki Irie и Aihara Kotoko,продуцентите се спират на Kim Hyun Joong и Jung So Min. Историята е следната ... Baek Seung Jo (Kim Hyun Joong) е арогантен,надменен,безчувствен и апатичен ученик,който е не просто умен,а абсолютен гений.Той притежава необятна красота,чар,обаяние и всички момичета в училището го обожават.С IQ 200 и факта,че е пръв в абсолютно всичко - спорт,готвене,музика,бойни изкуства,училище,оценки и всичко,което може да си помислите,спокойно можем да кажем,че това е същинският господин "Перфектен".Един изключително интересен персонаж,който макар да е равнодушен,надменен и изключително горделив,крие нещо изключително в сърцето си... Oh Hani (Jung So Min) е ученичка в училището на Baek Seung Jo.Тя е в най-ниският по успех клас - "F",докато досещате се,предполагам,че главният герой е в клас "А".Oh Hani е една девойка,която не само е пълната противоположност на Baek Seung Jo,но е и много повече...Тя е неориентирана,непохватна,завеяна,обикновена и доста глупава девойка,без никакви амбиции и ясна представа за живота...Не я бива нито в училище,нито в оценките,нито в спорта...камо ли в любовта.Тя обича Seung Jo,но единственото,което получава от него е игнориране и присмех... Един слънчев ден,обаче,съдбите на двамата герои ги сближават и от тук нататък те се превръщат в съквартиранти.Oh Hani и баща и се нанасят в жилището на Seung Jo и семейството му,след като инцидент разрушава къщата им.... Следва една невероятно красива любовна история,изпълнена с препядствия,сълзи,смях и какво ли още не...
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Снимки :
Spoiler:
Official Posters :
Spoiler:
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
"Mischievous kiss" Poster Shooting Video
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Mischievous Kiss Interview On ‘Section TV Entertainment Station’
"...My character is an easily annoyed person. In one word, he’s a hopeless fella. September will soon become a hopeless month."
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 5/2/2011, 19:10
Kim Hyun Joong and the kid actress from Playful Kiss ~
Credit: Korean Site + Jung So Min Chinese Site (jsominchina.com)
Insomnia
X-SS501TeamBG Брой мнения : 2131
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 5/17/2011, 19:15
The Baek Brothers at Playful Kiss Set
mishel
SS501 Team Брой мнения : 401
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 5/17/2011, 19:44
Колко са сладки Ън Джо и Сънг Джо по време на и след снимките, Ким се държи много топло с момчето, закача се. Тоя филм ме разведряваше в дните ми на голямата зимна депресия
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 9/3/2011, 09:09
На 1 септември се навърши една година от излъчването на първия епизод на Mischievous Kiss по MBC. Колко бързо "лети" времето. Да си припомним някои от незабравимите моменти с Baek Seung Jo.
Честита първа годишнина на Mischievous Kiss ~ от KIMHYUNJOONGPERFECT
Credit: 0606khj1 @ YT
Otori Hana
Henecia Fan Club Брой мнения : 257
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 5/28/2012, 13:11
Kim Hyun Joong е прекрасен във сериала .Някъде бях чела, че актьорската му игра била слаба.Еее аз не виждам слабо място,само при мен ли е така?
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 6/19/2012, 20:45
Не е само при теб, Отори Хана... Не мисля, че играта му е слаба, а по-скоро ролята му е такава. Той не е виновен, че ролята е такава и прави каквото се изисква от него... Две гифчета... Тази тема... Искате ли снимки от мейкинга на драмата? Мога да ви предоставя сериозни архиви...
BlueRose
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 6/19/2012, 22:19
Благодаря много за гифчетата, Лоли! Аз не бих отказала снимки от мейкинга. Това звучи доста интересно.
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 6/20/2012, 19:21
Първа партида снимки от мейкинга на драмата... Не съм слагала кредит, той си е на снимките. Където зная датата, съм сложила, където не - в обща папка. Все пак това е било преди 2 години...
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 6/22/2012, 17:04
「イタズラなKiss」 в ефира на японската LALA TV от 29-ти юни
Credit: lala.tv
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 6/22/2012, 18:26
Бооо... Тепърва започват да я излъчват ли?
BlueRose
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 6/22/2012, 18:46
Според мен, това е поредния японски канал, който ще завърти в ефира си Playful Kiss. Щото по друг (честно казано не съм си направила труда да запомня кой) вече я излъчваха. Но колкото повече, толкова по-добре. Надявам се Хьон Джунг да се сдобие с нови почитатели.
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 6/22/2012, 19:39
Дам, добре го каза... Дано си спечели още почитатели... Иначе от мен още малко гифчета...
Otori Hana
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 6/25/2012, 11:04
Гивчетата са прекрасни.Как може да са толкова сладки?(Kim Hyun Joong и "брат му")
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 8/4/2012, 19:24
Списание посветено на продължението на сериала - Playful Kiss Youtube Special Edition
Credit: A-HLIA
direndur
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 8/4/2012, 20:35
Японската фотокнижка на Playful Kiss
direndur
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 8/4/2012, 23:04
Превода на интервюто от фотокнижката
Журналист: Коя е най-впечатляващата сцена от драмата? Со Мин: Сцена с целувката под дъжда, защото целувките преди това бяха само леко докосване на устните, а тази бе истинска. Но имах разтроен стомах този ден и снимките протекоха под напрежение. След това като гледах записа сцената ми се стори силна и любяща и дори се учудих. Заради физическото ми състояние бях притеснен за целувката, но по време на снимките напълно забравих за неразположението си.
Журналист: Коя целувка в драмата беше най-впечатляваща? Хьон Джунг: Целувката под дъжда. Деня беше много студен и за това се притенявах, че може да се отрази на снимките, но с госпожица Jung So Min (в ролята на Ха Ни) имахме вече подобно сцена преди и за това не беше особен проблем. В началото с нея бяхме по-студени, но много сцени, които снимахме заедно ни помогна да се сприятелим и се разбирахме.
Журналист: Кой предмет в училище ти се отдаваше? Со Мин: Спорт и японски. Нямам проблем с говоренето на японски на основно ниво. Гледам филми и сериали на японски в оригинал. Мислих, че трябва да знам поне малко японски като ходя в страната, поне за да не умра от глад.
Журналист: Кои са любимите ти предмети в училище? Хьон Джунг: Социология и история. В драмата Бек Сънг Джо е способен да реши и много трудни математически задачи, това е само игра.
Журналист: В истинският живот, в какво си добър? Хьон Джунг: Мога да готвя, понякога готвя много вкусно. Но живея сам и през повечето време ям навън. Само когато ми се прииска да хапна вкъщи си готвя. Готвя говеждо с ориз, мога и свински котлет с ориз да правя. Започнах да готвя, когато заживях сам. Гледах много телевизионни програми за готвене и си записвах. Дори и сега гледам, когато ми се отдаде възможност.
Журналист: В драмата Бек Сънг Джо е всестранно развита личност, които и близък с приятелите си, но е отчужден и се държи хладно с Ха Ни. В истинският живот харесва ли ти? Хьон Джунг: В реалността не съм толкова студен като героят си
Журналист: Да дразниш и тормозиш по-малките от теб, които харесваш, съгласен ли си с поведение като това? Хьон Джунг: В драмата героят митормози и дразни през цялото време Ха Ни, не разбирам подобен вид поведение. Като по-малък много обичах да се закачам с хората, които харесва. Спомням си случка от детството – момче седна на мен в клас, за да преписва, а аз начертах линия на чина, която отбелязваше моята половина и определих правило, че всичко, което я премине става моя собственост.
Журналист: Имаш ли щастлив спомен от сцена запечатана в съзнанието ти? Со Мин: Последната сцена с Бек Сънг Джо в леглото, когато се дразнехме. Това е сцена, която силно ме впечатли. В сцената има лека импровизация с Хьон Джунг, имаше момент когато се умълчахме, възхитена съм от сцената.
Журналист: Спомням си, че преди казахте, че сте били самотни, когато са завършили снимките. Така ли е? Со Мин: Да, по време на снимките носих венчална халка и когато в един момент ми я взеха се почувствах странно, неописуемо настроение е. Когато снимките на драмата приключиха, наистина имах чувството за самота. Усещане все едно съм се развела.
Журналист: В този момент прииска ли ти се да се омъжиш? Со Мин: Ха Ни се омъжи много малка и живя щастлив живот. В този момент си мислих, че ако се омъжа, също бих била щастлива като нея. Когато мислих за брак се замислих, че искам да имам 3 деца и трябва да започна връзка от 20те си години.
Credit: credit:yao贤 from Baidu HyunMin Bar
mishel
SS501 Team Брой мнения : 401
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 8/5/2012, 16:13
Страхотно итервю сега го прочетох, радвам се че с ги поразпитали, струва ми се, че Со Мин има леки симпатии към нашия лидерр
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 8/5/2012, 17:45
Аз щях да се изненадам,ако няма симпатии Научил се да готви...хехе браво на него А това с чина ме уби напомня ми на мен самата,че и аз имам подобни историики
BlueRose
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 9/23/2012, 12:32
На снимачната площадка на Playful Kiss ~ микс от фен камери
Credit: HollisHyun @ YT
BlueRose
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/23/2012, 17:48
PLAYFUL KISS THEATRICAL EDITION
Playful Kiss ще се излъчва в киносалоните в Япония в продължение на 2 седмици. Първа седмица: 8 декември 2012 Втора седмица: 15 декември 2012
Credit: navicon.jp/news + asian-hana.com
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/23/2012, 19:17
Пак ми се гледа като виждам как темата живее с нови ъпдейти по нея...
BlueRose
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/28/2012, 06:17
Драмата "Playful Kiss" на Ким Хьон Джунг ще бъде специално прожектирана като японски филм
Драмата "Playful Kiss," с участието на Ким Хьон Джунг, ще бъде представена като специален японски филм.
Според японска медия, "Playful Kiss" ще бъде редактирана за филм версия и ще бъде пусната в Токио, Япония, от 8 до 21 декември. Филмът няма да бъде дублиран на японски, а ще се прожектира с корейски и японски субтитри.
Оригиналната драма бе реализирана в Корея през 2010 година като драма на MBC. Това е и първата главна роля на Ким Хьон Джунг. Драмата бе голям хит и бе излъчена като драма в Япония по Fuji TV през 2011.
Заедно със специалната прожекция на "Playful Kiss", през декември ще бъде издаден първия официален японски албум на Ким Хьон Джунг. Неговото второ турне в Япония ще започне през януари следващата година.
Credit: kpopstarz.com
Otori Hana
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/28/2012, 15:07
Виждайки новите ъпдейти ме навяват спомени-явно ще трябва да я гледам пак.А прожекциите в Япония като филм ме кара отново да им завиждам
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/28/2012, 16:41
Значи ще я направят на филм? Хм... Това ще е доста интересно да се гледа. Нямам търпение да го направят. Така ще е по-лесно да я гледаме, когато ни домъчнее за драмата...
Sponsored content
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010)