Заглавие: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 8/30/2010, 20:37
First topic message reminder :
♥ Mischievous Kiss ♥
장난스런 키스
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Държава : Южна Корея Жанр : Романс,Комедия Излъчване : 1.09.2010 - ? / MBC Епизоди : 20 Сезон : 1 Продуценти : Group Eight Сценарист : Ko Eun-nim (고은님) Режисьори : Hwang In-roi (황인뢰) и Kim Do-hyeong (김도형)
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
В главните роли :
Kim Hyun Joong as Baek Seung Jo ~
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Jung So Min as Oh Hani ~
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Lee Tae Sung as Joon Goo ~
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Участват Още :
Kang Du,Choi Won Hong,Hwang Hyo Eun,Jang Ah Young,Jung Hye Young,Kang Nam Gil и други...
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Резюме :
"Mischievous Kiss" е Корейската адаптация на изключително популярната Японска манга - "Itazura Na Kiss".Освен,че мангата покори сърцата на милиони хора,Японската драма и аниме се превърнаха в абсолютен хит също...И след като Тайван също ни зарадва със една невероятна продукция,базирана отново на въпросната манга,вече е ред и на Южна Корея да представи своя шедьовър. "Mischievous Kiss" започва снимки на 22-ри Юли 2010 и стартира излъчването си на 1-ви септември.С него се заемат продуцентите на "Boys Before Flowers" ,което говори само по себе си,какво можем да очакваме.За ролите на двамата,изключително култови и интересни главни герой - Naoki Irie и Aihara Kotoko,продуцентите се спират на Kim Hyun Joong и Jung So Min. Историята е следната ... Baek Seung Jo (Kim Hyun Joong) е арогантен,надменен,безчувствен и апатичен ученик,който е не просто умен,а абсолютен гений.Той притежава необятна красота,чар,обаяние и всички момичета в училището го обожават.С IQ 200 и факта,че е пръв в абсолютно всичко - спорт,готвене,музика,бойни изкуства,училище,оценки и всичко,което може да си помислите,спокойно можем да кажем,че това е същинският господин "Перфектен".Един изключително интересен персонаж,който макар да е равнодушен,надменен и изключително горделив,крие нещо изключително в сърцето си... Oh Hani (Jung So Min) е ученичка в училището на Baek Seung Jo.Тя е в най-ниският по успех клас - "F",докато досещате се,предполагам,че главният герой е в клас "А".Oh Hani е една девойка,която не само е пълната противоположност на Baek Seung Jo,но е и много повече...Тя е неориентирана,непохватна,завеяна,обикновена и доста глупава девойка,без никакви амбиции и ясна представа за живота...Не я бива нито в училище,нито в оценките,нито в спорта...камо ли в любовта.Тя обича Seung Jo,но единственото,което получава от него е игнориране и присмех... Един слънчев ден,обаче,съдбите на двамата герои ги сближават и от тук нататък те се превръщат в съквартиранти.Oh Hani и баща и се нанасят в жилището на Seung Jo и семейството му,след като инцидент разрушава къщата им.... Следва една невероятно красива любовна история,изпълнена с препядствия,сълзи,смях и какво ли още не...
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Снимки :
Spoiler:
Official Posters :
Spoiler:
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
"Mischievous kiss" Poster Shooting Video
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Mischievous Kiss Interview On ‘Section TV Entertainment Station’
"...My character is an easily annoyed person. In one word, he’s a hopeless fella. September will soon become a hopeless month."
Последната промяна е направена от Insomnia на 9/21/2010, 17:14; мнението е било променяно общо 4 пъти
Автор
Съобщение
Insomnia
X-SS501TeamBG Брой мнения : 2131
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/9/2010, 13:23
Къде е любовта между тях?
Драмата "Mischievous Kiss", която представя нежната и сладка любов между Ким Хьон Джунг и Джунг Со Мин изглежда продължава да набира негативни мнения, въпреки, че вече достигна своя 12 епизод.
В 12 епизод на "Mischievous Kiss", който бе излъчен на 7 Октомври, Бек Сънг Джо отново бе категориченв избора си да остане сам, а О Ха Ни продължаваше да се надява. Все още, любовта между тях не може да бъде видяна и това довежда до негодувание на публиката.
Накрая на 11 епизод, излъчен на 6 октомври, се появи сцена, в която Бек Сънг Джо целува О Ха Ни. След този момент, публиката бе в огромно очакване на някаква завръзка, но в следващия епизод (12),Бек Сънг Джо отново продължаваше да игнорира и да се де държи грубо с О Ха Ни.
Този епизод показа и О Ха Ни, която разкри напълно мечтите и чувствата си към Бек Сънг Джо,но реакцията бе същата - той отново бе апатичен и продължаваше да не показва своите истински чувства.
"Mischievous Kiss" ще включва 16 епизода, което означава, че остават още 4. А любовта между Сънг Джо и Ха Ни веднъж се появява,после изчезва и всичко това изобщо не спомага за развитието на историята на драмата. Виждайки това, публиката оставя коментари като "Омръзна ми да чакам развитието на любовта им. сякаш всичко се върти в кръг. Наистина не знам какво се случва" ; "Не ми казвайте, че любовта между тях ще се разкрие точно на финала..."
Всъщност, втората целувка на Сънг Джо и сцената с леглото, съвзем леко загатват за любовта между двамата персонажи.Но публиката продължава да очаква по-пикантни сцени, а липсата им предизвиква огромно разочарование.
"Mischievous Kiss" продължава да държи рейтинги от 5+ % и основната причина за това е че развитието на сюжета не може да грабне повечето хора. "Разбира се, знаем, че драмата се излъчва по същото време, в което и други много силни продукции като ‘President’ и ‘Fugitive’, но кой да предположи, че с "Mischievous Kiss" и с нейната скрита карта, а именно Ким Хьон Джунг ще се случат тези неща." "Актьорската игра на Хьон Джунг и Со Мин е почти задоволителна" , "Образът на СоМин вече се превърна в публична фигура на деградацията"... коментари от този тип продължават да пълнят мрежата.
За жалост, тази статия показва жестоката реалност... Интересът е нисък, разочарованието е голямо. Колкото и да ми се иска да променя нещата, това няма как да се случи. В Корея, наистина за момента това е най-ниско гледаната продукция за сезона, че даже и за годината сигурно...
Не знам какво се случва...и не мога да си обясня толкова ли съм пристрастна, че не виждам тези ужасни работи, които пишат навсякъде... Толкова ли са сбъркани тези 5 % които гледат и наистина ли толкова се мрази драмата.... На мен лично, всеки епизод ми носи неописуема радост,щастие и гордост от фактът, че Хьон Джунг дава толкова много от себе си и се справя толкова добре...и най-вече,че се е развил и е порастнал толкова много за тази една година...
Както и да е, преведох статита, за да покажа какво е отношението към драмата в момента и какво е общото мнение...
И относно развитието на сюжета...знам,че Корейците държат да има много много драма и много много буйна любов и щом се появи нещо по-различно, бива изпрателно на заточение... Всеки епизод има своите смешни,култови и незаменими моменти,фрази, че дори изражения,които аз лично обожавам... И ако се абстрахирам от факторът Ким Хьон Джунг, просто в драмата има всичко, което може да се желае....
Не ме интересува какво ще каже х или у за играта и развитието на драмата... За мен моментите с нея са невероятни и напълно подкрепям О Ха Ни, Джун Гу, Ън Джо, Сънг Джо и всеки един страхотен персонаж от драмата............<33
Insomnia
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/9/2010, 15:26
Плажната сцена.... <33 Наистина е било адски забавно и много интересно по време на снимките ... Моментите с топката и бягането... кой да предположи, че са се получили след 10тия път ... Иначе горкичките...било им е много студено...направо като гледам Ха Ни и аз настръхвам.....
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/9/2010, 17:06
Още с новината за излъчването на драмата, приятелите ми ме подготвиха за провал заради "касовите" продукции, с които се дублира излъчването й... Не съм подвластна на Ким, за да видя, че нещо с него и провал и за да не мога да го приема, но за мен драмата е страхотна. Толкова много я харесвам, тя е забавна и весела, красива само по себе си... Очаквам всеки епизод с огромно нетърпение и съм безкрайно възмутена от мотаещите се преводачи, с които работя. Вярно е, искам да видя любов между двамата персонажи, но не за да ми покачи мнението за нея, а заради усещането на негодувание, с което останах от последния епизод, който гледах... Трети, беше ми много болно, че отборът на Сънг Джо спечелиха благодарение на това, че той изигра Ха Ни и ми се искаше час по-скоро да видя този самонадеян красавец влюбен в нея... Съжалявам, че няма интерес в Корея, на мен много ми харесва, наистина много... Пък и какво искат тез хора, кога се появи любовта между героите в "Красиви като ангели"?! В 13 епизод им беше първата целувка, какво искат и Те Гьонг беше студен и надменен...
Insomnia
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/9/2010, 18:17
Не знам. За мен цялата тази ситуация продължава да изглежда адски абсурдна и нереална.Още от началото нещата стояха твърде странни и аз не се отричам от позицията си,че тук има нещо скрито! Как може според вас в запитване на милиони хора относно коя е най-очакваната драма за 2010, Mischievous Kiss да спечели категорично първото място...и хоп..появява се първи епизод и изведнъж всичко се срива...Адски несвързано и необяснимо ми е... Къде са всичките тези ентусиасти, които категорично са гласували за Mischievous Kiss? ..... Или искат да ми кажат,че са били 3% ? Дам..разбира се...
Второ искам да кажа,че Корейският манталитет ми е пределно ясен. Няма ли любовни десетоълълници, смесени с бурни креватни сцени и драматични убийства и семейни разкрития, драмата категорично не става... Да, съгласна съм,че Mischievous Kiss е от по-спокойните и по-бавно развиващи се продукции, но това не е причина тъпи пуберчета да изливат злобни,некомпетентни коментари върху Хьон Джунг, казвайки,че не става за актьор и че е много странно как така продукция с него е толкова слаба...(естествено казаното е иронично, принизявайки Хьон Джунг като един от най-известните Корейски лица на шоубизнеса) Тези хора дават живота и здравето си за тази продукция и накрая все се намира някой,който да каже "Аре бе докога ше ги чакам да се целунат и влюбят" ..... За мен е недопустимо и нереално пагубно. Знам,че Хьон Джунг е силен и въпреки всичко няма да се натъжава и ще даде 101% от себе си, но при самата мисъл аз лично бих се разтроила много...
И какво като се развива бавно и няма ясна картина за нататъчното развитие на любовта им? ... Драмата компенсира с много други неща, на които продукции с рейтинг 20+ им липсват! Има непрекъснат смях,култови моменти, страшни допълнения към мангата, които украсяват историята по невероятен начин,незабравими реплики, инетересни песни, прекрасен ОСТ и какво ли още не...
Ще спра до тук защото днес достатъчно се ядосвах ....
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/10/2010, 08:34
Още едно клипче с издънки по време на снимките.
Credit: fumihkj0606 @ YT
Insomnia
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/11/2010, 07:56
Официалният канал на Mischievous Kiss в YOU TUBE е вече отворен... Има много интересни и готини клипчета...и очакваме още изключителни кадри..
Всички знаем за идеята за продължението на историята ... Сега вече всички ще могат да участват в проекта, давайки идеи и предложение за понататъчното развитие на драмата... Съответно всеки ще получи награди...които са невероятни <33 Жалко,че всичко това важи само за граждани на Република Корея. Наградите ще включват оригинални тениски,дискове с ОСТ, подписани от актьорите, плакати, флип камери, 2 билета за премиерата на специалните youtube филмчета, заедно с всички актьори и тн...
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/11/2010, 10:11
Искате ли и ние да си направим едно игричка с продължение на историята? Така или иначе не можем да участваме за награда, поне да играем за забавление помежду си... Иначе много се радвам за персоналния ютуб каналче... Сега ще има още повече интересни моменти за нас...
ПП - Извини ме за спама!
Insomnia
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/11/2010, 17:08
Идейно е....Съгласна съм ... кеке ... Само че трябва да си измислим правила и да направим отделна темичка...^_^
Insomnia
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/12/2010, 19:11
13 Епизод... <333 Ще бъде повече от епичен ...
BlueRose
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/13/2010, 10:57
Mischievous Kiss episode 13 [long preview]
Credit: citesidn @ YT
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/13/2010, 13:44
Не ме убивайте, но аз лично съм в трептно очакване на тази целувка... То целувка ли е, майкооооо! Страхотна! Дъждът, признанието му и после целувката... Уау! Вив, превеждай по-скоро, да стигнем до там, че умирам от любопитство!
BlueRose
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/14/2010, 10:24
Mischievous Kiss episode 14 [long preview]
Credit: Jenna00007 @ YT
Insomnia
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/15/2010, 07:35
Лоли, Вив не може да си каже именцето таз седмица... :(
Ето някои материали <3
mishel
SS501 Team Брой мнения : 401
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/15/2010, 21:00
Леле каква целувка, какво нещо аз съм на 3ти епизод а тя е чак на 13 нищо ще се чака това не е за изпускане и всички сники и клипчета много благодаря за тях. Филма ще е страхотен наистина не разбирам какво толкова се оплакват тия корейци от него, нямало развитие ами да изгледат един мексикански сериал и тогава да ми говорят за развитие, незнаят какво говорят. Нека си гледат каквото си искат щом не оценяват такава хубава продукция. Аз тотално съм впечатлена от тия 3 епизода и нямам търпение за останалите 13, толкова са сладки щурата О Хани и Бек Сънг Джо, перфектната двойка
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/15/2010, 22:29
О, Вив, почивай си... Мишка, и аз нямам търпение да гледам, но пък трябва да дадем на преводачите да дишат, а не да им вадим душата... Че ние, консуматорите, ставаме много досадни понякога
Но аз съм си забила на целувката от 13 епизод и нямам рестарт... Адски много ми харесва... Толкова силна са я направил като момент, че цялото ми съзнание се радва... Още снимки...
Insomnia
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/17/2010, 13:03
OST-а излиза на 22 ..... най-после... <333 песничките, които са включен ще са :
1. KissKissKiss 2. One More Time 3. 키스해줄래 4. 널 부른다 5. Try Again 6. 혼잣말 7. 사랑한다 말할까 8. Overture For 장난스런키스 9. I Love You(Main Theme) 10.고백 11.Oh! Chef 12.Run,Run,Run 13.Marriage 14.Love Theme 15.With Friends 16.Love Waltz 17.Campus Life 18.Love & Sorrow 19.그림자 20.그리워할수록 21.설레임
И нова част от любимите ми клипчета :
Insomnia
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/18/2010, 17:11
15 Епизод.... Последната сцена ми взе акъла... </3 А относно момичето, което е явно, че ще се влюби в Джун Гу....ужасна е :( ...
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/18/2010, 17:23
Mamma mia! Ама каква сцена! Нямам търпение да гледам това... А тази дет може би ще се влюби в Джун Гу, ми се струва малко грозна, ама не е ли европейдка? Или аз не виждам добре ... Но пък добре би било да има кой да се влюби и в него, винаги смятам, че нещастният влюбен, който през целия филм тича по един от главните, трябва да си намери половинка и щастие накрая поне...
Insomnia
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/18/2010, 17:51
За него си беше абсолютно задължително да си намери половинка. Джун Гу е разкошен и е просто мъжа мечта.... Води се, че е европейка. До колкото си спомням в мангата/анимето беше руса и много красива... Тази тук ми изглежда пълничка и изобщо не е достойна за хубавия Джун Гу... Иначе ми хареса смутеният му поглед, когато тя му каза, че е много вкусно.. <33
а за последната сцена.. няма да коментирам.. ;Д Знаех си, че ще ни го причинят!!! ;/
BlueRose
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/19/2010, 09:37
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/20/2010, 12:05
Клипче от снимачната площадка на Mischievous Kiss. Има страхотни моменти - забавни, готини, неловки, неудобни.
Credit: ytkiss @ YouTube
Insomnia
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/20/2010, 14:45
Много гадно клипче...не бих си го пуснала втори път .. ;Д ...но пък е забавно да гледам непукизма на Хьон Джунг...
снимчици от 15 епизод ....
Конкуренцията на Ха Ни ... която изглежда на 50 ...
И новата приятелка на Джун Гу ...
Lollipop
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/20/2010, 14:56
И аз няма да си го пусна повече това клипче... Много се разстройх - един път заради Ха Ни и един път за мен... Пак ли ще има конкуренция тази Ха Ни, милата... А пък тази изглежда по-зле и от предната, предната дори ми беше малко симпатична, само малко, ама тази...
Insomnia
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/20/2010, 15:18
между другото, аз харесвам много Хе Ра.... даже много повече от Ха Ни... имаше невероятни черти и невероятно мислене, което много ме впечатли ... съжалявам я и ми стана много мъчно когато плачеше за Сънг Джо...но все пак тя си знаеше всичко от самото начало...
Иначе тази новата в анимето бе брутална. Много лигава и изключително ужасна мадама. Ще я видим и тук ;Д
Insomnia
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010) 10/20/2010, 18:28
И ето с какво още ще ни зарадват.. На 27 Октомври календарът "Mischievous Kiss" ще бъде пуснат в продажба..... Естествено, ще включва разкошни снимки и сцени от драмата и няма смисъл да казвам,че ще се разграби като топъл хляб. Цената му ще е 4,900 Вона........... което е ...НИЩО!
Много се радвам, че екипът осъзнава колко много ще ни липсва драмата и че реши да ни направи такъв подарък. Наистина ще е много сладък календар и ще гледам да си го поръча при първия възможен и удобен случай, стига да го пуснат в ebay....
Ето и снимчиците, които имаме ....
Source: Hot Tracks
П.С...календарите с Хьон Джунг станаха твърде много.... ;Д..само ни дразни :(
Sponsored content
Заглавие: Re: [Kim Hyun Joong]Mischievous Kiss ♥ (2010)