Автор | Съобщение |
---|
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 7/4/2013, 15:11 | |
| Държа да отбележа, че това не е Ромео, това си е Мин... Този дето е правил снимката е в сериозна грешка, но пък снимката е мн красива, така че игнорирайте какво пише на нея... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 7/13/2013, 19:03 | |
| Това е снимката заради която се влюбих в Мин... Тогава даже не знаех, че е Мин това... Просто я зяпах и се чудех как е възможно да има толкова красиво създание, което да не е ясно какво е - мъж или жена... И свалях усилено двд-та на SS501 във френски форум, за да се запозная с творчеството на новите ми любимци.. Кой да се сети, че щом е подпис на някой от тема за SS501, значи е някой от групата... Просто го гледах и благоговеех... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 7/17/2013, 16:51 | |
| Този Мин пак изчезна някъде... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 7/27/2013, 12:22 | |
| Идеално пасва на горещия ден... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 7/29/2013, 17:52 | |
| Нещо не го харесвам особено тук... Вие какво мислите? |
|
| |
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 7/29/2013, 18:25 | |
| Мен тук нещо носът му не ми харесва. Но пък прическата му ме кефи. За усмивката, то е ясно. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 7/29/2013, 20:31 | |
| На мен нищо не ми харесва в тази снимка, но я пуснах от професионализъм, не от друго... Когато видях въпросният му нов нос, който и на Роуз не се харесва, - реакцията ми беше такава -----> |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 7/30/2013, 08:38 | |
| Извинявам се, ако мнението ми е леко спам, но бих искала да кажа още нещо за снимката. Не мога да си обясня защо това момче не се спря с пластичните операции на носа си. Мин е хубавец, а сам се загрозява. Не се бях заглеждала доскоро точно в носа му, но като каза Лоли на колко операции се е подлагал и ми стана лошо. А и на снимката е очевадно зле носа му - надут, широк в долната част. Много ми се иска Джунг Мин да спре с пластичната хирургия (защото вреди на здравето си), но едва ли ще го направи. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 7/30/2013, 08:58 | |
| Мисля, че няма да спре... Мин крие в душата си дълбока вътрешна неувереност, въпреки че е роден красив по всички стандарти в техния свят и няма нужда от никакви пластики... Винаги, когато изчезне за известен период от време, се страхувам, че пак си е пипал носа... Сега не зная как точно ще го видя след отсъствието му от месец, че и повече вече...Никога не бих си позволила да направя колаж, за онагледя всичките му 'нови' визии след поредната ринопластика, защото ще уроня авторитета на любимата си звезда - Мин не говори за такива неща и това е сред темите табута за него. Който го обича достатъчно и е прекарал достатъчно време с него, ще знае по презумция всички тези неща...Но това е моята любима 'визия' на Мин... |
|
| |
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 8/6/2013, 11:59 | |
| Наскоро видях тази снимка и много си я харесах |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 8/10/2013, 00:01 | |
| Мин в латино-американските издания ~ |
|
| |
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 8/14/2013, 09:26 | |
| |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/14/2013, 13:30 | |
| Jung Min @ Soleim CF |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 9/28/2013, 12:43 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 10/9/2013, 16:37 | |
| Една нова снимка на Мин, единственото нещо, което ме зарадва напоследък около него... Изключително красива е... И се надявам много скоро да видим и останалите от тази фотосесия... Указанието към снимката е, че е профилна на Мин от интернет... Преди време, когато пуснаха такива снимки със сходно описание, се оказа, че те са част от фотосесия, която зарадва Япония... Разбира се, малко по-късно, снимките достигнаха и до останалия свят за пълно нещастие на японките, разбира се... Разчитам и с тази да се случи така... credit: allforpjm |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 10/16/2013, 16:00 | |
| Спонсорска снимка ~ credit: allforpjm |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 10/26/2013, 08:27 | |
| Тази красота е нова снимка от официалния японски сайт на Мин ~ |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 10/26/2013, 17:22 | |
| Спонсорска снимка ~ Ingersoll credit: SakuraDream501 |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 11/10/2013, 19:34 | |
| Това съобщение е от 10.11.2013 от фейсбук страницата на Joo Young Hwan. Снимката е просто разкошна, насладете й се...
Днес беше толкова хубав ден!!
Благодаря ти за добрината. Ти си толкова сладък и мил. Надявам се да те видя отново в Корея и Перу.
С Парк Джунг Мин
В 압구정 로데오, Сеул. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 11/30/2013, 17:36 | |
| Мин на рождения ден на Choi Woo Sung ~ 23.11.2013 |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 12/7/2013, 16:04 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 1/25/2014, 08:24 | |
| Мин в магазин на Justin Davis ~ 24.01.2014 |
|
| |
darito95
Henecia Fan Club Брой мнения : 130
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 6/28/2015, 19:43 | |
| И понеже ми е лятно и съм в настроение за пускане на снимки, реших и аз да се включа!!! Любива ми е!!! Съжалявам ако преди това някой я е пускал. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 7/1/2015, 10:37 | |
| Чудесна снимка на Мин... И да е пускана преди, това няма голямо значение сега, когато темата е 40 страници... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... 7/13/2015, 13:22 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... | |
| |
|
| |
| [Колекция]Да събираме снимки на Мин от къде ли не... | |
|