|
|
| Откровенията на Kim Hyung Jun | |
| |
Автор | Съобщение |
---|
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
| Заглавие: Откровенията на Kim Hyung Jun 8/31/2010, 20:19 | |
| First topic message reminder :Добре дошли в света на Ким Хьонг Джун! Това е мястото, където Джун е повече себе си, отколкото звездата от екрана. Той не се срамува да покаже чувства. И макар, че вече е мъж, за нас той ще си остане Малчо по душа, защото сърцето му е чисто и без никакви притеснения изразява емоциите си. Тук можем да се "докоснем" до него, до душевността му. Да го видим по-истински от обикновено. Да разберем какво го вълнува, какво го кара да се смее и кое разплаква красивите му очи. Хьонг Джун току-що подписа договор с нова компания (S-Plus Entertainment) и стартира своя собствена кариера. Той разкри, че често използва търсачката в Интернет, за да види свързаните с него новини, рейтингът му сред феновете, а и с цел увеличаване на неговата популярност. По време на фен срещата на Ким Хьонг Джун в Сингапур (състояла се на 29.08.2010 г.) на въпрос дали е вярно това, той отговорил: "Да, вярно е. Търсете ме, моля!". И добавил: "Аз често търся новини за себе си онлайн, защото чувствам, че това ми е необходимо като артист, особено при сегашното положение, когато се занимавам с индивидуална дейност. Надявам се, че феновете ми ще направят същото." Коя е най-интересната новина, която е намирал за себе си във виртуалното пространство? Статия за неговото куче Choco. В материала (макар и кратък) се разказвало как от малко пале тя се превърнала в голямо куче. Друг от въпросите в Сингапур бил свързан с брат му Ки Бум (член на момчешката група U-KISS). Има ли съперничество помежду им? "Наскоро видях брат ми да участва в различни предавания, дори по-активно от мен. По някакъв начин се почувствах застрашен. Шегувам се! Той е добър брат и аз съм много щастлив да го видя да се представя добре в неговата работа. Популярността му нараства! Добро момче!" Как се чувства сам, без останалите членове на SS501? Те определено ще му липсват. Чувства се самотен без тях. Признава, че индивидуалната активност ще му даде повече свобода и място за развитие. Най-важното за един соло артист е да взема сам решенията и те да бъдат зрели, добре обмислени.В групата, когато е искал да изпробват някой музикален стил се е случвало това да не е подходящо за гласовете на другите момчета. Самостоятелните проекти ще му позволят да се занимава със собствените си предпочитания. "Освен това, по време на снимки, камерата ще се фокусира само върху мен. Шегувам се!" Credit: Chinese news @ mypaper.com.sg + English Translation by cloud0_o @ SgTripleS И последното му съобщение в twitter от 31.08.2010 година: "Завърнах се обратно благополучно след фен срещата. Вали много. Всички бъдете внимателни." Загрижен, както винаги.
Последната промяна е направена от BlueRose на 4/1/2011, 22:43; мнението е било променяно общо 2 пъти |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
mishel
SS501 Team Брой мнения : 401
| Заглавие: Re: Откровенията на Kim Hyung Jun 10/1/2010, 19:27 | |
| Едно голямо благодаря за преводите BlueRose, Джуни наистина е много сладичък и брат му покрай него, колкото харесвам Джуни с всеки превод симпатията ми се увеличава. |
| | | BlueRose
| Заглавие: Re: Откровенията на Kim Hyung Jun 10/2/2010, 10:17 | |
| Joon се подготвя усилено за участието си в "Кофеин", независимо от лошото време. Туит-чето е от преди 3 часа: Практиката приключи. Прибирам се и вали, моля всички да си носят чадърите. Credit: Only Jun |
| | | BlueRose
| Заглавие: Re: Откровенията на Kim Hyung Jun 10/2/2010, 12:02 | |
| 14:21 часа, българско време (20:21 корейско): Моля, имайте големи очаквания от мюзикъла "Кофеин".^^Credit: Only Jun |
| | | BlueRose
| Заглавие: Re: Откровенията на Kim Hyung Jun 10/3/2010, 22:48 | |
| 18:32 ч., българско време (00:32 корейско), 03.10.2010 год., Джун пише на брат си: Скъпи мой, по-малък братко Бум, дори и нещата да стават трудни, ти все още можеш да се справиш с тях добре. Не се разстройвай, просто го направи! Трябва да мислим допълнително (мащабно). Шумните песни са добри. Вложи повече усилия и ще се справиш даже по-добре! Прекрасно мое братче^^ Буми, бори се! Credit: Only Jun |
| | | Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Откровенията на Kim Hyung Jun 10/3/2010, 22:55 | |
| Това съобщение е тревожно... Да не би Ки Бум да се е предал... Момче, работиш, работиш и пак работиш, няма отказване, за да си най-добрият и никакво падане на духа... Учи се от брат си... Милото дете! Колко ли е уморено... Джун е написал много хубаво съобщение обаче... |
| | | BlueRose
| Заглавие: Re: Откровенията на Kim Hyung Jun 10/4/2010, 09:17 | |
| Джун определено знае как да усмихне деня ми. Две много бързи, кратки, но съдържателни туит-чета: 11:17 часа (българско време), 17:17 (корейско):바쁘다 바빠^^ Зает, зает.^^ 11:54 часа (българско време), 17:54 (корейско):사랑해 Обичам ви.Разнежило се е момчето. Въпреки натоварения си график, не забрави да се отбие в туитър и да ни каже най-хубавите думички на света, които всеки би искал да чуе. И ние те обичаме, Джуни! Credit: http://twitter.com/HyungJun87English translate: BlueRose |
| | | mishel
SS501 Team Брой мнения : 401
| Заглавие: Re: Откровенията на Kim Hyung Jun 10/4/2010, 19:58 | |
| Колко е мил и грижовен с брат си и така покровителски говори, и не пропуска да поздрави феновете в туитър, наистина се радвам, че има такива хора като него. |
| | | BlueRose
| Заглавие: Re: Откровенията на Kim Hyung Jun 10/5/2010, 10:29 | |
| Вчера Jun и Hwang Bo имаха лека закачка. След туит-чето на Джун: Обичам ви.
Тя му отговори: Такива неща трябва да ги пращаш като лични съобщения.
Той: Засрамен, засрамен. Credit: Only Jun |
| | | BlueRose
| Заглавие: Re: Откровенията на Kim Hyung Jun 10/5/2010, 15:27 | |
| Вторник: 05.10.2010 г., 16:02 часа (българско време), 22:02 (корейско). Много мило послание. Ще работя упорито. Моля всички, гледайте ме великодушно с любящите си очи. Mога да постигна всичко, стъпка по стъпка, ако останете с мен и ме наблюдавате.
Credit : Only Jun |
| | | BlueRose
| Заглавие: Re: Откровенията на Kim Hyung Jun 10/6/2010, 10:29 | |
| 6-ти септември (сряда), 12:17 часа (българско време), 18:17 (корейско)Бъдете силни! / Продължавайте напред! Credit: http://twitter.com/HyungJun87English translate: Only Jun |
| | | BlueRose
| Заглавие: Re: Откровенията на Kim Hyung Jun 10/6/2010, 17:29 | |
| Още едно туитче от днес - 19:03 ч. (българско време), 01:03 (корейско). Благодаря много на всички. Наистина ще запомня всеки и всичко. Credit: http://twitter.com/HyungJun87English translate: xiaochu @ Quainte501 |
| | | BlueRose
| Заглавие: Re: Откровенията на Kim Hyung Jun 10/7/2010, 07:33 | |
| Това е първото съобщение на Джуни, откакто подписа с S-Plus. Публикувано е в "Новини", но понеже съм споменала, че в тази тема ще се постват писмата му (така ще е и занапред), нека го има и тук. Първо писмо на Ким Хьонг Джун за официалния му японски уебсайт [20.09.2010] Здравейте! Аз съм Ким Хьонг Джун. Въпреки, че уебсайтът не е открит официално все още, много фенове вече се струпаха тук, така че реших да дойда да ви поздравя.^^ Тук съм, в Япония, за да присъствам на фен срещата на Song Seung Heon sunbaenim утре като част от поканените! Ще ходи ли някой? Ще бъде прекрасно, ако всички дойдете да ме подкрепите.^^ Тъй като все още не съм запознат със соловата активност, аз съм доста нервен. Все пак, още съм толкова млад! Тъй като го правя с всички вас, не съм сам! В бъдеще ще работя упорито, за да ви покажа колко страхотен съм, така че продължавайте да ме подкрепяте.~~ Credit: kimhyungjun.jp Korean to English translation by Ode / ss501ode.blogspot.com |
| | | BlueRose
| Заглавие: Re: Откровенията на Kim Hyung Jun 10/7/2010, 07:58 | |
| Второ писмо на Джуни за официалния японски сайт [06.10.2010] Здравейте! Аз съм Ким Хьонг Джун. Първо, аз съм много щастлив да имам такава готина японска страница, за да мога на нея да поздравявам всички. Всички се сблъсквате с щастливи неща, нали? Така е, защото аз отправям моите молитви. Надявам се, че на всички се случват само хубави неща. Тук имам възможността да се срещам с японските си фенове, а също често да споделям с вас последните новини. В последно време съм зает с репетиции за мюзикъла "Cafe In". А също продължавам моята работа като DJ на "Kim Hyung Jun’s Music High". Освен това съм и водещ. Прекарвам дните си с наистина препълнен график. ^_^ Скоро, може би ще мога да се срещна с всички ви чрез мюзикъла. Mina-san~ Aishitemasu Iiyoumemida Kudasai ^^ Ja Ne (Всички.~ Обичам ви. Сладки сънища.^^ Чао.) Credit: kimhyungjun.jp English translate: Only Jun |
| | | BlueRose
| Заглавие: Re: Откровенията на Kim Hyung Jun 10/7/2010, 18:36 | |
| Туит-чета от днес, 7 октомври (четвъртък). Приключих снимките за постера на мюзикъла.
Моля, очаквайте с нетърпение мюзикъла "Кофеин". Credit: http://twitter.com/HyungJun87English translate: Only Jun |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Откровенията на Kim Hyung Jun 10/7/2010, 19:50 | |
| Много сладки писма.... Наистина ли се намираме в молитвите му? Значи наистина ще ни се случат хубави неща тогава, щом толкова красиво създание се моли за нас... А ние ще го подкрепяме винаги, можем ли да го оставим сега, та сега, когато прави първите си стъпки сам, ние трябва да сме там, за да го подкрепяме и да му се радваме, да гледам всеки успех и да го преживяваме с него, да мечтаем заедно докато стане истински ярка, като слънцето, звезда... Ти не си сам, Джун, и никога няма да останеш сам! |
| | | BlueRose
| Заглавие: Re: Откровенията на Kim Hyung Jun 10/8/2010, 09:31 | |
| |
| | | BlueRose
| Заглавие: Re: Откровенията на Kim Hyung Jun 10/9/2010, 16:34 | |
| Днес Джун пусна само едно туит-че. В 14:11 часа (българско време), 20:11 (корейско). Странно съобщение. Неясно. Това е сърцето ми. ^^ Credit: http://twitter.com/HyungJun87English translate: Only Jun |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Откровенията на Kim Hyung Jun 10/9/2010, 17:56 | |
| Да, и на мен ми се видя малко странно... По-скоро недовършено. Къде е сърцето му?! И кое е сърцето му?! Може би нещо изпускам от смисъла... |
| | | BlueRose
| Заглавие: Re: Откровенията на Kim Hyung Jun 10/10/2010, 18:12 | |
| Туит-четата от днес. Първото, което Джун пусна в 15:44 часа (българско време), 21:44 (корейско). Изглежда си общуваше с извънземните, защото беше на непознат за жителите на нашата планета език. В последствие изтри съобщението си. Преди 2 часа: Тези упражнения са много трудни.
Hwang Bo към Джун: Не можеш да се сравняваш с мен.
Това натъжи Джуни. Credit: http://twitter.com/HyungJun87English translate: Only Jun (kimhyungjun.net) |
| | | Lollipop
| Заглавие: Re: Откровенията на Kim Hyung Jun 10/10/2010, 18:48 | |
| Хихи... Виждам, че с Hwang Bo си общуват... Забавни са, ама за какви упражениения става дума? Иначе... Защо е изтрил "извънземното" си съобщение? |
| | | BlueRose
| Заглавие: Re: Откровенията на Kim Hyung Jun 10/10/2010, 18:56 | |
| За обикновени упражнения става дума. Физическата подготовка му идва в повече след часовете по пеене и актьорско майсторство, медийните изяви, фен срещите и всичко друго. И аз се чудя защо изтри посланието към извънземните. Сигурно се притесни, че може да го разкодираме. |
| | | BlueRose
| Заглавие: Re: Откровенията на Kim Hyung Jun 10/11/2010, 09:36 | |
| 11 октомври 2010 год (понеделник) - 11:57 ч. (българско време), 17:57 (корейско)Репетирам мюзикъла.~ WoohaCredit: http://twitter.com/HyungJun87English translate: Only Jun |
| | | BlueRose
| Заглавие: Re: Откровенията на Kim Hyung Jun 10/11/2010, 15:36 | |
| 11 октомври 2010 год (понеделник) - 17:31 ч. (българско време), 23:31 (корейско)http://twitpic.com/2wq3qj - Много красиво.П.П.: Наистина красиво зелено море. На Джун може би му липсват изявите с останалите момчета от групата? А може би му липсват и всички Triple S? Малко след това... 3rangka към Джун: Трябва да качиш снимкa за доказателство. кеке [Това е реплика в отговор на туитчето на Джун от по-рано, че репетира за мюзикъла.] Джун към 3rangka: Къде?
Credit: Only Jun English translate: xiaochu @ Quainte501.com |
| | | BlueRose
| Заглавие: Re: Откровенията на Kim Hyung Jun 10/13/2010, 12:56 | |
| 13.10.2010 год. (сряда), 15:03 часа (българско време), 21:03 (корейско) Упражнението е трудно. Credit: http://twitter.com/HyungJun87English translate: Only Jun (kimhyungjun.net) П.П.: Момчетата от SS501 ще вземат да се сринат. Мин вчера колабира и бе откаран в болница, вследствие на стрес и преумора; Джун тича от репетиции и ангажименти покрай мюзикъла, в студиото на радиото, за да води Music High; Хьон Джунг - от фен срещата в Япония, обратно на снимачната площадка на Mischievous Kiss в Корея. |
| | | BlueRose
| Заглавие: Re: Откровенията на Kim Hyung Jun 10/14/2010, 14:58 | |
| 14-ти октомври (четвъртък), 15:52 часа (българско време), 21:52 (корейско) Работя усилено. Работя упорито, за да получа признанието на всички. Мюзикълът е наистина очарователен и изглежда забавен.
14-ти октомври (четвъртък), 15:54 часа (българско време), 21:54 (корейско) Ще работя усилено, макар и да е трудно. Credit: http://twitter.com/HyungJun87English translate: Only Jun |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Откровенията на Kim Hyung Jun | |
| |
| | | | Откровенията на Kim Hyung Jun | |
|
Страница 2 от 7 | Иди на страница : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 | |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|