Автор | Съобщение |
---|
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Преса 4/6/2012, 17:50 | |
| Fans ~ vol.87 credit: Min Love |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 4/9/2012, 12:24 | |
| Списание от Малайзия ~ |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 4/11/2012, 16:15 | |
| Най-сетне прекрасното Trendy излезе... Насладете му се |
|
| |
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
| Заглавие: Re: Преса 4/12/2012, 12:43 | |
| Искам и на мен да ми позира Мин,аааах така искам да го снимам. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 4/12/2012, 12:50 | |
| Мн красива фотосесия, изключително елегантен е... Мн харесвам снимките... Мин е като картинка... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 4/12/2012, 13:04 | |
| |
|
| |
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
| Заглавие: Re: Преса 4/12/2012, 13:21 | |
| За Мин какво да пиша..невероятен е..аз за момата да драсна..Ъъъъ ама аз ли само намирам тази прическа странна..хич не ми харесва...е то не може да са все красавици като нас де. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 4/12/2012, 13:23 | |
| Честно казано аз й харесвам прическата на Ман Шу... Отива й, има малко личице тази тайванка и я намирам сладка така... Малко ми е странно да я гледам с рошав ефект на косата и с елегантни дрехи - смятам, че двете не се съчетават добре, но... Аз не съм стилист и може би нищо не разбирам... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 4/16/2012, 11:20 | |
| Японско списание ~ credit: on tag |
|
| |
Lollipop
| |
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 4/25/2012, 16:05 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 4/26/2012, 18:38 | |
| Списание от Малайзия ~ credit: on tag |
|
| |
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: Преса 4/27/2012, 16:15 | |
| Не мога да опиша с думи колко е сладък.. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 4/30/2012, 17:33 | |
| Забележете, че списанието не е азиатско... А въпреки това цялото е посветено на корейските звезди... Струва ми се (по езика на корицата), че идва от Южна Америка... Е, няма как да не им завиждам на тези... Asia World credit: PJM IFC |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 4/30/2012, 17:34 | |
| Тайванско списание ~ |
|
| |
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: Преса 4/30/2012, 17:39 | |
| Списанието е страхотно, интересни звезди и статии, както плакати са поместили в него. И аз искам такова списание в бг. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 4/30/2012, 17:54 | |
| И аз... А като видях, че има мини плакат на Мин, направо сърцето ми се сви от завист... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 5/2/2012, 12:54 | |
| - Lollipop написа:
- Забележете, че списанието не е азиатско... А въпреки това цялото е посветено на корейските звезди... Струва ми се (по езика на корицата), че идва от Южна Америка... Е, няма как да не им завиждам на тези...
Asia World credit: PJM IFC Правя бях... Списанието е от Перу... Ето и вътрешната част... Хич не са се скъпили хората на снимки... Asia World |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 5/11/2012, 18:01 | |
| - Lollipop написа:
Английски превод: RPJM Когато певецът Парк Джунг Мин влезе в студиото, екипът не можеше да откъсне очи от него, а той държеше кученцето си в ръце. По време на специалната фотосесия, Дюки зареждаше атмосферата с приятно чувство. Тази снимка е специално правена с Дюки, защото той няма опит с фотосесиите.
"Парк Джунг Мин е опора за семейството ни, макар и най-младият, като мъж той е поел отговорността да се грижи за нас. Когато чух, че иска да става певец, бях наистина разтревожена. Но въпреки това, след като стана артист, той стана и много по-отговорен." - майката на Джунг Мин
Джунг Мин и неговата майка
Как се чувстваш на специалната фотосесия с майка си? Гледайки как майка ми се слага кокетен грим и се облича в красиви дрехи, докато бяхме у дома, не можех да й помогна, но си казах: "Майка ми също е жена." Почувствах се зле. Заради семейството, майка ми няма време да се издокара. Ще трябва да купя на майка си нови дрехи като подарък някой ден.
За какво си говорите обикновено с майка ти? Когато бях малък, мислех майка си за страшна, тя винаги се е държала строго с мен. Но след като дебютирах като изпълнител, започнах да си говоря повече с нея. Когато съм си вкъщи съм доста скучен, за разлика от времето, когато съм с приятелите си. Разбира се има моменти, в които майка ми ми чете 'лекции'. (смях)
Чувстваш ли се щастлив със семейството си сега? Наскоро си купих куче и го кръстих Дюки. След като го донесох вкъщи, семейството се изпълни с хармония. Много често съм извън страната заради натоварения си график, така Дюки ще ме замества и ще съм спокоен. Но пък родителите ми ще обикнат Дюки повече от мен, което ме кара да се чувствам малко странно. (смях)
Какво е семейството ти за теб? Те са тези, които винаги безусловно са били до мен. Няма значение какво решение ще взема, те винаги ще ме подкрепят с разбиране. Семейството ми е моят източник на сила. |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Преса 5/12/2012, 13:58 | |
| Незнаех, че Мин живее със семейството си. Понеже много звезди си купуват къщурки и живеят сами, радвам се, че той не е бил сам. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 5/12/2012, 14:30 | |
| Е, не... Той наскоро купи чисто нова къща за семейството си и живее с тях. |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Преса 5/12/2012, 14:33 | |
| Още по-хубаво нова къща със семейството. |