Автор | Съобщение |
---|
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Преса 2/20/2011, 20:51 | |
| И на мен ми е интересно за какво говори... Но пък той наистина опитва различни неща... Glamorous Sky е доста различна от Do you know... А това до колко ядосва жените, започвам да му вярвам напоследък... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 2/21/2011, 18:37 | |
| credit: ameblo.jp/ss501jungmin |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 2/22/2011, 19:20 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 2/22/2011, 19:27 | |
| credit: ameblo.jp/ss501jungmin |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 2/24/2011, 20:23 | |
| credit: baidu .... credit: baidu + on tag |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 2/26/2011, 19:19 | |
| Times Weelky Chaina ~ март credit: on pics Очаквайте много скоро превод на списанието... Надявам се да имам нет, че да мога наистина да го пусна скоро... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 2/27/2011, 15:25 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 2/27/2011, 17:13 | |
| - Lollipop написа:
Times Weelky Chaina ~ март credit: on pics
Превод~ благодарение на: cllslam10
Парк Джунг Мин не желае да бъде хвален заради това, че е готин
Корейският идол от групата SS501 тръгна сам по своя път, момчето цвете Парк Джунг Мин е първият от групата, който издава солов албум и разпространи дейността си, опитвайки се да си намери място в Китай и Япония. Той планира да снима идол драма през май в Тайван, а също желае да е по-мъжествен след като скоро ще направи 25 години, той винаги е бил наричан 'момче цвете', но той подчертава, че не иска да бъде просто 'готин', той иска да бъде назоваван като: 'красив'. Напоследък много от корейските групи има конфликти с техните мениджъри, но Парк Джунг Мин е сред малкото щастливци, който са започнали соло кариерата си много гладко.
Сам (Уплашен и депресиран) Той казваше по време на интервютата си в Корея, че преди да реши да започне самостоятелна кариера е бил доста изплашен и депресиран и след като е започнала неговата официална активност се чувствал самотен, но колегите му били приятни и забавни, дали му шанса да започне на чисто и той вече не бил самотен. Той казва:"Тревожа се дали феновете на SS501 ще продължат да приветстват моите соло изяви?. След като обявил, че ще продължи сам, феновете демонстрирали ентусиазъм, партера на неговата нова компания се пълнел с фенове от всякакви страни, което го успокойло. "Затова написах текста така, 'Not Alone' - 'I'm not alone', когато композирахме моята нова песен." От разпределената между петима работа, да тръгнеш да се бориш сам, той казва, че не се чувства уморен. "В групата аз представях всички ни. Така че, когато другите започнат своята солова активност би трябвало да почувстват липсата ми." Макат че те не се срещат често, продължават да се загрижени от работата на другите. "Когато снимах видеоклипа си, Хьонг Джун дойде да ме види по време на снимките."
Пилешки гърди ( отслабнал с 12 кг) Искайки да демострира различна визия за соло активността си, Парк Джунг Мин отслабва с 12 кг като яде само пилешко месо и тренира усилено във фитнеса. За активността си в Китай нивото му на китайския чувствително се покачва, когато го интервюират, той може да изрече всички думи и фрази и дори да разбере какво го питат, след фотосесия, той дори пита на мандарин напълно уверено дали може да погледне как са станали снимките. По време на фен срещата той говори на китайски, което кара феновете да попаднат изцяло под чара му, макар да е имал само 15 дена, за да учи китайски сериозно. Когато разговаряме за албума му: "исках да продължа стила на SS501, но добавихме и рок звучене и оркестър и се получи напълно различно усещане." Той изглежда точно като нарисувано момче цвете, с което заинтригува Анджи Чай (майката на тайванската драма) и тя го избира да участва в тайванска идол драма през май, той споделя: "Напоследък много гледам "Corner With Love", който е много интересен." Той беше похвален, че е момче цвете и е по-красив дори от момиче, с хубавата му усмивка и с палавото цупене, кара сърцата на дамите да бият учестено и тотално да си паднат по него. Той поклати главата си и каза, че не иска много много да е хвален, че е момче цвете и каза на китайски: "Скоро ще направя 25, надявам се бъда наричан красив и харизматичен." Той продължи след кратко замисляне: "Когато бях на 18 се надявах да ме оценяват като сладък, въпреки че дебютирах по-рано изглежах по-голям за възрастта си, така че никой не ме беше похвалил, преди това" Попитан дали иска да се превърне в мускулест мъж, каквито са повечето корейски звезди. Той се смя: "Не мисля, че би ми отивала подобна визия, тъй като съм много слаб, бих искал да имам мускули, но сега наистина няма как да ги направя". Изглежда той се изплаши да не му се смеят, че изглежда твърде женствено и веднага подчерта: " Все още имам бицепси! Когато бях преди в Япония, трябваше да се събличам за половината от фотосесията, тогава нямах време за тренировки, така че не зная дали не са прибегнали до фотошоп, за да оправят снимките ми."
*На снимката на втората страница, ниско долу (Мини държи в ръцете си телефон): Парк Джунг Мин говори китайски на много добро ниво, докато са го интервюирали, той по комичен начин прочита съобщението от телефона на ретортера.
credit: eng.translation: cllslam10.blogspot |
|
| |
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
| Заглавие: Re: Преса 2/27/2011, 17:15 | |
| Наистина много хубави снимки,Мин е толкова лъчезарен Бебо и Сенг са много сладки милите :) |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 2/27/2011, 17:24 | |
| Ми на Сенг и Бебо мястото им не е тук, ама трябваше да режа снимката или да си я запазя за мен си, ама реших да я споделя с вас, без да отваярям фотошопа... А Мин... Тази фотосесия е продължение от една изложена в друго списание и мн и се радвам, защото се очертава една от поредните ми любими... Чудя се коя ли ми е нелюбима негова |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 2/28/2011, 17:40 | |
| KOREAN WAVE ~ vol.44 credit: ameblo.jp/ss501jungmin |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Преса 2/28/2011, 17:46 | |
| Каква прекрасна снимка,разтапяще усмивка,както винаги |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 2/28/2011, 18:08 | |
| Определено, и на мен много ми харесва, а и това, че е на цяла страница още повече ми харесва... Когато са на цяла страница качеството на сканиране е още по-добро |
|
| |
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: Преса 2/28/2011, 18:21 | |
| Момчето си е усмихнато и лъчезарно, а и доста красиво... дори и в продран човал да го облекат, пак ще е симпатичен. А като го зърнеш само как се радва на живота, можеш да забравиш за неволите, които имаш |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Преса 2/28/2011, 23:30 | |
| Омоооооооо тези хора искат да ни уморят с такива прекрасни снимки Снимката,където е опрян до стената и е с леко вдигната брадичка е уникална! А тази последната е като рисувана :) |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 3/1/2011, 18:16 | |
| Taipei Walker credit: on pics Малко съм разочарована от материала... Като гледах фотосесията, очаквах нещо мн по-голямо с мн повече снимки... Имаше невероятни кадри, къде отидоха?! Скоро очаквайте и превод на български на това интервю... Наистина много скоро... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 3/1/2011, 18:18 | |
| 3.15 credit: ameblo.jp/ss501jungmin |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 3/2/2011, 23:47 | |
| Тайванско списание credit: park-jung-min.com + rainaftershine.wordpress Този скан е лош, още повече малко загубих представа това качвано ли е... Използват еднакви снимки и ми се струва като да съм го виждала преди |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 3/3/2011, 14:00 | |
| |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Преса 3/3/2011, 14:50 | |
| Умопомрачителни снимки!!! А този поглед е толкова пленяващ! |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 3/3/2011, 16:00 | |
| Определено, тези снимки са страхотни... Любов от пръв поглед... Изобщо не мога да си избера любима, но ми прилича на бохем, на мафиотски бос... Толкова е класически и толкова мъжествен... Мин определено е постигнал визията, която иска... |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Преса 3/3/2011, 16:28 | |
| Напълно съм съгласна с теб! |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 3/3/2011, 17:09 | |
| Само като видях името на списанието и разбрах защо снимките са толкова красиви... От това име винаги излизат невероятно красиви снимки... Сега да обърнем внимание на една друга снимка, красива няма как да не е, когато е сниман Мин, нали... ぴあ ~ vol.1331 credit: ameblo.jp/ss501jungmin |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 3/5/2011, 16:56 | |
| |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Преса 3/5/2011, 17:02 | |
| |