На 8 Септември 2010 официалният сайт на Ким Хьон Джунг отваря врати.Най-прекрасната новина е,че освен на корейски, има опция и на английски,което е добре дошло за нас феновете.които си и нямат на идея от корейски...
След дълъг процес на обработка и дооформяне,в началото на втората седмица на септември,сайтът вече е факт.
По повод сайта си,Ким Хьон Джунг застана пред обектива,за да снима една прекрасна фотосесия,чиито снимки ще окрасяват интернет страничката му... Клипчето от въпросната фотосесия...
Всичките снимки и информация,която се появи в сайта ще публикувам тук...
Последната промяна е направена от Insomnia на 11/23/2010, 18:04; мнението е било променяно общо 5 пъти
Честита Нова година^^ Отивам в Япония………………….^^ Ще ям много kyudong (ориз с говеждо и яйце) и ramyeon, и ще се върна. keke Сърцето ми бие силно, очаквайки с нетърпение храната в самолетa....... kekekeke Легнах си рано и се събудих в 6:32 сутринта ㅡ ㅡ;; Нямам какво да правя… Вече опаковах багажа си.. keke и взех душ. Нова година е, затова не идвайте да ме изпращате на летището, а си починете. keke Ще ви разбера, ако не дойдете днес на летището. Днес ще бъда безразличен, така че ако идвате да правите снимки и такива неща, аз ще се преструвам, че не ви познавам и ще ви игнорирам.^^ Вчера беше забавно, нали????????? Аз също се забавлявах. keke Екипът също каза, че са се забавлявали много. keke Както и да е, грижите се всички за здравето си тази година и не се разболявайте. Надявам се всички да сте изпълнени с неща, които ви карат да се усмихвате. Главната тема днес е "Честита Нова година"…….. keke, и не идвайте на летището, просто си починете. keke
Credit: hyun-joong.com English translation: Wonderrrgirl @ wonderrrland.wordpress.com
Kim Hyun Joong ще бъде гост в Ameba Studio [24.01.2012]
Km Hyun Joong ще бъде гост на онлайн радио шоу, което ще се излъчва на живо! Той ще отговаря на въпроси на японски фенове!
Kim Hyun Joong ще се появи в специално подготвено радио шоу чрез онлайн службата за комуникация "Ameba Studio".
За изпълнение на идеята на Kim Hyun Joong "по-задълбочено общуване с японските фенове", той не само ще отговори на събраните предварително въпроси, но и ще си общува със слушателите.
В момента ние събираме вашите въпроси на Ameba Pigg!!
Ще може да видите една различна страна на Kim Hyun Joong, която обикновено не сте виждали, по време на неговото първо онлайн радио шоу, излъчвано на живо?!
Моля, очаквайте го с нетърпение!
Време: 28/01/2012 (събота) 20:00 ч. ~ 20:45 ч.
Гост: Kim Hyun Joong
Водещ: Kosaka Daimaou
Credit: KHJ Japan official site (kimhyunjoong.jp) Chinese translation: 斗斗 @ HyunJoongChina.com English translation: tzeyin28 @ facebook.com/DS501fanpage
Това радио предаване ще е било много интересно...Ще си говори със слушателите....ехх мечтии Винаги интервютата му са били много интересни и забавни дано да има някой който ще сподели с нас,че и ние да се зарадваме
Hee…. Как сте всички? Сега съм в Япония. hehehe Макар да знаете вече това от статиите в новините, предаванията и Интернет, аз живея много добре… hehe Предния ден, изпълнителният директор ми купи освежител за въздух, убиващ микробите и го постави до леглото ми. ^^ Благодаря ти.
Въпреки това, от вчера до сега, главоболието ми се усили…. Затова, не ми казвайте, че е заради освежителя за въздух. Преместих го и…. о, Боже…… главоболието ми изчезна…….;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Така че, аз съм микроб…… omg!!!!!!!!!!!!!!!
Сега всички вие харесвате микроби keke Бъдете внимателни….. Аз съм лош микроб…. puahahahaha Храната е тук, трябва да хапна, нали… Довиждане. ^^ Благодаря ви Henecia & TripleS.
Заради всички вас, аз продължавам през 2012 година. Ще покажа на всички как продължавам и през тази година. Ще спреш да ми бъдеш фен, защото ще се измориш от мен. kekekeke
Ще продължим през следващите 3 години и половина и ще изчезнем? ke Сега отивам да ям!!! Чао, хора…… ㅜㅜ Аз съм микроб.
Credit: hyun-joong.com English translation: @wonderrrgirl / wonderrrland.wordpress.com
хаха "Аз съм микроб" Вече наистина обичам микробите Искам един микроб като него в нас Но никога няма да се изморя да му бъда фен,това не е изморително С това 3 години и половина какво иска да каже..... казарма или какво..:(
Е, кажете ми не е ли уникален... Обичам ги тия негови писания... хаха Микроб бил...Боже, как е стигнал до това заключение само Не мога да спра да се хиля... Прекрасния ни лидер...Забелязвам, че няма намерение да си взима почивка и явно скоро ще издаде или нов албум или някоя драма или или ...Знае ли се какво е намислил и какво има в главата му микробска... Няма да се уморим от него със сигурност защото сме жадни за нови песни и нови проекти, но би било хубаво да си почине и да събере сили малко...Не се е спрял от миналата година горкия...Но все пак той си решава и няма кой да слуша...Ох, не. Оная част с микроба ми е любима... хаха уникат
п.с. и на мен ми е интересно какво иска да каже с това 3 години и половина???
хихи и аз обожавам неговите писания Ние ще си го обичаме и като микробче,той е единсвения микроб който не е вреден :) а ни заразява с любов и позитивност
4D до края! Това е Хьон Джунг. Досега не вземах отношение за тези 3 години и половина, защото тази част от писмото му ме натъжава, но след като не спирате да питате... Миналата година беше казал в едно интервю, че след като излезе от казармата ще се пенсионира. Ще е вече на 30 г., няма да му се танцува лудо по сцената и най-вероятно ще се снима във филми. Мисля, че някъде имах линк към тази статия. Трябва да се поразровя и да я преведа, за да съм абсолютно точна.
Роуз...и аз съм чела това интервю за съжаление...Сега като се сетя това и аз се натъжавам наистина! Хубаво е че ще снима поне филми, но музиката? Къде остава? 3те години ще минат толкова бързо и после какво... :( Значи на 30 ще влиза в казарма и като излезе ще е на 32 и няма да му се танцува...Това ли е съдбата на повечето идоли? Сигурно...Жалко
Не ми се вярва да се откаже от музиката само защото ще е на 32 .Сега може така да твърди , но нещата може и да се променят.Умората от всичко също си казва думата върху неговите планове.Знае ли човек?
Доколкото знам, мъжете в Корея получават повиквателна за казармата след като навършат 28 год. Забелязала съм, че при някои става малко по-късно. Да, при Хьон Джунг умората си казва думата, защото той просто не се спира. Иска ми се да продължи да се занимава с музика и след 30-те. Може да пее по-баладични песни, а и дори и тогава може да се движи на сцената. Може да започне да продуцира млади изпълнители. А и е казвал, че иска да продуцира концерти и филми някой ден. Какво ще стана в бъдеще... само времето ще покаже. Но стига с офтопика.
Ким Хьон Джунг няма да присъства на FC MEN JAPAN FIGHT [07.02.2012]
Здравейте, това е KEYEAST.
Студеният вятър на февруари духа силно в момента.
Надяваме се, че всички фенове се грижат за тяхното здраве по време на температурните колебания през деня и нощта, а също така информираме всички фенове, че Ким Хьон Джунг няма да присъства на 28.04.2012 на FC MEN JAPAN FIGHT в Токио.
Тъй като на рекламата за FC MEN JAPAN FIGHT не се спомена или потвърди присъствието на Ким Хьон Джунг, затова ние искаме да внесем разяснение по този въпрос и никой от феновете да не претърпи загуби.
Благодарим ви много.
KEYEAST
Credit: hyun-joong.com English translation: Wonderrrgirl (wonderrrland.wordpress.com)
Kim Hyun Joong се завърна днес в страната си! [08.02.2012]
По време на тези 18 дни в Япония, Kim Hyun Joong хапна от любимите си храни, които са 'Рамен' и 'Ориз с говеждо', и игра мини футбол. И въпреки че беше зает с промоции и дейности по неговия дебютен сингъл, изглежда той успя да прекара продуктивно този период от време.
Неговият японски дебют постигна такива добри резултати, че ние бихме искали още веднъж да изразим нашата благодарност към феновете му, които го подкрепяха и към всички членове на екипа.
Това е само началото за Kim Hyun Joong, който направи своя дебют в Япония. Моля всички продължавайте да му давате огромна подкрепа!
Credit: KHJ Japan official site (kimhyunjoong.jp) Chinese translation: 荣荣 @ Magic0606.com English translation: tzeyin28 @ facebook.com/DS501fanpage
Радвам се, че Kim Hyun Joong е успял и да се забавлява през времето прекарано в Япония Дано да продължи да ни радва с успехите си, но също така да не се претоварва много. Нямам търпение да разбера, с какво друго ще ни изненада