На 8 Септември 2010 официалният сайт на Ким Хьон Джунг отваря врати.Най-прекрасната новина е,че освен на корейски, има опция и на английски,което е добре дошло за нас феновете.които си и нямат на идея от корейски...
След дълъг процес на обработка и дооформяне,в началото на втората седмица на септември,сайтът вече е факт.
По повод сайта си,Ким Хьон Джунг застана пред обектива,за да снима една прекрасна фотосесия,чиито снимки ще окрасяват интернет страничката му... Клипчето от въпросната фотосесия...
Всичките снимки и информация,която се появи в сайта ще публикувам тук...
Последната промяна е направена от Insomnia на 11/23/2010, 18:04; мнението е било променяно общо 5 пъти
Скоро сме нямали актуализация на Официалния японски сайт на Хьон Джунг. Ето на какво попаднах.
Стоки за First Tour 2011 in Japan ~ ъпдейт на kimhyunjoong.jp [08.11.2011]
Сред многото артикули, предлагани на японското турне, са кърпа с името на Лидера и логото на фен клуба му (с тези размери на мен ми прилича по-скоро на шалче), както и U:zoosin вино.
Вчера KeyEast излязоха с изявление, което едва ли се хареса на феновете на Ким Хьон Джунг, но за съжаление стават и такива неща.
Хьон Джунг няма да присъства на 26-тата церемония на Golden Disk Awards [30.11.2011]
Здравейте всички, това е KeyEast. Температурите тези дни се променят през деня и нощта. Скъпи фенове, моля, грижете се за вашето здраве.
За съжаление, Хьон Джунг няма да може да присъства на 26-тата церемония на Golden Disk Awards (наградите Златен диск), която ще се проведе през януари 2012. Поради противоречия свързани с графика, ние водихме преговори с организатора и стигнахме до заключение, че е трудно да се координира неговият график, така че решихме той да не присъства на церемонията.
Ние знаем, че това е лоша новина за Хьон Джунг, който имаше дейности по своя соло албум през цялата година и за неговите фенове, които очакват с нетърпение участието в церемонията по награждаването, но се надяваме на вашето разбиране.
Благодарим ви.
Credit: hyun-joong.com Chinese translation: 敏敏 @ HyunBar66.cn English translation: tzeyin28 @ facebook.com / DS501fanpage
15.12.2011 Излиза дигиталният сингъл 'Marry Me' 20.12.2011 Yahoo! Buzz Award 2011 (Hong Kong Convention Center) 23.12.2011 18:10 часа KBS Music Bank 29.12.2011 21:55 часа SBS Gayo Daejeon 30.12.2011 21:50 часа KBS Festival
Харесва ми графика му :) не ми изглежда натоварен Макар и да съм сигурна,че през дните в които по график няма нищо той пак ще си намери работа.Искренно се надявам и да си почине малко,той го заслужава
И аз харесвам графика му. На 20-ти в Хонг Конг за поредна година ще излезе на сцената на Yahoo! Buzz Award, за да получи награда/и. Какво по-хубаво от това. Ще участва и в телевизионни предавания. И както казваш, pep_si, през останалото време от декември главно ще работи, защото той не може дълго да си почива.
Сърцето ми ще отскочи Гледам по датата,че са преснички :) но да не си е променил цвета на косата,отново ли е станал с черна косичка аз само това чакам :) или просто защото снимките са в черно-бяло и така изглежда и косата му?
Всъщност, снимките са правени много по-рано тази година. Още по време на фотосесията за японския му календар за 2012, като гледам дрехите, с които е облечен. Просто на 15-ти декември са ги качили в официалния му сайт. Доколкото знам, Хьон Джунг още си е рус. Съжалявам за получилото се недоразумение.
KeyEast вече започнаха да запълват календара си за следващата година. Засега има едно събитие през януари, но значимо - фен среща. Всички подробности за срещата на Ким Хьон Джунг с почитатели в Сеул може да прочетете тук.
График за януари 2012 ~ ъпдейт на Официалния сайт на Хьон Джунг [16.12.2011]
Здравейте^^~~ Добро утро keke Събудих се преди два часа, ядох рамен за закуска keke разтребих, измих и дойдох тук да поздравя всички. Имах забързана седмица, затова поспах здраво. От снимките на японското видео част 2, снимките за корицата на албума, до участията в предавания за края на годината.......-- Няма да е пресилено, ако кажа, че през тази седмица живях с широко отворени очи и буден^^;;;;;; ㅋㅋ Както и да е, вчера ходих до Хонг Конг и получих 4 награди, в следствие на което умората ми изчезна, благодаря ви много(--)(_ _)(--) kekeke Но моето kekekeke <------ това...не означава нищо, не го разбирайте погрешно, това не е някакъв глупав смях, просто навик.. Когато пиша изречение и напиша това, понякога го пиша от време на време, когато не е подходящо, което причинява много недоразумения keke ah!! По навик излезе още един път keke ah отново...--;; Сега, когато получих подарък от всеки, ще се подготвя за концертите за края на годината, за да поднеса на всички изненадващо изпълнение^^ По време на участията за края на годината ще покажа на всички една красива сцена, която е празник за очите^^ Времето стана още по-студено и въпреки че се чувствам малко празен отвътре… живея щастливо. Весела Коледа^^ Щастлива Нова година Когато се връщах в Корея, чух песента Closer To на Kim Yeon Woo-nim, наистина я харесвам, така че тази сутрин я слушах непрекъснато ^^ Надявам се всеки да я чуе. Благодаря за вашата любов през цялото това време и през тази година ^^ Надявам се, че всеки ще изживее последния месец от годината весело и ползотворно.
Spoiler:
Това е песента, за която говори Хьон Джунг ^^
Credit: LovBalladReturn02 @ YT
Credit: hyun-joong.com English translation: Wonderrrgirl @ wonderrrland.wordpress.com
Хехехехе как се смях голям шемет е ей. Само това не ми хареса - "въпреки че се чувствам малко празен отвътре" милия Каквато и да е празнотата му,наистина вниманието и обичта от феновете,и наградите поне те са радост за сърцето му.
Днес чрез Официалния корейски сайт на Хьон Джунг, KeyEast разкри продуктите, които ще се продават по време на фен срещата на Лидера, която ще се проведе в Сеул на 21 януари. След събитието, артикулите ще може да бъдат закупени чрез http://www.ilovekart.com. Второто сканче са инструкции как да го направите.
Официални стоки за фен срещата на Ким Хьон Джунг в Сеул ~ ъпдейт на hyun-joong.com [12.01.2012]
Credit: Japan official site (kimhyunjoong.jp) Chinese translation: 雪舞天涯 @ 百度金贤重吧 (HyunBar66.cn) English translation: tzeyin28 @ facebook.com/DS501fanpage
Превю на дебютния японски сингъл на Kim Hyun Joong 「KISS KISS / Lucky Guy」 [17.01.2012]
Бе решено да има предварителна прожекция на дебютния японски сингъл на Kim Hyun Joong 「KISS KISS / Lucky Guy」, който ще бъде пуснат в продажба на 25-ти януари!
Ние ще изберем по 35 членове от HENECIA JAPAN и членове на мобилния сайт, общо 70 членове ще бъдат поканени!
На самия ден, ние ще покажем не само видеоклипа на 「KISS KISS」, но и неиздавани кадри от рекламата на AEON 「Kizuna musubu, Valentine」 с участието на Kim Hyun Joong. В допълнение, видеото към 「Lucky Guy」, което ще бъде издадено след 6-ти февруари, също ще бъде показано.
Почувствайте очарованието на Kim Hyun Joong чрез екрана!
На събитието, една късметлийка ще бъде избрана от членовете на HENECIA JAPAN и членовете на мобилния сайт и заедно с KABA chan, който твърди, че е голям фен на Kim Hyun Joong, ще подкрепи Лидера и ще си поговорят по женски за чара на Kim Hyun Joong, и мислите след като са гледали видеото.
<> ■ Дата: 23-ти януари 2012 (понеделник) ■ Час на срещата: 14:00 ■ Място: Токио ■ Членове: По 35 членове на HENECIA JAPAN и на Официалния мобилен сайт на Kim Hyun Joong, общо 70 участници.
П.П.: За тези, които не знаят, KABA chan е японска знаменитост и е известен с това, че е хомосексуалист~ (^_^;)
Kim Hyun Joong с изпълнение в TV Asashi 「Music Station」! [18.01.2012]
Kim Hyun Joong ще пристигне в Япония, за да промотира своя японски дебютен сингъл「KISS KISS / Lucky Guy」, който ще бъде издаден на 25-ти януари!!
Беше решено, че той ще има участие в「Music Station」на TV Asashi!!
За Kim Hyun Joong, това ще бъде първото му представяне в телевизионна програма за неговия дебютен сингъл, което е необичайно и е знак за голямо уважение. Моля, гледайте го!!
<<Информация за програмата>> ■ Име на програмата: Music Station (Музикална станция) ■ Телевизия: TV Asahi ■ Дата / час на предаването: 27-ми януари 2012 (петък) 20:00~20:54(живо предаване) ■ Водещи: Tamori・Takeuchi Yoshie (TV Asahi говорител)
Също така, рингтон на японската версия на 「KISS KISS」 ще бъде пуснат на 18-ти януари (сряда), преди издаването на CD-то!
Credit: KHJ Japan Official Site Japanese~English Translation: miyo @ lovekimhyunjoong.com
Само хубави неща около Лидера :) само така да продължава :) Момичето,което ще бъде избрана ще е голяма късметлийка :) Рингтонче на Kiss kiss с удоволствие да искаш да ти звънни телефона