Автор | Съобщение |
---|
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 12/31/2010, 16:20 | |
| |
|
| |
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 12/31/2010, 16:33 | |
| Ооо великолепни са, Лоли. Благодаря ти :) И на теб пожелавам такива усмивки като на Бебо :) |
|
| |
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 12/31/2010, 20:20 | |
| Джун в едни от моментите, в които е най-щастлив. А именно, на сцената. Надявам се през Новата 2011-та да го виждаме по-често като певец. |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 1/2/2011, 17:15 | |
| Студийни снимки на Джун от 30.12.2010 год. - от SKV Studio, публикувани в Twitter от anjang2. На последната е самата тя с Бебо. Credit: anjang2 @ Twitter + Prettyboy (kimhyungjun.kr) |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 1/3/2011, 09:47 | |
| Бооо, тази жена колко е несимпатична.... Това за предаване ли е? Или за списание? |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 1/3/2011, 09:53 | |
| Добре,че е Бебо да краси снимката с момичето :Д:Д:Д:Д То,защото аз не съм се снимала до него,щяхте да видите искри как прехвъркват от мен :Р Много ми хареса муцунката на Бебо на 2-та снимка и на последната ми харесва много,но да го нямаше момичето :) |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 1/3/2011, 12:15 | |
| Понеже все още съм на вълна: РД на Бебо, качвам няколко снимчици,които намерих из гугъл (съжалявам ако вече са публикувани :( ) Бебо си хапва сладко,сладко Лека усмивчица На тази явно Мин казва нещо смешно (поне аз така си мисля) |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 1/4/2011, 11:14 | |
| Снимки от фотосесия на Джун за Trendy No.17 Magazine (Taiwan). |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 1/5/2011, 12:38 | |
| |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 1/5/2011, 21:33 | |
| Подготвила съм ви нещо специално, за да са сладки сънищата ви. Бебо играе боулинг в Япония - гифче.
И Джун в големи количества. |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 1/5/2011, 21:39 | |
| |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 1/6/2011, 17:59 | |
| Може би си спомняте готиния T-shirt на Abercrombie & Fitch, с който Джун води Music High на 24-ти декември 2010. Подарък му е за Коледа от момичетата от Only Jun. Много мило от негова страна да го облече по празниците. Като гледам първата снимка, има и втора блузка. Дали ще разберем, когато се накипри и с нея? Credit: Only Jun (kimhyungjun.net) |
|
| |
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 1/9/2011, 17:22 | |
| На тези снимки излъчва много стил и елегантност. Според мен това е стила, които му подхожда най-много - изчистен и семпъл... Той е достатъчно красив, за да му слагат и още окрашения, не е необходимо според мен. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 1/9/2011, 23:12 | |
| Хихи, наистина е много мило, че е облякал подаръка си... А на картичката за японския му сайт е наистина убийствен... Много ми харесва, само тез бели неща на ботушките му не ми харесват... ама едва ли ще се занимавам с тях, окото ми просто не стига до тях... |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 1/11/2011, 10:26 | |
| Нова снимка на Джун. Публикувана в http://www.asiae.co.kr днес. Има и статия за шоуто на MBC Game "SS501 Kim Hyung Jun Become A ProGamer". Ако излезе превод на английски, ще пусна материала на български в темата за предаването. Credit: on pic |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 1/15/2011, 12:44 | |
| Снимки, пуснати преди няколко часа от мениджъра на Хьонг Джун. Не знам дали фенките ще ги забележат и преведат коментарите към тях, но поне да си ги имаме. Бебо сигурно чете писмо от Triple S.
И тази снимка е от гримьорната на мюзикъла "Cafe In". Днес си има занимания, които са привлекли вниманието му. Credit: my7chan @ Twitter |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 1/16/2011, 12:06 | |
| |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 1/16/2011, 13:30 | |
| Сладък бебо! Тези снимки направиха ми деня още по-хубав. Прекрасни са,Лоли Много ти благодаря И само като го гледам как сладко си спинка и на мен ми се доспа Не мога да сваля очи от тях |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 1/16/2011, 13:54 | |
| И аз съм така, като ги видях и разбрах, че не могат да се свалят, направо полудях... Снимах ги, поствах ги на пейнт, после ги рязах на фотошопа... Не можех да не ги споделя с вас Много ми харесват тези от предаването, в което се правеха на майки... Много са красиви, толкова чисто и бяло лице има... Приковаваща е прекрасната му кожа, ангелоподобен е... |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 1/16/2011, 15:46 | |
| Страхотни снимки на спящото Бебе. Било е зор докато ги смъкнеш, Лоли, но си заслужава всичките мъки! Благодаря! От известно време се каня да пусна общи снимки на братята Ким. Те имат много такива. Някои от тях вече сме публикували из сектора на Джун, но тук ще ги събера в един пост. Добавям и такива, които ги нямаше. |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 1/27/2011, 22:50 | |
| Попаднах на тази нова снимка съвсем случайно, на място, където не очаквах, че мога да намеря нещо невидяно досега. Изненадах се много приятно. Правена е тези дни. Предполагам, че има и други. Само да ги открия. Прекрасна фотография! Вече съм влюбена в нея. Страхотен завършек на дългия и скапан ден. Credit: on pic |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 1/28/2011, 18:03 | |
| Няколко готини стари снимки на Хьонг Джун. |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 1/28/2011, 18:14 | |
| |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 2/1/2011, 12:28 | |
| Студиото на Music High. На кого прилича Хьонг Джун? Ще разберем от програмата на GSM-а. Credit: Music High Website |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 2/2/2011, 17:06 | |
| Попаднах на тази снимка в тайландския фен клуб на Ким Хьонг Джун. Не знам подробности. Под снимката пише само, че Бебо ще участва в следващия епизод на "THE BOSS'S STUDIO COLLABO". Ако се съди по оскъдното инфо, става дума за някакво телевизионна предаване. Очакваме го. Credit: PrettyBoy |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо | |
| |
|
| |
| Фотоалбум... или многото лица на Бебо | |
|