Автор | Съобщение |
---|
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/9/2011, 11:45 | |
| Надявам се да не се повтарям с някоя снимка :) credit: tumblr |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/9/2011, 19:38 | |
| Много ми харесват снимките, на които е с костюма от пресконференцията на Персона Енкор и с белия костюм... Мн е красив и сладък, корейският мъжки вариант на Снежанка... |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/14/2011, 14:00 | |
| [Preview] Kim Hyung Jun's Calendar 2012 credit: amazon.co.jp Календарът ще излезе на 02.11.2011 |
|
| |
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/19/2011, 21:42 | |
| След като изгледах на един дъх 21 страници,е време и аз да се включа с любими снимки и някое гифче(а дали нямаше отделна тема за гифчета) Този гиф ми разтреперва коленцата (м/у другото с тази прическа също много го харесвам) ( Credit: poohlhl @ YT + warner music singapore) ( Credits to TV Daily ) Иииии ще завърша този пост със нещо много любимо и много специално.Снимка от първия клип който ме запозна с к-поп музиката,първия клип който гледах на SS501,и тогава не можех да отплепя очи от Бейби,хъм дам не забелязах на първото гледане другите много.и като заговори с този сладък глас на английски. Има да повтарям до безкарйност колко много го харесвам с вдигнат бретон и черна коса(макар че има много готини прически не с вдигнат бретон..но за тях в друг пост,обаче за цвета на костат съм категорична с черна е най-хубав) |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/19/2011, 21:57 | |
| Гифчето, Миа, е наистина трепач... В темата може да пускаш и гифчета, щом засягат Бебо Малко снимки от мен... Възхитена съм от тях заради прекрасното му лице - мн ясно се открояват чертите му тук... Е, сложила съм една и за модератора тук, за да бъде добър с нас |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/20/2011, 08:09 | |
| Ооо много ви благодаря момичета, прекрасни са :) Миа, гифчето е много сладко и сега се нарежда сред любимите ми, можех да публикуваш тук колкото гиф-чета си искаш :) Аз го харесвам с всички цветове, но и аз съм твърдо зад черната му коса, особено в Deja Vu :) Лоли, ефекта УАУ беше след като видях тези снимки. Това е една от любимите му прически и тази визия. Предполагам,че последната беше за модератора, защото изплезе език след като я видях Но аз се съмнявам, че има жена, която да не реагира по същия начин като мен... Чисто съвършенство и тази бяла кожа Ето няколко и от мен :) |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/20/2011, 13:17 | |
| - Sunshine написа:
Аз го харесвам с всички цветове, но и аз съм твърдо зад черната му коса, особено в Deja Vu :)
Жужка там там и в Your Man... уффф забравих и Love ya Малко усмивки от Бейби За усмихнат следобед,колкото и да ви е мрачно..няма начин като видите снимките дане се усминхнете. (S-Plus Entertainment) (на фен среща във Филипините..не помня от къде е снимката) (by: phtriples) Пъ.Съ. Ей с тази прическа много го харесвам |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/20/2011, 16:45 | |
| Благодаря ти, много са хубави :) Единствената прическа, която не ми допада е тази с русите му кичури, бяха направени много непрофисионални, но всички други са страхотни |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/22/2011, 06:25 | |
| [21.09.2011] Hyung Jun’s autographed pic on Yokohama credit: blog.fmyokohama.jp/ |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/27/2011, 12:53 | |
| Нямам представа от къде е тази снимка, но е прекрасна |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/28/2011, 10:24 | |
| Hyung Jun @ Hallyu Fondue Credit: blog.mxtv.co.jp/mxnews_blog Предаването ще бъде излъчено на 02.10.2011 :) |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/28/2011, 11:14 | |
| Гиф-чето, което разтупка сърцата на момичетата |
|
| |
plamcy
X-SS501TeamBG Брой мнения : 1467
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 9/28/2011, 20:56 | |
| Колко хубави снимки! Джуни е наистина очарователен с тази невинна уснивка и небрежен стил. Определено вниманието ми привлече косата му, тези прическа и цвят особено много му отиват. |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 10/2/2011, 12:28 | |
| [01.10.2011] Hyung Jun – FM Yokohama K-Pop Now! credit: blog.fmyokohama.jp |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 10/4/2011, 14:26 | |
| [04.10.2011] Хьонг Джун на представлението на 'Goong', чиято главна роля се изпълнява от неговият приятел и колега Кю Джонг Повече за 'Goong', можете да намерите в неговият сектор credit: prettyboy_jun @ Twitter Оххх искам много снимки!!! |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 10/5/2011, 18:47 | |
| О, Бебо е бил на 'Goong'?! Леле, каква хубава новина! Дали ще излязат още снимки Толкова искам! |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 10/5/2011, 18:53 | |
| Според мен ще излязат, щом е имало момичета от Pretty Boy, предполагам,че ще имат. Те винаги пускат първоначално такива снимки, докато обработят и си сложат логата на снимките, а пък и гледах в сайт-а им, има някакъв албум от 04.10, в който още няма снимки,но това ни подсказва,ще скоро ще ги пуснат. |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 10/5/2011, 19:00 | |
| Ееех, значи да чакаме... Това е събитие, което си заслужава снимките... Нямам търпение да ги видя... И даже си мечтая да ги има и заедно на някоя... Дали... Ох, само този Мин изпуска всичко.... |
|
| |
mia_aurora
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 10/6/2011, 12:04 | |
| - Lollipop написа:
- ... Ох, само този Мин изпуска всичко....
Оооох тази Лоли ще ме умори То и Хьон Джунг милия зает,няма спирачка това момче..как има сили незнам. |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 10/6/2011, 12:09 | |
| [06.10.2011] Hyung Jun – FM Yokohama K-Pop Now! credit: blog.fmyokohama.jp |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 10/6/2011, 17:58 | |
| Миа, на мен Бебо, Кю и Мин са ми любимата тройка в групата, няма как да не роптая, че най-любимата ми част от нея я няма и не може да участва активно в живота на останалите двама... Изпусна рождения ден на Бебо, изпусна нещата около Кю... Жужи, извинявай за тъпия въпрос... Но това предаване продължава да изкарва снимки и предавания с Бебо, как става този номер? Мислех си, че е японско предаване... |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 10/6/2011, 18:22 | |
| Това предаване ми е една пълна загадка,честно... Японско е да, радио предаване някакво... Но тези снимки си излизат, сякаш той всеки път е там, явно са правени при гостуването му там и ги пускат за да задържат интереса, пълна мъгла ми е, а няма и никакво инфо към тези снимки, колко тъпо... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 10/6/2011, 18:27 | |
| Аз от Мин зная, че е японско и затова се изненадвам на снимковия им запас... Но поне е хубаво, че имат толкова снимки, на Мин не пускат така... А за инфо, на какво инфо се надяваме, Япония е като черна дупка
Последната промяна е направена от Lollipop на 10/6/2011, 18:32; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 10/6/2011, 18:31 | |
| Погледнах и в блога, но единственото,което разбрах от чичко Гугъл беше "Хубава снимка тази седмица Ким Хьонг Джун" нещо подобно... или снимат Бебо и им пращат снимките или той се е снимал като за цяла фотосесия там, но пък снимките са с едно и също облекло, така че предполагам,че са правени там. Пълна мистерия ми е това предаване, но виждам че пускат снимки и на други известни корейски артисти |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 10/6/2011, 20:02 | |
| credit: Pretty Boy (kimhyungjun.kr) |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо | |
| |
|