Автор | Съобщение |
---|
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 12/8/2010, 23:37 | |
| Не ми харесват размерите на снимките - малки са. Едва ли е препил с алкохол. Като гледам чашката, кара я на кафе, или чайче. Нека да се затопли в студеното време. Подпухнали са му очите, така е. Умората си личи. Освен това ми се струва, че има нещо на челото - сякаш е издран. На снимките за playdb му харесвам усмивката и прическата. Така леко рошав му отива. |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 12/14/2010, 10:35 | |
| Джун по време на записа за Mnet VJ show [10.12.2010]. Значи да очакваме още едно предаване с Бейби. Страхотно! Credit: http://twtkr.com/Cha_JACReposted by: colorful @ Prettyboy (kimhyungjun.kr) |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 12/14/2010, 10:50 | |
| О, и на мен рошав ми харесва... Иначе предаване... Бооо... Какво ли ще представлява като гледам таз дъска с наредени дрешки по нея... |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 12/14/2010, 11:30 | |
| Концепцията да не е да обличат някого? Търпение. Надявам се скоро да разберем. Днес излязоха две статии за Джун. Още нямат превод на английски език. Ето снимките към тях. Няма да коментирам. Просто му се любувайте.
Credit: Naver News + Herald Media |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 12/14/2010, 11:40 | |
| - BlueRose написа:
Тази ми харесва най-много... Така безгрижен ми изглежда... |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 12/14/2010, 16:05 | |
| Спонсорски снимки на Джун. Първата е за Jack&Jill, втората - за Buckaroo, а третата е за Andew. Каквото и да облече, винаги е хубав. Credit: Jack&Jill (jackandjill.co.kr) + Buckaroo (buckaroo.co.kr) + Andew (andew.co.kr) |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 12/14/2010, 23:47 | |
| Лека нощ, Джун! Не се измъчвай да спиш седнал.
Точно така, легни си. Сладки сънища ти желая. Сънувай нещо красиво! |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 12/15/2010, 08:23 | |
| Оооо, страхотни снимки! Така ми се спи и на мен и бих си легнала като него. Много обичам спинкащи снимки... Ще се разровя да видя аз какво имам по темата... Любимата ми е втората... Изглежда ми наистина уморен, а е толкова елегантен и изтупан... Една снимка, различна от темата, ама ми се стори, че я виждам за първи път, та макар и да си е доста стара... |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 12/15/2010, 18:29 | |
| И на мен от снимките, на които спи, втората ми е фаворит. Честичко си я гледам. Благодаря за щурото и сладуресто гифче, както и за фотографията, Лоли! А сега, нови медийни снимки на Хьонг Джун - за Newsbank. От хубави по-хубави. Това момче се опитва да ми вземе и малкото сиво вещество, което имам. Credit: image.newsbank.co.kr Reposted on SS501 Baidu |
|
| |
plamcy
X-SS501TeamBG Брой мнения : 1467
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 12/15/2010, 19:30 | |
| Хьонг Джун става все по-хубав с всеки изминал ден, излъчването му е толкова мъжествено, уверено. Наистина ще ни взема ума. |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 12/15/2010, 19:53 | |
| Джун и Бум - снимка от днес. Малкият брат оказва подкрепа на батко си, преди представлението на "Cafe In". Credit: Ki Bum's twitter |
|
| |
mishel
SS501 Team Брой мнения : 401
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 12/15/2010, 19:54 | |
| Абе той ще ни вземе ума ама какво се е случило с тена на кожата му, беше много по-беличък, сега е доста матов ама си е хубавичък, няма сопр А снимчицата с брат му е много сладка! |
|
| |
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 12/15/2010, 20:13 | |
| Защо не мога да видя част от снимките? :"( |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 12/15/2010, 20:19 | |
| - JuJkA написа:
- Защо не мога да видя част от снимките? :"(
Защото са огромни и бавно зареждат вероятно... Трябва да рефрешнеш докато не се покажат всички. Съжалявам за неудобството! Роуз, последните снимки, които си постнала са умопомрачителни... Тъкмо щях да се откажа официално от всички снимки, които правеха на Бейби Джун напоследък, една със света нямаше, и те пуснаха тези разкошни снимки... Бих ги гледала с часове... ПП - Мише, ходил е на солариум... |
|
| |
mishel
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 12/15/2010, 20:36 | |
| Ооо ето от къде е този тен, хитреца му с хитрец:Д |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 12/15/2010, 23:09 | |
| |
|
| |
mishel
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 12/16/2010, 12:18 | |
| Горкия бебо определено не му харесва, даже май го боли |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 12/16/2010, 15:26 | |
| JuJkA, това чудо за какво се прави? Мише, и на мен ми се струва, че го боли... Гадно ми е да гледам чак... Иначе малко любими снимки от мен... Вдъхнови ме активността в тази тема... |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 12/16/2010, 16:48 | |
| След тези прекрасни стари снимки на Бебо (за които благодаря на Лолипоп), две нови снимки от SPN [16.12.2010]. Credit: SPN News |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 12/16/2010, 16:56 | |
| Ами то,това си е вид масаж,свързано е с очите,нямам представа защо точно,знам само че определено не е приятно чувството докато ти го правят Но със сигурност после се е чувствал добре. |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 12/16/2010, 16:59 | |
| - Lollipop написа:
- Междудругото днес се загледах в тази снимка... На мен това повече ми прилича на колаж... Този перчем в твърде рус, за да е негов... Загледайте се...
- BlueRose написа:
Тази снимка е правена в един сайт :) В него се правят снимки от учебни годишници през годините :) |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 12/16/2010, 17:14 | |
| Роуз, аз ще си пускам стари, все пак ти си човекът, който трябва да се грижи за новите Благодаря за тези на синия фон... Влюбена съм в тях... Адски много ми харесват. Толкова са красиви, а усмивката на Бебо е прекрасна.... Ето една от най-любимите ми негови снимки... Днес я мярнах някъде, и се сетих с нея, та реших да я намеря и споделя... JuJkA, благодаря за информацията... Знаех си, че не е истинска, но пък е забавна... Да направят на Бебо перчем като на английски колежанин... |
|
| |
mishel
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 12/16/2010, 18:14 | |
| Благодаря за старите снимки нуна откраднах си тази с бебчто, много е сладък Бебо с това бебче благодаря и за новите снимчици BlueRose, втората ми грабна окото и не го пуска:Д. Жужка поне сега вече знаем, че е имало добър резултат от този болезнен масаж, мерси за инфото:P |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 12/16/2010, 20:13 | |
| :) На него всичко му отива,дори и този голям американски перчем на колежанин :Д:Д:Д Много Ви благодаря за снимките Снимката с бебенцето е уникална,представих си го какъв прекрасен татко ще бъде един ден |
|
| |
plamcy
X-SS501TeamBG Брой мнения : 1467
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо 12/16/2010, 20:22 | |
| Роуз, благодаря ти за прекрасните снимки от днес! Колко е красив!!!! Става все по-блестящ, не мога да намеря достаъчни думи вече! |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Фотоалбум... или многото лица на Бебо | |
| |
|
| |
| Фотоалбум... или многото лица на Бебо | |
|