Днес, 8 септември 2010, отвори врати за фенове официалният японски сайт на Хьонг Джун. Може да го посетите на адрес: http://kimhyungjun.jp Има страхотни снимки! Ето няколко от тях:
Hyng Jun на премиерата на "A Better Tomorrow”
Джун дойде сам на ВИП премиерата на филма "A Better Tomorrow” ("По-добро бъдеще"), в който участват Ju Jin Mo, Song Seung Heon, Kim Kang Woo, Jo Han Sun. Премиерата се състоя на 8 септември от 20:00 часа, в Сеул.
Този път, признавам си, нямам нищо скрито. Не искам да го гледам като участник (като 99% от феновете), предпочитам да им гостува като водещ и толкова. В интерес на истината, в официалния корейски сайт на Ким Хьонг Джун няма никакви подробности за WGM, което предизвиква още по-голям интерес сред Triple S. А това, че ще е специален водещ, го пусна като информация фенка. Надявам се да не са ни приготвили някаква голяма и неприятна изненада от предаването.
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: Новини 5/30/2011, 20:43
И на мен това ми мина през ума,че в последствие може и да го поканят в предаването, ще разберем скоро :)
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Новини 5/30/2011, 20:47
Дам, живея с този страх, че могат да го вземат там... И определено, сега като сподели и тези неща, Роуз, започвам още повече да се тревожа... Но пък ако погледнем откъм хубавата страна, все пак сигурно мн ще го гледаме...
mishel
SS501 Team Брой мнения : 401
Заглавие: Re: Новини 5/30/2011, 20:55
Ако участва в предаването като съпруг със сигурност ще има доста информация, момичетата от цял свят ще стоят на тръни в очакване пред твта и pc-та и кой знае в кой ъгъл на нощите избраницата за Бебо ще бъде ускубана
Sunshine
Заглавие: Re: Новини 5/30/2011, 20:57
Да,хубавото е,че ще му се наслаждаваме дълго време, но не знам дали има момиче,което би ми харесало да му е съпруга и малко офтопик,преди всяко предаване трябва да пия валериани,защото която и да е тя ще ме дразни изключително много,но за сега това са само догадки,ще изчакаме Роуз да ни сподели повече информация около WGM :)
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
Заглавие: Re: Новини 6/24/2011, 19:42
Джун - специален водещ на Mnet Wide Entertainment News... и през другата седмица
Медиата толкова много хареса забавния и харизматичен Ким Хьонг Джун, че отново го покани за водещ. От понеделник до петък следващата седмица (27.06.2011 - 01.07.2011), от 17:00 до 18:00 часа. Една хубава традиция, която се надявам да продължи. Участията му досега, както и предстоящите, може да видите в темата "Медийни изяви".
Credit: JUNUS
BlueRose
Заглавие: Re: Новини 7/3/2011, 07:14
Продължават забавленията с водещия Ким Хьонг Джун в Mnet Wide Entertainment News
И през следващата седмица от понеделник до петък (в периода 04.07.2011 - 08.07.2011) новините от света на шоубизнеса ще бъдат по-цветни и забавни, благодарение на Хьонг Джуни. Излъчванията са от 17:00 до 18:00 часа (корейско време).
Credit: JUNUS
BlueRose
Заглавие: Re: Новини 7/4/2011, 07:25
Mnet Wide Entertainment News Homepage
Страницата на Mnet Wide Entertainment News (за които от известно време Хьонг Джун е специален водещ) е на адрес:
Колко е хубава и цветна картинката... Точно, както се оживи предаването, откакто Бебо е специален гост водещ... Определено ще натрупа повече фенове заради него, добре е, че гостуването му продължава...
BlueRose
Заглавие: Re: Новини 7/9/2011, 20:34
Още една класация на Pops in Seoul по Arirang TV, оглавявана от Baby Joon. Да му е честито призовото място!
Топ 5 на Pops in Seoul за звездите със специални хобита Ким Хьонг Джун № 1
Credit: arirangworld @ YT
Sunshine
Заглавие: Re: Новини 7/9/2011, 21:42
Ето, че понякога и игрите са полезни с нещо :) Радвам се,че Бебо е на първо място :Р
Sunshine
Заглавие: Re: Новини 7/30/2011, 09:09
[30.07.2011]Ким Хьонг Джун от SS501 публикува глуповата снимка за своите фенове
Певецът Ким Хьонг Джун, изглежда в последно време е в игриво настроение, след като публикува глуповата снимка в неговият Twitter.
Той туит-на "Отивам да спя. Оох Охх. Спете добре" с приложена своя снимка със странно изражение.
Фенове и последователи отговориха "Съвършено сладък", "Изглеждаш толкова свеж и весел дори преди да заспиш" и "Спи добре!"
Ким Хьонг Джун издаде своят първи соло албум "Long Night" в Япония на 27 Юли
Source + Photo: OSEN via Nate Credit: elliefilet @ Allkpop
Sunshine
Заглавие: Re: Новини 7/30/2011, 11:53
Тренира усилено, Най-удовлетворен от раменете, Избира приятелка, която е лоялна
Членът на корейската група SS501 Ким Хьонг Джун дойде в Хонг Конг като соло артист заради неговата фен среща. При пристигането си, той даде няколко интервюта и ни разкри, че макар да има натиск да бъдеш соло певец, той вече е почнал да свиква. Той също ни разкри, че той обича да тренира и да поддържа тялото си. Също така ни сподели, за неговият идеал за момиче и че тя трябва да е синовна и покорна, "най-важното е тя да не изневерява!"
Ким Хьонг Джун дойде в Хонг Конг за промоции, близо стотина фенове дойдоха да го посрещнат и той сподели, че е бил нервен преди да дойде в Хонг Конг: "Защото само аз дойдох и трябва да обмисля много неща, като например какро да подготвя и какво мога да направя за феновете си". Когато го попитахме за промяната от пет в един и затова дали се тревожи, че по-малко фенове може да го подкрепят, той заяви "Не се притеснявам, разбира се, че ще има по-малко фенове, но ще работя по-усилено за в бъдеще, за да се справя по-добре, за да спечеля подкрепата на феновете".
Ким Хьонг Джун дойде в Хонг Конг с албума си My Girl. Когато го попитахме за неговият идеал, той ни сподели, че първо иска неговата партньорка да е синовна и покорна, дори ще е по-добре ако тя е по-нежна, тиха и женствена, "и най-важното е тя да не изневерява!" Той желае неговата приятелка да е лоялна и само да го обича. А за кулинарните умения, той няма специални изисквания и няма нищо против да яде навън, но ако го помолите вместо това да ви сготви той каза: "Аз също много искам да готвя, но не знам как". Ким Хьонг Джун също ни сподели, че песните от албума My Girl всъщност проследяват история. Той имаше в предвид, че някои части от текстовете всъщност идват от неговият, докато други са от неговото собствено въображение.
Първоначално той не е бил свикнал да се развива като соло певец, но постепенно го е направил. Той сподели, че има натиск, но еднакво харесва, както работата в група, така и като соло певец. Той, който се утвърди като телевизионен и радио водещ, се надява че ще може и да играе и иска да играе роли, които са различни от него самият и той няма да се ограничи! Също пожела да работи заедно с различни режисьори и актьори. Освен това, ни сподели, че би желал да опита да заснеме драма в други държави и Хонг Конг му изглежда добра идея.
Не се страхувам да ме заснемат папараци
Ким Хьонг Джун, който посети Хонг Конг няколко пъти, не поиска от компанията свободно време за да се забавлява, а вместо това е поискал единствено да отиде в басейна на хотела за да плува, дори и ако вали. Когато го попитахме дали се страхува, че папараците могат да го заснемат, докато е по бански, той уверено ни отговори "Не! Защото съм сигурен в собственото си тяло, тренирам умерено за да поддържам тялото си". Той също посочи,че е най-уверен в раменете си и дори шегувайки се каза: "Аз ще им ги покажа следващия път".
Той ще издаде още един албум и ни сподели, че може да посети отново Хонг Конг за да рекламира този нов албум и също така би искал да се възползва от възможността да посети Макао, който е в непосредствена близост. "Искам да скоча с бънджи, винаги съм искал да опитам, но също мисля и колко ценен е живота, затова трябва да опитам. Независимо дали в Макао или Нова Зеландиа, вярвам, че и двете места са безопасни, затова се надявам да ми се отдаде шанс".
Source: Sing Tao Daily English Translation: ONLY JUN (kimhyungjun.net)
Sunshine
Заглавие: Re: Новини 8/24/2011, 12:24
Саундтрака на Kim Hyung Jun към драмата Hurray for Love ще излезе на 26.08.2011!!!
credit: MBC website & JUNUSofficial @ Twitter
Sunshine
Заглавие: Re: Новини 8/25/2011, 20:53
OST-а към Hurray for Love официално излезе на бял свят!!! Песента се казва Indecisive? Нека всички заедно й се насладим отново :)
Kim Hyung Jun - Indecisive (Hurray for Love OST Part 3)
Реализирането на 'Indecisive' саундтрак на Ким Хьонг Джун от SS501 към драмата 'Hurray for Love'
Ким Хьонг Джун от SS501 се присъедини към третата част от санудтраците за уикенд драмата по MBC 'Hurray for Love', в която участват Lee Bo Young и Lee Tae Seong.
Преди да излезе на 26.08 като трета част, Indecisive на Ким Хьонг Джун вече се очакваше от феновете с голямо нетърпение. След издаването на неговият първи соло албум през Март, той е много активен, в сравнение с другите певци, но не в Корея, а в Хонг Конг, Тайван и Япония.
Този саундтрак е една добра новина за феновете, които чакат Ким Хьонг Джун, който напоследък има по-малко дейности в Корея.
Третата част е мъжката версия на първа част - Indecisive, която е изпята от KARA и Rainbow (Парк Гюри и Со Хьон Йонг). Мекият равен и пленителен глас на Ким Хьонг Джун придава ново и приятно усещане.
Междувременно Ким Хьонг Джун, който постигна успех с неговият пърси соло албум през Март, проведе свои промоционални дейности в Сингапур, Хонг Конг и други различни страни в Югоизточна Азия, също така издаде своят първи японски сингъл 'Long Night' в Япония през Юли и по този начин се наслаждава на повече попюлярност.
credit: TV Daily English Translation: Only Jun (kimhyungjun.net)
Lollipop
Заглавие: Re: Новини 8/27/2011, 12:53
Ау, Бебо е записвал с дружките си от DSP Media... Както и да е, песента е мн хубава... В колкото повече саундтраци участва, толкова повече песни от него ще чуем...
Sunshine
Заглавие: Re: Новини 8/27/2011, 13:43
Не, не е записвал с тях слава Богу.... Просто те са изпяли тази песен преди него, която е била в Part 1, а Бебо изпява мъжката версия, не съм чувала тяхната версия, но смятам,че на Бебо версията е много по-хубава, не мога да спра да я слушам
Lollipop
Заглавие: Re: Новини 8/27/2011, 14:22
О, даже няма да я слушам тяхната версия... Само тази на Бебо признавам
Sunshine
Заглавие: Re: Новини 9/29/2011, 12:36
И Бебо посети Кю Джонг в M!Countdown, за да го подкрепи при завръщането му на сцената като соло изпълнител!
credit: MnetMcountdown @ Twitter
Sunshine
Заглавие: Re: Новини 10/4/2011, 10:46
Една новина, която бързо се разпространи в Twitter пространството!
Хьонг Джун е видян в залата,където днес Кю Джонг има отново представление на Goong!!!
Бебо е отишъл да гледа Goong
plamcy
X-SS501TeamBG Брой мнения : 1467
Заглавие: Re: Новини 10/10/2011, 21:00
Съжалявам, че чак сега коментирам новината. Когато разбрах, че Бебо е бил при Кю бях наистина много щастлива. Знам колко много значи това посещение и за двамата, с колко топлота, с колко нежност е изпълнило стаята прителството им.
Sunshine
Заглавие: Re: Новини 10/10/2011, 21:06
Аз бях на седмото небе, ти знаеш това де, аз не спирах да подскачам на стола като разбрах,че Бебо е ходил
Sunshine
Заглавие: Re: Новини 10/22/2011, 12:22
Това са резултатите от търсачката на Naver в 00:00 ч. на 22.10.2011г. Корейско време (21.10.2011 18:00ч. Българско време). Името на Ким Хьонг Джун и неговото участие в Seoul Fashion Week е било най-търсено и е #1, след него #2 е неговият колега от SS501 - Ким Хьон Джунг
credit: jyjw31 @ blog.naver
Lollipop
Заглавие: Re: Новини 10/22/2011, 13:22
Йеап! Бебо на първо място! Някъде и той да бъде на първо място!