Днес, 8 септември 2010, отвори врати за фенове официалният японски сайт на Хьонг Джун. Може да го посетите на адрес: http://kimhyungjun.jp Има страхотни снимки! Ето няколко от тях:
Hyng Jun на премиерата на "A Better Tomorrow”
Джун дойде сам на ВИП премиерата на филма "A Better Tomorrow” ("По-добро бъдеще"), в който участват Ju Jin Mo, Song Seung Heon, Kim Kang Woo, Jo Han Sun. Премиерата се състоя на 8 септември от 20:00 часа, в Сеул.
1 ~ 31 май - SKY PerfecTV! [MUSIC ARENA] 2 май ~ 2 юни - SKY PrefecTV! EX entertainment CHANNEL 3 май - FM OSAKA [K-STREAM] 6 май - FM AICHI [KOOL KOREA] 7 май - CBC Radio, "Nagaoka" 11 май ~ 20 юни - SKY PerfecTV! VICTORY CHANNEL [V-stage] 12 май - SUNSHINE SAKAE presents RADIO SPLASH 13 май - CBC TV [Miracle Come Come] 19 май - SUNSHINE SAKAE presents RADIO SPLASH 1 юни - Music Japan TV [Kim Hyung Jun SPECIAL]
Credit: aor22 @ Twitter
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
Заглавие: Re: Новини 5/2/2011, 10:49
Уауууу колко са много,много се радвам
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Новини 5/2/2011, 10:52
Ехаа колко участия има, браво на него, но кога ще спи миличкият... притеснява ме да не се разболее като миналия път, където и до болница се стигна.
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
Заглавие: Re: Новини 5/2/2011, 10:59
Той участва в някои от предаванията при миналато си пътуване до Япония през втората половина на април. Сега, когато отново е там, предполагам ще запише и останалите. Според мен, този график включва все неща, които ще се излъчват на запис. Много са, така е. Сигурно при престоя си в страната е нямал и миг почивка. Вчера из нета се носеше слух, че Парк Джунг Мин ще присъства на концерта на Джун в Токио на 1 май. Нямам търпение да разбера дали е истина.
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
Заглавие: Re: Новини 5/2/2011, 11:07
Вероятно никак не са го оставили да почине Бебо и Мин са много близки и никак няма да се учудя, ако Мин отиде на концерта. Дано се окаже истина двамата като се съберат са големи образи и ми става драго да ги гледам
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
Заглавие: Re: Новини 5/2/2011, 11:56
Че 1 май не беше ли вчера? Мин на 1-ви май се е върнал в Корея... Това наистина е интересно... Обаче снимки кога ли ще видим...
BlueRose
Заглавие: Re: Новини 5/4/2011, 10:20
Най-грижьовните идол звезди, които са модел за подражание Ким Хьонг Джун №5
Класация на телевизионното предаване Pops in Seoul за най-внимателните, вежливи и грижливи идоли. Последното 5-то място като позиция, но не и по значимост, заема Хьонг Джун!
Credit: arirangworld @ YT
mishel
SS501 Team Брой мнения : 401
Заглавие: Re: Новини 5/9/2011, 19:37
Добра класация, но мисля, че Бебо заслужава да бъде малко по-напред, поне на 2ро или 3то, но това си е мое мение все пак.
BlueRose
Заглавие: Re: Новини 5/10/2011, 16:56
Мише, не е само твое мнение. Напълно съм съгласна с теб. Да не забравяме, че класацията е на Pops in Seoul. Те така са преценили. В сърцата на Triple S Бейби и останалите от SS501 винаги ще бъдат №1. Сега една много хубава новина. Надявам се да излезе и официално потвърждение.
Джун и Сенг на снимки заедно?
В четвъртък, 12 май, в графика на Ким Хьонг Джун е включено участието му в записа на предаването Sebakwi на MBC. Тогава Хо Йонг Сенг би трябвало също да снима. Дано да ги видим заедно!
Credit: hl2412 @ Twitter
mishel
Заглавие: Re: Новини 5/10/2011, 19:30
Ехе дано да е истина, дано да се засекат, малко по малко сс се събират, първо рождения ден на радиото сега и обща програма, страхотна новина!
Sunshine
Заглавие: Re: Новини 5/10/2011, 19:42
Йееееейййййй дано и аз много се надявам :)
BlueRose
Заглавие: Re: Новини 5/24/2011, 12:32
Ким Хьонг Джун К-поп артистът с най-много приятели сред знаменитостите
Бейби застана на върха на Топ 5 класацията за звездите с най-много контакти сред останалите известни личности в Корея на телевизионния гигант Arirang. Браво! Изброените в клипчето са само малка част от социалните му контакти. Има още и то, много. Той наистина е дружелюбен и се отнася много добре с всички. Заслужено оглави чарта.
Credit: arirangworld @ YT
Sunshine
Заглавие: Re: Новини 5/24/2011, 12:57
Яяяя колко хубаво :) Ама как няма да е на върха,такава душичка не може да няма много приятели :)
BlueRose
Заглавие: Re: Новини 5/28/2011, 07:23
Класация за най-стилните звезди Хьонг Джун - №8
На 27 май (петък) "Idol Chart Show" по Mnet излъчи класация за най-стилни идоли. Популярните личности са обличани от топ дизайнери по различни светски прояви. Когато са под светлините на прожекторите и на сцената винаги изглеждат зашеметяващо. Този чарт има за цел да ги покаже в ежедневието. Бебо се класира на №8 от общо 20 позиции.
Credit: Oumae22 @ YT
Lollipop
Заглавие: Re: Новини 5/28/2011, 11:49
Харесвам тази класация Можеха още по-напред да го класират, но и на 8-мо място не е никак зле...
BlueRose
Заглавие: Re: Новини 5/30/2011, 16:59
Джун в We Got Married
На 4 юни (събота) Хьонг Джун ще бъде в поредицата We Got Married на MBC. Спокойно, няма да е участник. Ще влезе в ролята на водещ. Предаването ще бъде излъчено от 17:10 часа (корейско време).
Credit: KHJ Offical Site
Sunshine
Заглавие: Re: Новини 5/30/2011, 17:24
Оооо страхотно,ако беше участник щях даже да се радвам,е разбира се и да изпитвам ревност,но и като водещ много се радвам,че ще го видя!
Lollipop
Заглавие: Re: Новини 5/30/2011, 18:35
Ох... По-добре да е водещ, че като участник... Колко време щеше да изкара там и какво... щяха да го събират с някоя... Ох... Предпочитам го като водещ...
mishel
Заглавие: Re: Новини 5/30/2011, 19:28
Хехе Бебо оглавява класациите, и то заслужено, много се радвам за него Но и в We Got Married нямаше да възразя да го видя като жених, щеше да ми е мн интересно как ли ще се справи в ролята на съпруг, но и аз ще се радвам да го видя като водещ, все пак с Бебо винаги е интересно
Lollipop
Заглавие: Re: Новини 5/30/2011, 19:34
Хора, като говорите за това да го видите в ролята на съпруг... и започвате да ме изкушавате и аз започвам да искам да го видя... Ама това... Ох, знам ли... Хайде да му се насладим само като гост водещ, а?
mishel
Заглавие: Re: Новини 5/30/2011, 19:58
Ще му се насладим на момчето като гост водещ, но пък желанието ми да го видя в ролята на съпруг е по-голямо... не знам може би съм мазохист и наистина бих изпитала ревност, но пък ми се ще да спра да си представям колко е грижовен с бъдещата си съпруга а да го видя в действие (чак ме навяха други мисли ама не са за тук )
Sunshine
Заглавие: Re: Новини 5/30/2011, 20:08
Да, голямо желание имам да го видя като съпруг,но като знам,че може да му сложат някоя смотла за жена,която да ме ядосва през цялото време,по-добре не... пък и аз съм голяма ревнивка и няма да понеса да го гледам с някаква айдълка :) Затова нека бъде само гост,с нетърпение очаквам да го видя в студиото на WGM :) Винаги е забавно с водещите :) Интересно ми е каква е причината да го викнат за водещ,обикновено викат познати на двойките :)
mishel
Заглавие: Re: Новини 5/30/2011, 20:22
Само да не е някоя скрита изненада и да го сложат в някоя двойка
Lollipop
Заглавие: Re: Новини 5/30/2011, 20:29
Знаеш ли, може точно това да направят... Да вземат да го поканят, да види как е... И после да го пъхнат някъде... Ужас Роуз, да не би да знаеш нещо и да не искаш да ни кажеш, а? Ти винаги имаш нещо в ръкава си
mishel
Заглавие: Re: Новини 5/30/2011, 20:34
Аа, Роуз ако знаеш нещо казвай, недей да си мълчиш за такива важни неща. Аз на майтап го казвам ама наистина може да вземат да го тестват