Автор | Съобщение |
---|
AmiraSalvatore
SS501 Team Брой мнения : 2664
| Заглавие: Re: Новини 4/19/2012, 11:09 | |
| Ким Хьонг Джун изглежда здрав и щастлив в скорошна семейна снимка [16.04.2012] Ким Хьонг Джун изглежда здрав и щастлив в скорошна семейна снимка, която сподели онлайн. На 16 април той обнови Туитър профила си казвайки, "Обичам те, бъди щастлива" и сподели семейна снимка. На тази снимка може да го видите с брат му Ким Ки Бум и майка им на празненство по случай рождения й ден с огромна торта пред нея. На другата снимка двамата синове подариха нежна целувка по бузите и за рождения ден. Той сподели още, "Днес е рождения ден на моята майка, която обичам толкова много. Благодаря ти много, че ни подкрепяш. Ти си най-добрата майка на света, а ние сме най-добрите ти синове на света." Хората коментираха, "Толкова е мило от тяхна страна", "Много приличат на майка си, със сигурност са синчетата на мама", "Такива изключителни гени." Credit: Nate + blueprincess824 @ dkpopnews.net |
|
| |
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
| Заглавие: Re: Новини 4/19/2012, 20:56 | |
| Сладури,много е мила снимката,не мога да видя хубаво ама тортата ми се струва интересна-странна.А Ки Бум ми се струва заслабнал. |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Новини 4/21/2012, 12:04 | |
| Ким Хьонг Джун пусна снимка на голямо угощение.. "Мисля, че качих 10 кг." [19.04.2012]
Ким Хьонг Джун качи две снимки със съобщение "Ах, натъпках се. Мисля, че качих 10 килограма" чрез собствения си Twitter на 19 април сутринта. Снимката ни показва как Ким Хьонг Джун похапва вкусно храната пред него. Следващата снимка ни показва чиниите, които бяха препълнени с храна, чисти, което провокира смях. Хората, видели снимката, коментираха "Наистина си похапна вкусно", "Хубаво е да качиш малко килограми", " Да качиш килограми ли се опитваш?" Mеждувременно, Ким Хьонг Джун в момента играе като Jung Min Chae в драмата "I Love You" по кабелната телевизия SBS Plus, която се излъчва понеделник и вторник. Credit: osen.mt.co.kr/article/G1109384970 English translation: xiaochu @ Quainte501.com |
|
| |
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: Новини 4/21/2012, 17:53 | |
| Само така...И така си е добре,Бебо...но ако качи някое други килце....ще е още по -прекрасен |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Новини 4/21/2012, 18:00 | |
| И аз така мисля...Изглежда доста слабичък...ама като не иска да се спре ще слабее. |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Новини 4/30/2012, 12:27 | |
| Ким Хьонг Джун ядосано казва: "Дяволска проява. Как е възможно такова нещо." Скърби за кучето [23.04.2012] Ким Хьонг Джун от групата SS501 публикува съобщение в собствения си Twitter на 23 април: "Дяволска проява. Наистина ли е човек или загубеняк... не. Как да се изразя? Дявол? Не, как можа да направиш това...никой човек не е способен да направи такова нещо... Бъди щастлив горе на небето. Наистина съжалявам, че не можах да те предпазя." Наскоро, много хора и знаменитости изразиха гнева си относно инцидента, при който куче беше завързано отзад на кола, карайки го да тича след нея, като резултата от това беше смъртта му. Ким Хьонг Джун е познат като знаменитост, която обича кучетата. В същото време човек от обществото Treasure Dream (любители на коли) твърди, че собственикът на колата е публикувал съобщение. Човекът казва: "Собственикът на колата намира за мръсно и трудно да се чисти, ако сложи кучето в колата, и се страхува че няма кислород затова оставил багажника отворен, когато подкарал колата. След това той увеличил скоростта, качвайки се на магистралата и продължил да кара, дори когато кучето е паднало от колата. Другите шофьори казали за ситуацията на шофьора на колата и той отишъл отзад да провери. Собственикът погледнал кучето си и бил съкрушен." Credit: Newsen English translation: xiaochu @ Quainte501.com |
|
| |
BlueRose
SS Hyun Joong Team Брой мнения : 12641
| Заглавие: Re: Новини 5/6/2012, 15:27 | |
| Ким Хьонг Джун от SS501 носи шапка от хляб [24.04.2012] Ким Хьонг Джунг от SS501 е погълнат от забавления с неговата шапка от хляб. На 24 април Ким качи снимки и туитна "Наскоро си купих шапка. Нарича се хляб-шапка." Ким изглежда готин с шапката от хляб. Бе разкрито, че тази хляб-шапка действително е направена от истински хляб. Потребителите на Интернет коментираха: "Ти си толкова закачлив", "Може ли да ми услужиш с твоята шапка?", Ти си толкова забавен". В момента Ким играе главна роля в драмата на SBS Plus "I Love You". Source: TV Report Credit: ilnungcha @ en.korea.com |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Новини 5/6/2012, 19:12 | |
| Това за кучете не биваше да го чета - разстроена съм трайно... Даже не мога да се зарадвам на закачливата му снимка с шапката - хлебче... Ужас... |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Новини 5/6/2012, 19:14 | |
| |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Новини 5/8/2012, 08:55 | |
| Ким Хьонг Джун №2 в класацията за най-готина снимка от детството Credit: k-popexpress.com |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Новини 5/8/2012, 09:18 | |
| Джун в благотворителен търг за деца болни от рак По тази тема така и не излязоха подробности. Това, което успях самичка да си преведа е, че крайният срок за участие в търга е бил 29 април, полунощ. Минималната сума, с която е трябвало да се участва в наддаването, е 1 000 вона. Победителят в търга получи този Fujifilm Instax MINI 7s (фотоапарат за моментни снимки) + снимка с автограф на Хьонг Джун за сумата от 100 000 вона. Credit: itempage.auction.co.kr |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 5/8/2012, 16:02 | |
| Обаче ме учудва подписа му... Уникална работа... Дано се намери кой да плати за него, защото фотоапарата се съмнявам да представлява интерес... Защото Бебо участва в мн добра кауза... Благодаря за информацията. |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Новини 5/8/2012, 16:23 | |
| За нищо, Лоли. Инфото си заслужаваше да бъде преведено, независимо, че не беше лесно. Доколкото разбрах от листа с наддаващите, буквално в последните секунди е била тази оферта от 100 000 вона. Предполагам, че парите ще бъдат изплатени, защото наистина каузата е благородна. |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Новини 5/15/2012, 06:56 | |
| |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Новини 5/15/2012, 07:04 | |
| Kim Hyung Jun и Kim Ki Bum - №4 в Top 10 на к-поп знаменитостите братя и сестри Credit: gurupop.net/post/5771 |
|
| |
mishel
SS501 Team Брой мнения : 401
| Заглавие: Re: Новини 5/20/2012, 13:53 | |
| Жалко за горкото кученце, Бебо с право се ядосва какви хора има... как може да не разсъдиш, че би станало нещо такова:Х А търга е бил за много добра кауза, радвам се, че Бебо участва в подобни неща. |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Новини 5/21/2012, 11:33 | |
| Бебо е много красив на тази снимка |
|
| |
GitaOgg
Henecia Fan Club Брой мнения : 265
| Заглавие: Re: Новини 5/26/2012, 20:24 | |
| Някой може ли да ми каже как се развиват нещата с новата му драма, търсих дали някъде не е качена вече някоя серия но нищо не открих. Ако някой ми даде някаква информация ще съм му много благодарна! :) |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 5/26/2012, 20:42 | |
| - ikitanova-dakova написа:
- Някой може ли да ми каже как се развиват нещата с новата му драма, търсих дали някъде не е качена вече някоя серия но нищо не открих. Ако някой ми даде някаква информация ще съм му много благодарна! :)
Икитанова-Дакова, всъщност темата за новата драма на Бебо е преместена в друг сектор на форума - ЛИНК КЪМ ТЕМАТА "ЦЪК"За съжаление, това е тема, която се отваря след като направиш 20 мнения във форума... Още малко ти остава да ги направиш и скоро ще имаш цялата информация за нея... Всичко, което е излязло, го има отразено там... |
|
| |
BlueRose
| Заглавие: Re: Новини 6/3/2012, 19:07 | |
| Ким Хьонг Джун на фен срещата на Ким Кю Джонг [03.06.2012] Днес Джун присъства на фен срещата на Кю Джонг, озаглавена "Thank U♡ThanKYU with TripleS". Всички подробности за гостуването му може да прочетете ТУК. Credit: PrettyBoy |
|
| |
lovely_girl
Henecia Fan Club Брой мнения : 113
| Заглавие: Re: Новини 6/4/2012, 16:32 | |
| Браво на Хьонг Джун, че винаги намира време да изненада своите приятели Радвам се, че дори да не са заедно ще направят всичко възможно да се чуят или видят поне за един час. С което доказват колко много се обичат и държат един на друг |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 7/8/2012, 11:40 | |
| Днес (08.07.2012) след Escape Guerilla Mini Concert ~ Myеong Dong (ЦЪК), Ким Хьонг Джун е участвал в записа на MTV The Show. За което си участие Хьонг Джун е споделил в личния си туитър, че е леко притеснен, но и сам се е успокоил като си е казал, че все пак е певец от 8 години... (б.ред: Lollipop: Доста време не беше излизал на такава сцена, файтинг, Бейби Джун!) |
|
| |
AmiraSalvatore
| Заглавие: Re: Новини 7/8/2012, 18:00 | |
| Досега не съм гледала това предаване, но ще ми е интересно да го видя... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 7/8/2012, 19:30 | |
| И Сенг, и Кю имаха участие там... То е същото като Music Bank, MCountdown и прочие... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 7/9/2012, 15:21 | |
| Ким Хьонг Джун реализира видео към 'Sorry I'm sorry'Включена в неговия втори мини албум 'Escape', 'Sorry I'm sorry'е за мъж, който се опитва да забрави бившата си приятелка, която го е зарязала докато й се е извинявал.Видеоклипът подчертава мъжкия чар на Ким Хьонг Джун като го представя като мъж, който се опитва да забрави жената, която е обичал. В драма версията на видеото се очаква да видите участието на Kang Ji Hwan и Lee Ki Woo.По последни данни, за да промоцира новия си албум, на 7 и 8 юли Ким Хьонг Джун е обиколил оживените улици на Сеул - Insadong, Myungdong, Shinchun и др. като е правил улични партита, които са протекли гладко, въпреки тълпите хора, събрали се да видят сцената-автобус на Ким Хьонг Джун.Официалната активност на Ким Хьонг Джун стартира от 10.07.2012. enewsworld.mnet.com Моля ви, следете темите за новия албум на Ким Хьонг Джун и неговите Escape промоции. Ще ги намерите в този сектор, оцветени в синьо...
|
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Новини | |
| |
|
| |
|