Автор | Съобщение |
---|
Sunshine
X-SS501TeamBG Брой мнения : 3155
| Заглавие: Re: Новини 8/27/2011, 09:25 | |
| Реализирането на 'Indecisive' саундтрак на Ким Хьонг Джун от SS501 към драмата 'Hurray for Love'
Ким Хьонг Джун от SS501 се присъедини към третата част от санудтраците за уикенд драмата по MBC 'Hurray for Love', в която участват Lee Bo Young и Lee Tae Seong.
Преди да излезе на 26.08 като трета част, Indecisive на Ким Хьонг Джун вече се очакваше от феновете с голямо нетърпение. След издаването на неговият първи соло албум през Март, той е много активен, в сравнение с другите певци, но не в Корея, а в Хонг Конг, Тайван и Япония.
Този саундтрак е една добра новина за феновете, които чакат Ким Хьонг Джун, който напоследък има по-малко дейности в Корея.
Третата част е мъжката версия на първа част - Indecisive, която е изпята от KARA и Rainbow (Парк Гюри и Со Хьон Йонг). Мекият равен и пленителен глас на Ким Хьонг Джун придава ново и приятно усещане.
Междувременно Ким Хьонг Джун, който постигна успех с неговият пърси соло албум през Март, проведе свои промоционални дейности в Сингапур, Хонг Конг и други различни страни в Югоизточна Азия, също така издаде своят първи японски сингъл 'Long Night' в Япония през Юли и по този начин се наслаждава на повече попюлярност. credit: TV Daily English Translation: Only Jun (kimhyungjun.net) |
|
| |
Lollipop
SS Min ♥ Kyu Team Брой мнения : 12676
| Заглавие: Re: Новини 8/27/2011, 12:53 | |
| Ау, Бебо е записвал с дружките си от DSP Media... Както и да е, песента е мн хубава... В колкото повече саундтраци участва, толкова повече песни от него ще чуем... |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Новини 8/27/2011, 13:43 | |
| Не, не е записвал с тях слава Богу.... Просто те са изпяли тази песен преди него, която е била в Part 1, а Бебо изпява мъжката версия, не съм чувала тяхната версия, но смятам,че на Бебо версията е много по-хубава, не мога да спра да я слушам |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 8/27/2011, 14:22 | |
| О, даже няма да я слушам тяхната версия... Само тази на Бебо признавам |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Новини 9/29/2011, 12:36 | |
| И Бебо посети Кю Джонг в M!Countdown, за да го подкрепи при завръщането му на сцената като соло изпълнител! credit: MnetMcountdown @ Twitter |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Новини 10/4/2011, 10:46 | |
| Една новина, която бързо се разпространи в Twitter пространството!
Хьонг Джун е видян в залата,където днес Кю Джонг има отново представление на Goong!!!
Бебо е отишъл да гледа Goong |
|
| |
plamcy
X-SS501TeamBG Брой мнения : 1467
| Заглавие: Re: Новини 10/10/2011, 21:00 | |
| Съжалявам, че чак сега коментирам новината. Когато разбрах, че Бебо е бил при Кю бях наистина много щастлива. Знам колко много значи това посещение и за двамата, с колко топлота, с колко нежност е изпълнило стаята прителството им. |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Новини 10/10/2011, 21:06 | |
| Аз бях на седмото небе, ти знаеш това де, аз не спирах да подскачам на стола като разбрах,че Бебо е ходил |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Новини 10/22/2011, 12:22 | |
| Това са резултатите от търсачката на Naver в 00:00 ч. на 22.10.2011г. Корейско време (21.10.2011 18:00ч. Българско време). Името на Ким Хьонг Джун и неговото участие в Seoul Fashion Week е било най-търсено и е #1, след него #2 е неговият колега от SS501 - Ким Хьон Джунг credit: jyjw31 @ blog.naver |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 10/22/2011, 13:22 | |
| Йеап! Бебо на първо място! Някъде и той да бъде на първо място! |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Новини 11/8/2011, 13:17 | |
| Ким Хьонг Джун ще направи своя дебют в драмите
Ким Хьонг Джун от SS501 ще се пробва в актьорските среди.
Певецът беше избран за главната мъжка роля в първата драма на KBS-N 'Glowing Girl!' (Неофициално име)
Драмата е за излъчваща станци, която има за цел да представи живота на звездите, сценаристите и режисьорите. Хьонг Джун ще замени своя хубавичък имидж на момче, като изиграе Канг Мин, груб, но харизматична топ звезда.
Представител от агенцията на Ким Хьонг Джун 'S-Plus Entertainment' разкри: 'Очакването се разраства за страстта на Ким Хьонг Джун към актьорството и скрития му талант зад неговата усилинеа работа"
Дванадесетте епизода на драмата ще се излъчат в началато на следващата година.[/b] credit: TvN ENews Искам да кажа,че съм изключително разочарована от тези TvN или може би от преводачката,не знам къде е вината. Първо това не е драма дебюта на Бебо и второ беше написан като 'Бившият член на SS501'. Много ме разстрои второто Те още са група!!!! |
|
| |
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: Новини 11/8/2011, 16:48 | |
| Жужи важното, че ние си знаем, че са си група пък другите да си казват каквото си искат За драмичката пак се повтарям, чакам я с нетърпение,но защо само 12 епизота И друго ме притеснява, че ще се снима през зимата а при тях зимата ее доста люта |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Новини 11/8/2011, 17:45 | |
| Така е, но това разстройва много феновете, защото ние все още таим надежди, а и точно Бебо, който още не се чувства достатъчно уверен няма нужда от такива думи..... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 11/8/2011, 18:56 | |
| И аз мисля като теб, Жужи... Не съм срещала оригиналния превод, който е повод да се ядосаш толкова, но и няма нужда... Благодаря, че си го превела така, както е трябвало да бъде написана тази новина... |
|
| |
pep_si
Henecia Fan Club Брой мнения : 1349
| Заглавие: Re: Новини 11/8/2011, 20:22 | |
| Макар и да не е уверен в себе си Той е силен и не се предава А и феновете там ще му дадът нужната любов и сили да повярва в себе си.Както и ние макар и от далечко |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Новини 11/8/2011, 21:03 | |
| Лудата нуна го беше публикувала,но не е неин превод, това изключително много ме разстрои, не е честно,просто не е честно :( Тези хора почнаха да пишат каквото си поискат... Без да мислят за фактите... Надявам се да е грешка на преводачката, защото това ще разстрои изключително много и Бебо, а в момента не му трябват такива тъпи изказвания на журналистите.... |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 11/8/2011, 21:08 | |
| И аз се надявам да е тъпа грешка на преводачката, но все пак... Обикновено съм се натъквала на голями глупости и неточности, но съм ги превеждала, за да е автентично с надеждата феновете да знаят, че това не е така... Затова се колебая дали е грешка на преводача или е така написано... Но не искам той да пада духом, това не трябва да се случва.... |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Новини 11/9/2011, 12:59 | |
| [08.11.2011] Ким Хьонг Джун от SS501 ще участва в нови мини серии
Певецът Ким Хьонг Джун, който получи много любов от феновете като най-малкия член на SS501, а и като соло артист, беше избран за главната мъжка роля в нов мини сериал. Мини сериите ще бъдат излъчени по KBSN с името "She's Completely Insane".
Хьонг Джун ще играе ролята на изящна и раздразнитела топ знаменитост с името Канг Мин. Той ще захвърли благия си и очаровател образ, трансформирайки се в труден и мъжествен характер за неговата нова роля.
"She's Completely Insane" разказва историята на звезда, режисьор и директор (може и сценарист да е) и любовна история, развиваща се в средата на техните кариери. Сценаристта И Джунг Пьо, който е работил за големи проекти кат 'Quiz of Gods 2' и 'The Original' беше избран за тези мини серии, засилвайки вече високите очаквания на зрителите.
Първият епизод на "She's Completely Insane" ще бъде излъчен по някое време в началото на следващата година. Source & Image: SportsDongA via Naver Credit: leesa86 @ Allkpop |
|
| |
Lollipop
| Заглавие: Re: Новини 11/9/2011, 16:28 | |
| Хм, щом ще бъде излъчена в началото на идната година, значи снимките скоро трябва да започнат... Колкото повече подробности ни разкриват, толкова по-нетърпелива ставам... |
|
| |
direndur
SS Young Saeng Team Брой мнения : 5414
| Заглавие: Re: Новини 11/9/2011, 21:19 | |
| Ехаа, най-накрая. С нетърпение очаквам да видя Бейби Джун на екран. Чудя се защо точно мини драма е избрал, но няма значение, важното е че ще го видим пред малкия екран. |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Новини 11/10/2011, 13:54 | |
| [10.11.2011] Хьонг Джун от SS501 издава първото си самостоятелно ДВД
Ким Хьонг Джун от SS501 ще издаде своето първо самостоятелно ДВД.
Агенцията S-Plus Entertainment заяви: "ДВД-то ще съдържа кадри от участията на Ким Хьонг Джун в Япония, включително и неговият концерт и ще бъде излезе на 10-ти Ноември." Певецът реши да издаде ДВД-то, заради постиянните запитвания от страна на феновете.
ДВД-то ще съдържа още и ремикс версия на "My Girl", както и нановият му сингъл "Long Night". Феновете ще открият плакат в оригинална големина и още други подаръци към ДВД-то.
Във връзка с това, Ким Хьонг Джун ще проведе раздаване на автографи на 13-ти Ноември в Корея.
Source + Photo: Nate Credit: elliefilet @ Allkpop |
|
| |
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
| Заглавие: Re: Новини 11/10/2011, 15:01 | |
| Ох да издава той ,ама и на сцената го искаме.Вярно сега започва сериали да снима...обаче така искам да го чуя и видя на сцената.А обложката на ДВД-то е страхотнааааа.Искам гоооо |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Новини 11/10/2011, 15:03 | |
| Само обложката да е хубава, за мен това е най-доброто ДВД, което някой е издавал и очаквам с нетърпение!!! Всички го искаме на сцената и това ще стане, предполагам след заснемането на драмата. |
|
| |
mia_aurora
Junus Fan Club Брой мнения : 803
| Заглавие: Re: Новини 11/10/2011, 15:26 | |
| Ееее Жу естествено че самото ДВД е много по-хубаво от обложката..иска ли питане.Аз пък какво съм чела..леле изпуснала съмче ще има плакат в оригинална големина и подаръци...ехааааа |
|
| |
Sunshine
| Заглавие: Re: Новини 11/10/2011, 15:27 | |
| Дам, ще има подаръци, полароидна снимка, картичка с автограф :) |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Новини | |
| |
|